Adaptor Alimentare Cu GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adaptor Alimentare Cu GPL

Va rog sa ma ajutati!!!
    Mi s-a furat in Service adaptorul de alimentare cu GPL.
    M-am interesat si in services nu se gasec, ..., idem in fabrica la Pitesti.
    De unde pot procura asa ceva?
    Mii de multumiri

incearca la dealer...eu cand am luat masina de la dacoserv militari am intrebat in mod special daca in caz de pierdere a adaptorului se gaseste altul si baiatul mi-a zis ca se poate face comanda la fabrica, fara nici o pb.
    e-mail: office@stickere.info

Comment

si eu tot de la dacoserv, ..., si chiar am vorbit cu ei la telefon, ..., nu au nici in fabrica

Comment

trebuie sa aiba in fabrica...doar nu au numar fix de adaptoare, la nr fix de instalatii....
        e-mail: office@stickere.info

Comment

Ce service de top ai gasit si tu !!!!
          Spune unde ai fost sa nu se mai duca si altii sa pateasca la fel !!!
          Fa-i reclama negativa ca merita !!!!!
          Referitor la adaptor : cumpara si tu un adaptor de care o fi care sa se potriveasca
          la mufa de pe furtunul de alimentere de la statia de gpl si du-te la un strungar sa iti faca filetul la capatul celalalt ... asta in caz ca nu gasesti piesa originala !!!!!

Comment

am si eu o mica problema,nu in legatura cu adaptorul de gpl ci cu abtipildurile de gpl care se lipesc pe parbriz.unde pot sa gasesc altele pt ca atunci cand am cumparat masina(luata la mana a doua) nu le avea lipite pe parbriz.si imi cer scuze daca nu aici trebuia sa intreb.va multumesc

Comment

nu e obligatoriu sa-ti lipesti BOMBA pe masina daca ai bomba Deci nici GPL nu esti obligat sa afisezi . Probabil nu ai omologare pe GPL de-aia nu ai abtipildurile
              1.6 MPi Icy White

Comment

vezi daca ai in talon trecuta omologarea si daca da nu este obligatoriu sa ai lipite abtipildurile pe geam...
                sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

masina are gpl din fabrica(an2007) si bineinteles ca este trecut si in talon,iar fostul propietar a deslipit atipildurile de gpl pt ca nu-i placea cum aratau pe masina.Am intrebat si la reprezentanta , la piese auto si unde se instaleaza gpl dar nu a avut nimeni atipilduri.Osa mai incerc si in vitan ca poate acolo gasesc.

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
                    nu e obligatoriu sa-ti lipesti BOMBA pe masina daca ai bomba Deci nici GPL nu esti obligat sa afisezi . Probabil nu ai omologare pe GPL de-aia nu ai abtipildurile

Salut...

Va contrazic in legatura cu emblema GPL din geam ... esti obligat sa o lipesti , ca sa se stie in caz de accident daca ai intralatie gpl sau nu..

multumesc
                    :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

Comment

Originally posted by mywrc View Post
                      .
                      ... esti obligat sa o lipesti ...

Asta de unde o stii?
                      Ceva articol de lege cunosti referitor la asta,nu de alta, dar nu am vazut nicaieri in Europa abtibilduri de gen pe masinile cu GPL.

Comment

LA Baneasa Shoping Center cand intrii in parcarea subterana au semnul interzis GPL ) Si eu am intrat ca doar nu ma stresez de un semn . Sper sa se fi referit la VANZAREA GPL-ului nu utilizarea pe masina
                        1.6 MPi Icy White

Comment

nu treci RARul daca nu ai actzipildele alea in geam cu GPL

Comment

Ba am trecut RAR-ul si fara aptipildurile alea,si nu m-a intrebat nimeni de ele

Comment

se poate ceva poze cu adaptorul?
                              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google