Culoare NEAGRA Disponibila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da dar e vorba de cateva grade...daca ai in masina 55-60 de grade vara in soare nu mai simti alea 2-3 grade in plus
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu oricum sunt hotarat sa iau alb. arata al naibii de bine ph2 alb. plus ca iau si cu ac. faza e ca trebuie sa rezolve taicamiu cu niste acte ca e "rabla" pe numele lui si mi-e ca nu mai prind loc. sper ca suplimenteaza baietii. asa am inteles ca in caz de la unu se umple lista si altu nu are comenzi, ii mai da lu ala cu lista plina in detrimentul celuilalt. scuze ca am fost offtopic.
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
        Nu e diferenta mare de temperatura intre alb si negru, culori la o masina. Geamurile sunt factorul cel mai important cand vine vorba de temperatura in masina vara. Geamurile dau efectul de sera...d-aia se si pune parasolar
        Ce efect au geamurile "atermice" din punctul asta de vedere?

Comment

Atermice Adica ele nu simt caldura Orice tip de geam ar fi tot efectul ala il vor da , pentru ca in masina se va simti ca intr-un cuptor Indiferent daca sunt sau nu atermice.
          1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
            Ce efect au geamurile "atermice" din punctul asta de vedere?
            Radiatiile solare trec prin sticla insa doar o mica parte din ele se mai reflecta inapoi, asta inseamna ca geamurile au rolul cel mai mare la incalzirea interiorului masinii.95% din intreaga chestiune se datoreaza acestui efect de sera iar restul de 5% incalzirii plafonului. La unele modele de masini, sticla este tratata cu felurite particule de metal, aluminiu si altele pentru a filtra intr-o anumita masura radiatiile si a nu permite trecerea acestora, astfel se reduce substantial temperatura si dupa o indelungata stationare in soare nu te frig toate cand te pui in scaun
            Last edited by darksid3; 16 March 2009, 13:24.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Geamuri atermice nu inseamna ca aceste nu "simt" caldura...in primul rand un geam nu simte nika, caci nu este viu. In al doilea rand, geamurile atermice nu lasa sa patrunda un procent din radiatiile infrarosii si razele ultraviolete pe care noi le simtim ca fiind "caldura" si care mai si decoloreaza in timp materialele din interiorul masinii.

Logan nu dispune de geamuri atermice, are doar geamuri cu tenta de culoare, pe care producatorul le lauda ca ar bloca o parte din radiatiile UV, pt a proteja interiorul.

Parbriz atermic au din gama Renault doar Megane si Laguna, probabil ca ati vazut pe strada aceste masini care prezinta o tenta albastruie spre violet de culoare a parbrizului. Aceasta culoare se datoreaza inglobarii intre straturile laminate ale parbrizului a unei pelicule de metal, extrem de subtire. Sunt asemanatoare cu celebrele geamuri termopan Low-E...pe care tot bisnitaru' cica le vinde dar ei habar nu au ce is alea.

Comment

cred k e cam riscant negru la logan si mai ales la noi unde e praf si risti in orice parcare sa aiba grija un taran sa iti lase o `bucurie` pe usa sau spoilere. Gri sau ceva mai nepretentios e perfect
                (\__/)
                (='.'=)
                (")_(")

Comment

Daca isi ia careva l-as ruga frumos sa ne puna o poza cu masina ca sunt tare curios cum arata.

Comment

este 1 poza pe aici la pagina 2 sau unu
                    (\__/)
                    (='.'=)
                    (")_(")

Comment

Poza este de pe site-ul Dacia eu m-am referit la o poza cu masina in realitate.

Comment

Deci pana la urma este vreun posesor de Logan Ph 2 Negru (noir nacre) ?
                        Cine are il rog sa posteze cateva poze cu el ca sunt foarte curios sa vad cum arata
                        Nu vreau pozele de pe site-ul Dacia ca difera foarte mult fata de cum arata in realitate. Orice culoare arata mult mai bine in realitate decat pe site

Comment

E un prestige negru prin mioveni,arata criminal negru si interioru ala crem.Se vede rau prafu pe ea dar si cand e curata e super...
                          AG 16 Y M A

Comment

dar de un negru mat ce parere aveti?nu conteza intretinerea,ar da bine pe un logan ph1?

Comment

Pai poti sa vezi chiar la tine in oras un PH1 negru mat. Un membru a forumului si-a vopsit Loganul in negru mat. Arata super bine asa.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

cel cu pick-ul?
                                il stiu,si arata trasnet,dar vroiam sa vad ce parere aveti si voi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google