If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut! Astazi am fost sa imi comand un Logan, la Caremil Iasi si am aflat ca incepand cu luna martie exista posibilitatea alegerii (non)culorii negre...momentan nu este prezentata pe site-ul Dacia, dar in curand va fi.
Daca am postat gresit, rog moderatorii sa ma scuze si sa mute unde cred de cuvinta.
Da ar fi bine sa bage culoare neagra. Va dati seama cum ar arata un logan negru cu folie neagra complet fata - spate. Daca era negru cand mi-am luat eu masina, sigur as fi ales. Acum sa vedem cat de pretentioasa va fi .....
Neagra era in categoria vopsele metalizate....din pacate eu nu am comandat neagra caci nu toti din casa "vedeau" masina neagra la fel de bine ca mine...pana la urma am luat GRI platine...in 5 saptamani ar trebui sa vina masina.
daca chiar s-ar introduce culoarea neagra ,ar fi super ok,dar va fi pretentioasa ,in general masinile negre sunt pretentioase la spalare,am lucrat intr-o spalatorie auto si cand aveam o masina neagra era ca un cosmar sa o faci perfecta ,asta pe vremea cand lucram eu ,acuma nu mai stiu daca s-a schimbat ceva
Este o culoare eleganta,atunci cand e curata.Se merita sa ai Logan negru,daca ai si garaj.Daca stai la casa si ai posibilitatea s-o speli in curte e si mai bine.Si eu ma gandeam la gris platine,dar am ales bleu mineral din cauza prafului,stau la bloc si nu am garaj si e o culoare mai "vie" decat acest gris platine,da mai bine la soare,combinat cu stralucirea oglinzilor de la faruri si cu cromul din exterior.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment