Nu stiu, e alegerea fiecaruia dar in Romania nu merge masina de culoare inchisa. Eu am avut albastru indigo cu interior crem pe o alta masina si-am zis ca nu mai iau combinatia asta de culori niciodata in viata mea.
Culoare NEAGRA Disponibila
Collapse
X
-
@andreiutzu: Nu, masina o cumpar normal, din cate am inteles Daciei i-au fost alocate pentru prima etape in jur de 1700 de automobile, in conditiile in care aveau deja peste 5000 de cereri dupa 3 zile de la demararea programului RABLA.
Conform celor spuse de dealer, masina ar trebui sa ajunga undeva intre 12 si 16 aprilie...deci mai am ceva de asteptat. Oricum, sunt destul de nerabdator si sper sa nu fi facut o alegere gresita la motor, 1.6 16 V. Personal as fi vrut un diesel de 1.5 85 Cp, dar nu ma incadram in buget...m-ar fi costat mai bine de 1000 de euro in plus.
Comment
-
@teodormircea felicitari pentru achizitie. sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. sunt curios daca ai beneficiat de ceva reduceri faute de cei de la Dacia si daca da in ce cuantum. si eu tot pentru motorizarea 1.6 16v am optat. nu am vrut diesel pentru ca din pacate la Dacia motoarele diesel sunt cu ceva probleme.
din cate ai zis tu sa ma consider norocos ca am prins "rabla" la Dacia!
Comment
-
Multumesc mult tuturor pentru urari!
@Andreiutzu -am beneficiat de reducere de 3800 RON din pretul masinii astfel:
- 600 euro (2500 RON) scazuti din pretul masinii;
- un an de garantie extinsa si 120.000 km, in valoare de 285 EURO;
Sincer as fi preferat sa fie reducere de 3800 RON efectiva, nu sa fie si un an de garantie extinsa dar nemultumitului i se ia darul, cum se spune...Deoarece "sunt in relatii bune" sa zicem cu cei de la reprezentanta, sper ca la livrare sa mai obtin macar aparatori de noroi gratis sau ceva de genul. Daca nu, asta este, am sa le cumpar separat mai tarziu.
Intrebare: are cineva idee cum pot afla nr. unic de identificare al masinii (codul ei sau ce o fi), eventual sa pot trimite un mail la vocea clientului mai incolo sa vad in ce stadiu e masina, cand ajunge exact?
Comment
-
Este de ceva timp si pe saitul Dacia (http://www.dacia.ro/#/modele-si-pret...n/configurator ), si conform imaginilor ieftine de pe site, arata cam asa...Attached Files:inlove:
Comment
-
Ooo daa, ce frumos este, stiu negrul de pe Megane 2, este foarte elegant, deja imi imaginez si Loganul nostru cum va fi negru asa stralucitor, de exceptie
Comment
-
@teodormircea: VIN-ul il poti afla de la dealer sau de la Vocea Clientului.
Comment
-
@Andrei: Multumesc mult de informatie! Am sa dau un mail, da mai incolo, peste vreo 2 saptamani.
Inca stau in cumpana daca nu era mai bine sa fi luat Logan negru, pe de o parte imim pare rau, pe de alta parte ma gandesc cate de greu era sa o intretin, mai ales intr-un oras ca Iasi, unde este mult praf.
Comment
-
Originally posted by ionut CIA View Posteste frumoasa culoarea negra dar vara fara AC te prajesti in ea
cred intradevar ca ar arata super cu folie si jenti de aliaj negre.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Nu e diferenta mare de temperatura intre alb si negru, culori la o masina. Geamurile sunt factorul cel mai important cand vine vorba de temperatura in masina vara. Geamurile dau efectul de sera...d-aia se si pune parasolarIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
se incinge si plafonul. taicamiu a avut pe vremuri la serviciu o dacie alba. nu a avut nici o problema. s-au gandit sefii sa schimbe masina si au luat una noua de culoare gri si se simtea diferentza. s-au facut teste ptr alte probleme cu privire la ce culoare atrage mai mult culoarea. eventual desfaci tapiteria si bagi polistiren expandatP
vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment