Da dar e vorba de cateva grade...daca ai in masina 55-60 de grade vara in soare nu mai simti alea 2-3 grade in plus
Culoare NEAGRA Disponibila
Collapse
X
-
eu oricum sunt hotarat sa iau alb. arata al naibii de bine ph2 alb. plus ca iau si cu ac. faza e ca trebuie sa rezolve taicamiu cu niste acte ca e "rabla" pe numele lui si mi-e ca nu mai prind loc. sper ca suplimenteaza baietii. asa am inteles ca in caz de la unu se umple lista si altu nu are comenzi, ii mai da lu ala cu lista plina in detrimentul celuilalt. scuze ca am fost offtopic.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNu e diferenta mare de temperatura intre alb si negru, culori la o masina. Geamurile sunt factorul cel mai important cand vine vorba de temperatura in masina vara. Geamurile dau efectul de sera...d-aia se si pune parasolar
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostCe efect au geamurile "atermice" din punctul asta de vedere?Last edited by darksid3; 16 March 2009, 13:24.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Geamuri atermice nu inseamna ca aceste nu "simt" caldura...in primul rand un geam nu simte nika, caci nu este viu. In al doilea rand, geamurile atermice nu lasa sa patrunda un procent din radiatiile infrarosii si razele ultraviolete pe care noi le simtim ca fiind "caldura" si care mai si decoloreaza in timp materialele din interiorul masinii.
Logan nu dispune de geamuri atermice, are doar geamuri cu tenta de culoare, pe care producatorul le lauda ca ar bloca o parte din radiatiile UV, pt a proteja interiorul.
Parbriz atermic au din gama Renault doar Megane si Laguna, probabil ca ati vazut pe strada aceste masini care prezinta o tenta albastruie spre violet de culoare a parbrizului. Aceasta culoare se datoreaza inglobarii intre straturile laminate ale parbrizului a unei pelicule de metal, extrem de subtire. Sunt asemanatoare cu celebrele geamuri termopan Low-E...pe care tot bisnitaru' cica le vinde dar ei habar nu au ce is alea.
Comment
-
Deci pana la urma este vreun posesor de Logan Ph 2 Negru (noir nacre) ?
Cine are il rog sa posteze cateva poze cu el ca sunt foarte curios sa vad cum arata
Nu vreau pozele de pe site-ul Dacia ca difera foarte mult fata de cum arata in realitate. Orice culoare arata mult mai bine in realitate decat pe site
Comment
-
E un prestige negru prin mioveni,arata criminal negru si interioru ala crem.Se vede rau prafu pe ea dar si cand e curata e super...
Comment
Comment