If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
azi ducinduma cu o cunostinta sa faca o conanda pentru un logan , vroia laureat 16 am avut o surpriza , nu se mai fabrica
din ph1 nu sunt decit4 modele limitate la motorizare ,echipare si culoare [dupa am vazut si pe sait ]
Nu inteleg de ce e mare mirarea. Nu e normal ca atunci cand se lanseaza un face-lift sa se scoata din productie modelul anterior? Eu cel putin nu am vazut la nici o marca auto sa se produca ambele modele.
Si tin sa te anunt ca Ph1 nu se mai fabrica de mai bine de 6 luni, tot ce e disponibil, e de pe stoc.
Din pacate asa e nu se mai fabrica de ceva timp nu stiam exact de cat timp dar aceasta informatie ne-a dat-o andrei. Oricum pacat pentru ca parerea mea erau cele mai bune dpdv al dotarilor pentru confort cum ar fi geamuri electrice cu impuls, reglare lombara, bara stabilizatoare aproape pe toate modele de echipare (numa pe primul model de echipare nu cred ca se punea) consumul instantaneu. Sanatate!
Asa este, si eu aleg intotdeauna utilul la inceput si dupa aia placutul.
Am mai spus-o si-o mai spun, nu scoate domnule anumite chestii din dotarea standard din ratiuni financiare ci fale optionale pentru ca omul sa-si puna ce vrea.
sincer sa fiu nu vreau sa fiu obraznic dar de la ph2 imi place doar interiorul exteriorul nu ma prea incinta eu am un kiss fm de 1,5 85cp si sunt foarte multumit
la un motor de peste 140CP discuti si de o alta calitate, alti bani, alta distractie. alta clasa de masina. Logan-ul trebuie sa acopere o cu totul si cu totul alta piata decat de care zici tu. ar putea sa scoata un "rs" ca la clio, dar pt ce? masina asta-i pentru <10.000eur in principal. daca vrei ceva furios, sport, oricum nu te mai orientezi spre Logan. ai avea inca alte pretentii odata cu motorizarea, plus ca ce vrei tu tine putin de extremism in cazul masinii...
...ar fi trebuit si un MOTOR DE PESTE 140CP EVENTUAL DIESEL avand NM mai mare....
pe mine chiar m-ai impresionat cu parerea ta foarte avizata...
la 140 de cai, eu credeam ca-ti trebuie alte frane, suspensii, cutii de viteza, ranforsari...iti mai iese loganul la sub 10000 la pastele cailor. apropo, de ce nu ti-ai luat macar un 1.6_16v daca tot vrei cel putin 140 de cai? cumva din cauza pretului...!? dar ti-ar placea un dci de 150 de cai. la 5000 de euro, nu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment