lume nu va agitati pentru moment ... eu lucrez la dacia caransebes si stiu cum ii exact .. si noi avem la fel o gramada de oameni la care am luat cei 2000 de lei avans si am dat comenzile si pana acu nu au dat nici un semn guvernu .. ba mai degraba neau datt locuri f f fputin pentru dacia ... sunt doar 1731 si inchipuiti-va ca sunt peste 3000 de comenzi si ei neau pus sa luam comenzi la greu si aconturi ca o sa ai vbe toate lumea loc si acu nu mai stim cum o sa o scaldam la capat ... e mare beleaua !!!! cine mai vrea informatii add messenger: nichitaa2002
Programul Rabla 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dragos10 View PostSalutare baieti !
Astept si eu la fel ca voi cam din 25 feb.
Am data limita de livrare pe factura 10 aprilie.
Sper sa dam ``masinile`` pana atunci...
Va intreb ceva important.... ce numar nota de acceptare in program aveti (aproximativ) ca eu am 30.000 si astia zic ca in prima etapa intra decat 20.000 de masini.
Nu mai inteleg nimic... pe o parte spun pe la tv ca nu cumpara lumea masini si pe alta ei nu fac fata....
va rog spuneti-mi ce nr de acceptare (aproximativ) aveti....n-am zis mai inainte ca notele de acceptare nu s-au dat? tu cum ai facut rost de ea?
Comment
-
Originally posted by teodormircea View PostDin cate am inteles la lansarea programului, se poate suplimenta nr de masini acceptate in program in faza I, daca cererea este mare si depaseste oferta. Poate ai bafta eventual si se mai si retrage lumea...In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu am un "Numar nota de acceptare 29607' pe avizul de plata cand am dat un avans de 2000 RON.To cautand pe Google am dat peste aricolul acesta http://www.jurnaluldebotosani.ro/Inc...-A7954.html.Nu stiu ce sa mai cred
Comment
-
Daca se alege un model Laureate sau Prestige din gama Dacia, si aici ai prima totala de 7600 Ron. Pe langa asta, daca se doreste achizitionarea unui model Ph1 aflat inca pe stoc, se mai primeste un discount de 1000 de euro indiferent de versiune.
Informatie verificata personal, cand am fost sa imi comand un Logan pe 14 martie; singura diferenta este ca nu am participat la Rabla.
Mergeti la dealer si bate-tii la cap cu ofertele, eu cand am fost la unu din dealerii Dacia din Iasi, pe 12 martie, habar nu aveau aia ca exista reducere...au trebuit sa se uite pe site si sa dea cateva telefoane ca sa ma creada. Sa nu asteptati sa sara vanzatorul repejor cum intri pe poartai...ei asteapta sa-si gaseasca fraierul...diferenta de pret se traduce in comisionul firmei...Last edited by teodormircea; 19 March 2009, 17:09.
Comment
-
Nu ma insel cu nimic: stiu ce vrei sa spui de garantia extinsa. Intradevar, avantajul client oferit de Dacia este de 3800 de Ron, din care 2600 Ron dedusi din pretul modelului si inca un an garantie inclus ce are o valoare de 1200 Ron.
Vezi ca am specificat ca pentru Laureate si Prestige, nu am spus ca pt. toate modele se aplica 7600 Ron reducere. Eu nu vreau sa mint pe nimeni cu nimic, spun doar ce am aflat atunci cand am facut comanda de masina.
Comment
-
Originally posted by andreiutzu View Postn-am zis mai inainte ca notele de acceptare nu s-au dat? tu cum ai facut rost de ea?
pe avizul de plata avans scrie acel nr undeva jos in pagina...
oricum am fost azi la dealer si mi-au spus ca au inceput sa vina notele de acceptare dar ca le dau dupa ce masina comandata ajunge la ei.
Puteti suna la vocea clientului si ii spuneti nr de caroserie alocata si va spune cam cand va ajunge masina la dealer. apoi vi se da nota de acceptare si mai departe....
Originally posted by bunicuta View PostConfirm si eu, pentru Laureate si Prestige ai 76 milioane reducere din pretul cu tva al masinii, insa tot degeaba daca nu au in oferta lor de 2 lei si motorizarea de 1.2 16V.
Sa-i ia dreaq cu tot cu politica lor de vanzari.
De unde 7600 RON ?
Azi am fost si eu la dealer si de exemplu : Laureat 1.4 f2 :
Pret de catalog :8.000 Euro
reducere dacia -600 Euro
programul rabla ~ -900 euro
metalizat +255 Euro
------------------------------
Total : 6810 Euro
Voi cum faceti calculul ?
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostMotorizarea de 1.2-16V deocamdata e disponibila pt. Germania.
@dragos10, dealer-ul mi-a confirmat ca daca imi achizitionez o masina Dacia variantele de echipare Laureate sau Prestige prin programul remat, beneficiez de o reducere de 3800 roni (prin remat) si inca 3800 roni reducere din partea Dacia. Acuma daca ei mint, mint si eu.
Insa, daca ceea ce spui tu e adevarat, ar insemna ca de fapt Dacia iti da doar 600 euro "cadou"*** obligandu-te sa "cumperi" garantia extinsa de 285 euro, ca sa ajunga la suma promisa de ei de 3800 roni(885 euro). Asta ar fi nesimtire curata. Da n-are nimic, ca doar si Skoda au preturi interesante prin remat, nu trebuie sa dea pe-afara patriotismul din noi si sa luam doar Dacia.
*** calculul ar fi asta, daca inteleg bine marlania dacia:
Logan 1.4 Laureate pret 8000 euro
rabla - ~900 euro (3800 roni)
reducere dacia - ~900 euro (3800 roni)
"cadou" dacia garantie extinsa 1 an + 285 euro
------------------------------------------------------------
Total: 8000 - 900 - 900 + 285 = 6.485 euro
deci asa gandesc astia de la daciaLast edited by bunicuta; 19 March 2009, 22:22.
Comment
Comment