Programul Rabla 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai dreptate pe undeva...... mai este si garantia extinsa.....asa e...

acum e ok.

Comment

Am trimis un mail la Vocea Clientului pentru o oferta mai detaliata si uitati ce zic:
      Astfel, producatorul Dacia ofera un avantaj client de pana la 3800 ron pentru comenzile realizate in perioada 03.03.-30.03.2009 compus din:
      -garantie extinsa 12 luni sau 120 000 km (avantaj client 285 euro), exceptie modelele GPL+o reducere in functie de versiune dupa cum urmeaza:
      -Logan-versiune noua-20 euro;
      -Sandero-E0-110 euro;
      -Ambiance si Preference-300 euro;
      -Laureate, Ambition, Prestige-600 euro.
      -Logan VAN+Logan Pick-Up- E0-300 euro;
      - Logan VAN+Logan Pick-Up-Pack Confort-600 euro.

Pentru clientii care achizitioneaza un model Dacia prin Programul de reinnoire a parcului national auto, actiunea “Dacia Avantaj” se cumuleaza cu prima de casare in valoare de 3800 ron oferita de guvern.

Actiunea destocare pentru Logan berlina faza 1 si Logan MCV faza 1:
      -reducere 1 000 euro TVA inclus indiferent de versiune.

Actiunea destocare pentru Logan berlina faza 2 si Logan MCV faza 2 fabricatie 2008:
      -reducere 300 euro TVA inclus indiferent de versiune.

Actiunile de destocare sunt cumulabile cu “Dacia Avantaj” si cu prima oferita prin Programul de reinnoire a parcului national auto.
      ... restu' e logan

Comment

@dragos10 vad ca esti ca si mine din Craiova la ce dealer Dacia te-ai inscris?

Comment

pai cred ca nu te-ai dus la Racari...
          la redac

Comment

tot la redac dar credeam ca te-ai inscris la automotor in lapus. din pacate eu nu-mi stiu seria de caroserie si nu pot apela la vocea clientului...
            a ta pe cat trebuie sa ajunga?

Comment

vezi ca ti-am trimis un mesaj privat
              Id de mes : dragos_dacia

Comment

Deci se pare ca am zis corect...singura problema este ca aproape nimeni nu va beneficia si de "Dacia avantaj" si de "destocare" caci raspunsul dealer-ului este, din cate am inteles, cam acelasi: stiti, nu mai avem masini pe stoc si nici nu prea mai sunt, etc.

Pe de alta parte, stiu bine ca erau vremuri cand lumea se plangea pe aici pe forum ca Dacia nu face reduceri deloc, nici macar 500 euro etc. Acuma ca au facut mai bine de 500 de euro, tot exista carcotasi: ca nu are aia, ca de ce nu este reducerea mai mare ca euro a crescut etc.

Eu zic totusi sa nu injuram asa de tare producatorul...un model Laureate la 6500-7000 de euro este o achizitie buna, chiar la cursul euro actual. Unii zic ca nu's ce oferta are Renault...ca un Megane ajunge la 9999 euro cu prima de casare: da, asa este dar: are motor mic, masina este "cheala" iar reviziile si intretinerea masinii per ansamblu sunt f scumpe. La fel si la Ford, oferte peste oferte, dar cele mai multe la Fiesta, si la un pret sub 10.000 euro obtii o masina inferioara Loganului din orice punct de vedere.

Eu va urez succes in alegerea masinii, indiferent de marca si oferta, dar nu regret deloc ca am dat 8500 de Euro pe un Laureate 1.6 16V!

Comment

Am fost ieri la reprezentanta dacia de la mine din oras.Cei de acolo mi-au confirmat ceea ce banuiam si eu,adica statul nu a dat deocamdata nici un ban de aceea nu a inceput efectiv Rabla.Tot ei au spus ca spera sa inceapa de luni.Sa vedem .
                  O zi buna.

Comment

gata fratlor au inceput sa se dea notele de acceptare. azi mi-am ridicat-o dupa ce in prealabil am fost sunat de dealer...nu uitati ca va trebuie si o copie legalizata a certificatului de inmatriculare.

Comment

Pana la urma a dat statul banii sau nu ?
                      Skypee™

Comment

cred ca da din moment ce au inceput dealerii sa elibereze notele de acceptare. daca termin repede cu hartoagele cel mai probabil miercuri imi ridic masina.

Comment

@andreiutzu: Asa de repede? Sau au modelul dorit de tine pe stoc..?!? Eu am dat comanda pe 12 martie si abia intre 12-16 aprilie cica vine...si nu am participat la Rabla.

Comment

pai comanda am dat-o din februarie mai precis din 23 feb de cand au inceput inscrierile. asa mi-a zis doamna acolo ca nu dureaza decat cateva zile pana ajunge la ei masina. mi-a si aratat pe ieri pe 19 martie masina nu trebuia decat expediata catre ei.

Comment

depinde. eu cand am dat comanda de masina am pus optional si AC. si atunci era pe linia d asamblare si a mai durat 3 sapt de cand am dat comanda. in acest timp am facut actele pt RABLA
                              sigpic

Comment

Ce bafta aveti..eu trebuie sa astept 5-6 saptamani pentru un Laureate "stock"... Si l-am achitat si cash, si e destul de nasoala sezantia cand dai bani si nu primesti momentan nimic in schimb. Exista vreo sansa oare sa vina mai repede??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google