If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In data de 17.03.09 am comandat prin remat un logan 1.5 dci laureate bleu electrique si nu inteleg de ce dureaza asa mult de la comanda pina la sosirea efectiva a masinii, azi am sunat la vocea clientului unde mi-au spus ca masina mea nu este nici macar bagata pe linia de fabricatie - unde se produc pe loturi de motorizari, culoare etc. - spunea doamna si in concluzie sa mai astept probabil pina la sfirsitul lunii, data maxima de livrare fiind 10.05.09eu speram ca o sa vina pina de paste dar asta e...
Eu am comandat un laureate 14 mpi red passion:P pe 16.03 cu remat si atunci mi'au spus ca masina iese din fabrica pe 30.04 ,dar as putea astepta in plus pt ca se terminase primul lot de remat(alea 1700).asa ca...e bataie mare pe logane...tre sa asteptam.... Intr'un fel e bine...poate mai scade euro..:P
Salutare. Am comandat si eu un Logan ph2 pe 10.03 cu program Remat.
Stie cineva cand incepe faza a doua si cand o sa primim notele de acceptare? Ca nu mai am rabdare.
Etapa I se termina pe data de 29.05 iar Etapa II incepe (teoretic) pe data de 01.06
Nota de acceptare o vei lua de la dealer in momentul in care masina va fi gata de construit in fabrica - atunci te suna dealer-ul si iti da nota de acceptare, si tu mergi cu rabla la casat si la politie pentru radiere...etc.
poti sa primesti oricand nota de acceptare(numai sa mai aiba locuri disponibile), dar te obligi ca in 30 de zile sa predai masina veche la agentii autorizati
poti sa primesti oricand nota de acceptare(numai sa mai aiba locuri disponibile), dar te obligi ca in 30 de zile sa predai masina veche la agentii autorizati
Nu pare sa fie deloc asa, nota de acceptare se elibereaza cand este livrata masina la dealer, cel putin asa se intampla in cazul meu.
se poate si asa si asa, dar din momentul primirii notei de acceptare te obligi ca in 30 de zile sa casezi rabla, dar nu mai tarziu de 10 Mai (in aceasta prima parte a programului). Unii dealerii prefera sa le elibereze mai tarziu tocmai din cauza celor 30 de zile. Daca iti elibereaza nota de acceptare in program cand mergi la ei, iar ei primesc masina in 40 de zile, ar trebui sa stai 10 zile pieton.
Nu pare sa fie deloc asa, nota de acceptare se elibereaza cand este livrata masina la dealer, cel putin asa se intampla in cazul meu.
@gigiman Da, e logic ce spui, intamplator eu duc rabla altcuiva, deci oricum nu am masina. Ar fi trebuit oare sa ii spun asta dealerului? As fi rezolvat cu casarea din timp!
Poti sa vb cu ei si sa ii intrebi. Parintii mei s-au inscris in program pe 10 Aprilie la Skoda, masina ar veni pe la sf lunii Mai. Dealerul a zis in felul urmator: Poate elibera nota de acceptare pe 10 Aprilie sau mai tarziu (pt a nu ramanea fara masina), dar avand in vedere ca termenul limita de casare din prima etapa e 10 Mai erau exact 30 de zile, deci au luat pe loc nota de acceptare. Daca ar fi fost termenul sa zicem 25 Mai, atunci ar fi mers dupa nota de acceptare pe 25 Aprilie sau mai tarziu.
10 Mai ar fi data limita pt ca trebuie sa faca ei situatiile si sa le trimita la Agentia Fondului de Mediu pt a le vira cei 3800 lei/rabla
Azi a venit masina, comandata pe 17 martie prin programul rabla- laureate 1.5 dci 70cp., nota de acceptare am primit-o alaltaieri in momentul in care dealerul m-a anuntat ca trebuie sa soseasca masina, a2-a zi am dus masina la remat si am factut toate actele (in aceeasi zi). Iar azi am luat masina sunt foarte fericit si incintat.
Eu am fost luni la General Autocom Buzau sa intreb daca pot intra in programul rabla,marti am fost am dus copie dupa cartea de identitate si certificatul de inmatriculare a rablei si copie de pe buletin si mi-au spus ca nu mai este loc ramanand sa ma sune cand se suplimenteaza numarul de locuri.Azi m-au sunat si au spus sa merg maine la ei si sa dau un avans.Mai pot lua masina pana la urma prin acest program sau nu?Rabla cand trebuie sa o duc?Va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu inteleg nimic
Eu am fost luni la General Autocom Buzau sa intreb daca pot intra in programul rabla,marti am fost am dus copie dupa cartea de identitate si certificatul de inmatriculare a rablei si copie de pe buletin si mi-au spus ca nu mai este loc ramanand sa ma sune cand se suplimenteaza numarul de locuri.Azi m-au sunat si au spus sa merg maine la ei si sa dau un avans.Mai pot lua masina pana la urma prin acest program sau nu?Rabla cand trebuie sa o duc?Va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu inteleg nimic
Daca ei te-au chemat sa platesti un avans atunci trebuie sa fie un loc sau probabil fac inscrieri pentru etapa a2-a, insa un lucru este cert daca dai avans iei masina, dupa avans astepti se face comanda certa si o sa-ti spuna in ce perioada vine masina (in general asta se respecta) si o sa fi contactat de dealer cind primeste ok de la fabrica ca masina a fost fabricata (asta dureaza in functie de model culoare etc) si atunci iti da nota de acceptare cu care te duci si predai rabla faci restul de acte platesti diferenta si iei masina
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment