Ce omologari nene, te intreaba cineva la itp de ce ti-ai pus bot de zambetu' pe dacie 1300? Nu, la fel si in cazul asta, are faruri, are semnale, are grila, spoiler etc. corespunde d. p. d. v. tehnic deci este perfect normal. Mie unul imi place discutam si eu cu prietenii mai demult cum ar fi un Logan cu bot de Sandero caci la prinderi sunt asemanatoare.
Sandero MCV
Collapse
X
-
-
pai mai nene dacia cu zambetul lui... sau fara e acelasi model nu scrie in acte dacia cu 4 faruri sau 2 pe cand aici e un mix intre 2 modele diferite.si asa cum zicea un nene care cunoaste un pic anumite legi daca doamne fereste unul cu o masina modificata asa da peste o persoana si fuge politia care vine la fata accidentului gaseste niste bucati de plastic de la un sandero si cauta masina ai pana ai sa vazi ca de fapt e un logan mcv si nu un sandero, deci intr-un mod sau altul in felul asta se pot skimba datele unei probleme si plus de asta stiam ca orice modificare adusa unui autovehicul.,modificare care nu e prevazuta sau montata de producator trebuie omologata.poate in romania e posibil eu as zice ca e o kestie in afara legii.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostNu, la fel si in cazul asta, are faruri, are semnale, are grila, spoiler etc. corespunde d. p. d. v. tehnic deci este perfect normal., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
mi-e unul nu imi place ...e tot MCV , si aripile din fata nu se "pupa" cu portierele.
Comment
-
wow absolut incredibil nu mi vine sa cred fantastic !!! ce forma ce linie are bai baiatule ! si care ar fi diferenta fata de logan mcv ? probabil ca materia din care este alcatuit botul este dispusa altfel in spatiul adimensional.
se pare ca este 4x4 si are sistem de propulsie hibrid. se numeste Grand Sandero. dati search pe goagl
Comment
Comment