daniele,am votat ph1 second..laureat minim ( ai a/c,geamuri electrice si poate prinzi una si cu abs ;) ) eu nu am luat cu abs si imi pare sincer rau.. chiar daca se va defecta vreo piesa ( desi ma indoiesc ) nu-s chiar foarte scumpe piesele, in comparatie cu cele straine..bfta
Logan Ph1 Sau Ph2?
Collapse
X
-
Am votat Logan Ph1 Laureate pentru ca sunt niste masini foarte bune (din partea mea greu gasesti una in stare varza), ai aer conditionat, servo, computer de bord, scaun reglabil lombar si pe inaltime, inchidere din cheie, proiectoare, deci multe prostioare folositoare per' ansamblu. Nu mi-as lua Ambiance PH2 pentru ca nu ai dotari (in afara de airbag sofer), se depreciaza foarte repede si la o eventuala vanzare vei sta foarte mult cu ea cu afisul in geam, nu se merita. La 5500 poti gasi Laureate 1.4, 1.6 sau 1.5 dci, daca mai cauti poti gasi Ambition 1.6 cu toate dotarile importante de pe Logan si ai facut afacere. Sau daca vrei Laureate eu spun sa-ti iei 1.6 MPI pentru ca daca vei lua 1.4 si nu vrei sa stai de capul lui sa ii imbunatatesti performantele te vei plange de el dar este o motorizare foarte fiabila la fel ca 1.6, poti sa il si alergi, poti sa mergi si ca baba. A mea e 1.4 Laureate si ieri a facut 198.000 de km
.
Comment
-
Incearca sa-ti iei totusi o masina noua si cu a.c.
E jale vara daca n-ai.Daca nu te grabesti,incearca sa mai strangi ceva bani pt una noua.
Acum depinde si de sh,poate o stii,e bine intretinuta?Daca da,atunci se merita sh.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
laureate. mai ales ca ai banii disponibili...nici eu nu sunt adeptul masinilor sh prin credit, dar cu banii jos dupa o inspectie calumea, ar merge. am ales laureate ca are dotari mai multe decat ambiance. fie elsi nou, parerea mea ca e prea scump.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by ion_daniel View PostMomentan dispun de 5500 EURO
Miltumesc adimrv , imi cer scuze pt dublu post sper sa nu iau warn
astept parerile voastre in continuare...
Parerea mea este sa-ti iei masina noua si nu vei regrete,chiar daca te bagi si la datorii.
Comment
Comment