Spy Pictures "LOGAN EMC"-Electric Motor Cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spy Pictures "LOGAN EMC"-Electric Motor Cars

Spy Pictures "LOGAN EMC"-Electric Motor Cars
    Viteza maxima 130 km/h
    Cutie automata

Va lasa sa admirati pozele spion
    Attached Files

va fi scoasa de fabrica sau?
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

uau...super....foarte interesant.....bravo dacia...sau cine e in spatele ideei..(desi ma cam indoiesc ca ar fi dacia )
      0.9 tce SL plus

Comment

cei de la renault sunt mai mult decat capabili sa produca asa ceva, dar peste muuult timp vom vedea asa ceva pe strazile noastre. deocamdata nu s-a putut realiza o autonomie foarte mare a masinilor electrice...
        sigpic

Comment

Nu cred ca vom vedea asa curand modelul in productia de serie. Oricum felicitari Dacia.
          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Vreau si eu. Imi pu eoliana si merg cu ea gratis...

Comment

Normal ca nu e ideea de la Dacia...ci a unui grup restrans...va mai dura pana vom vedea asa ceva in productia de serie...poate nu foarte mult...va veni usurel...asa cum a fost implementat si GPL-u.

Comment

misto rau schimbatorul

Comment

si bordul ala cum arata. ce o fi butonul ala din dreapta butonului geamului electric dreapta de pe consola?
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Masinile electrice sunt doar un moft scump ...si neecologic
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by Laurr_07 View Post
                      cei de la renault sunt mai mult decat capabili sa produca asa ceva, dar peste muuult timp vom vedea asa ceva pe strazile noastre. deocamdata nu s-a putut realiza o autonomie foarte mare a masinilor electrice...
                      Vorbesti de autonomie si de fiabilitate? Dupa cate vezi are montat caarligul de tractare, deci.... Oricum mie imi pare lucrata de nea gica in garaj. Izolatii cu pungi? Splitere pentru casa? Tabla aia pusa sub capota? Nu imi pare chiar ok. A, bonus colantele taiate cu flexu'

LE - baterie de 43 de amperi?!?!?! De aici se alimenteaza motorul ala capabil sa duca masina la 130km/h
                      Last edited by andy_x3m; 7 May 2009, 10:40.
                      sigpic

Comment

Sunt poze spion !!! E logic sa arate asa !!! Sigur este numai un prototip, pana va fi testat si omologat va mai trece ceva timp . Comentarii de tipul " Izolatii cu pungi? Splitere pentru casa? Tabla aia pusa sub capota? Nu imi pare chiar ok. A, bonus colantele taiate cu flexu' " nu isi au rostul in faza acesta !!!!
                        Toata stima pentru cei de la DACIA - RENAULT ca se gandesc la aceasta varianta de masina " verde " , dar interesele la nivel mondial in zona petrolului sunt foarte mari si nu cred ca acesta masina va apare pe piata .
                        Aceste carcoteli ale unor concetateni de-ai nostrii , dau dovada de cat de mult ii intereseaza ceea ce se produce in tara ( de aceea am ajuns piata de desfacere ). Sa va dau un exemplu : acum cateva zile am vazut la o spalatorie un auto marca RANGE ROVER ce avea caroserie din aluminiu nituita cu pop nituri la exterior , se vedeau urmele de la punctele de sudura la exterior , balamalele erau aplicate pe exterior , dar se numeste RANGE ROVER !!!!! Cand traia ARO s-au spus multe lucruri negative despre masina , ca nu functioneaza , ca troncane , etc.
                        CONCLUZIA : nu va mai aruncati precum vulturii asupra prazii si nu mai criticati un produs care nici nu este lansat oficial si despre care in acest moment nici nu trebuia sa stim de exsitenta lui . De aceea se tin sub cheie modelele noi si neterminate !!!
                        Last edited by givali; 7 May 2009, 11:12.

Comment

Deci masina din imagine nu este terminata, clar, apoi sunt niste constatari foarte logice in ceea ce priveste procentul incomplet care reiese din poze...cat despre probabilitatea de a iesi o asemenea masina in productia de serie sa sti ca, constatarile noastre nu fac o para chioara in ochii celor de la Renault asa ca nu-i vaita. Toti vrem sa scoatem masini mai capabile si mai recunoscute pe piata mondiala dar in conditiile in care pentru romani masina suprema e BMW desi 90% habar n-au ce inseamna initialele "BMW" sau ca sunt masini pe care orice BMW le va vedea numai spatele care crezi ca ar fi succesul unei electrice Logan cu viteza maxima de 130 km/h si probabil foarte piperata la pret?
                          Un lucru e clar: masina din imagine ori este o gluma ori sunt niste poze dintr-un stadiu neterminat.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Masina nu este o gluma.
                            Pozele au fost facute acum 1-2 zile de catre un prieten . . . masina urmand sa fie exportata.
                            Cat despre finisaje si eu sunt de aceeasi parere ca masina este doare de un simplu demo . . . nu trebuie sa fie CONCEPT . . . este doar un proiect

Comment

prea multe filme cu hames bond...oricum, vorba lui darkside, masina electrica e un moft mai poluant decat un dizal care merge pe ulei.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google