Subscriu. V8 baby, all the way. Dar stiti ce fac cu el? Imi pun sa invarta un generator capabil sa imi incarce tarabontul pe baterie si sunt ecologist nu? Merg cu un green car, nu?
Spy Pictures "LOGAN EMC"-Electric Motor Cars
Collapse
X
-
-
asa, sariti toti acum...sa simta pe pielea lui ce inseamna sa se contrazica
adevarul e ca nimeni nu stie exact ce e cu masina aia, e pe bune, e la misto, cine ce urmareste cu ea...ne dam cu parerea de 2 zile si jumatate din topicul asta sunt contraziceri...nu cred ca o sa ajungem nicaieri. eu zic sa luam o pauza si sa mai asteptam daca se misca ceva cu masina respectiva...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostSubscriu. V8 baby, all the way. Dar stiti ce fac cu el? Imi pun sa invarta un generator capabil sa imi incarce tarabontul pe baterie si sunt ecologist nu? Merg cu un green car, nu?
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
1. Foarte tare ideea de EMC LOGAN (nu mai fiti carcotasi)
2. Aro a fost o masina slaba dpdv de fiabilitate , dar foarte foarte capabila in offroad (in Offroad-ul de la Clung Muscel de acum vreo 3-4 ani , ARO au trecut cu brio , DEFENDER`ul chiar ca a ramas ca un dinozaur , lent si puturos si de trecut nu a trecut probleme pe VF MATAU .
3. Daca nu-ti incarci EMC-ul la o sursa de energie alternativa (eoliana ,solara , sau microunde) poluezi mai mult decat daca ai arde carbuni .1.6 MPi Icy White
Comment
-
mosule nu ai postat bine aici. cauta dincoace http://www.loganclub.ro/forum/loganc...resti-f69.htmlvom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Bine ca ai postat tu!
Dark - tu vb de V8-uri de parca ai stii cu ce se manancasigpic
Comment
-
Nu stiu de ce astept eu confirmarea ca fotografiile alea sunt o farsa.Daca te apuci de o masina noua nu dai atata atentie la amanunte gen sigla cu emc,si cu o tabla peste motor,si cea mai mare dovada e ca are o priza in loc de buson!. Parerea mea e ca e o farsa,si una nu prea bine deghizata.
Comment
-
Cand o sa se inventeze un pepetuum mobile de speta 2 sau 3 atunci autoturismele o sa fie "green", pana atunci au multe coase de batut si bitzigla ramane cea mai green (la oras), ca la sat ai si alte modalitati green de deplasare .No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment