Date Tehnice Avansate Logan 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Date Tehnice Avansate Logan 1.6 16V

Salutare.
    Exista vreun manual in care pot gasi niste date avansate legat de date tehnice in afara de acelea reprezentate in manualul de reparatii oficial.Ex:volumul la colectorul de admisie,dimensiune colector de admisie,injectoare-numarul de duze-debit,supape-deschidere-ridicare din 1-5-10 grade si de ce nu debitul(fluxul de aer),dimensiuni la canalele de admisie si evacuare,lungime si diametru tevi-coturi evacuare admisie,presiune adisie - evacuare.Sper sa ma fi facut inteles.

P.S.:doresc aceste date pentru un proiect de simulare in AVL.Sau daca cineva stie unde pot gasi un motor de logan desfacut (evident sa platesc) si sa-mi iau singur datele care imi trebuie.

Multumesc.
    igor.

nu stiu cu cat de ajut, insa m-am lovit si eu de problema "culegerii datelor tehnice". mie imi trebuiau niste simple mase si cote la piston, biela, segmenti, volanta, fuse palier/maneton arbore. abia le-am aflat de pe un program special de piese la un service si la un atelier de reparare arbori cotiti. aia de la dacia [vocea clientului, auto europa [am fost in persoana acolo]] nu m-au ajutat cu nimic. mi-a trebuit pentru un proiect de diploma. problema e ca nu au datele astea tehnice deoarece ei nu repara nimic, ci schimba. ei stiu atata: codul de produs de pe catalog, pentru a-l comanda si schimba. daca ai norocul de a fi din mioveni/pitesti, unde de produce dacia, poate poti intreba direct la sursa. numai sa inteleaga aia despre ce e vorba, pentru ce iti trebuie, ca nu le furi "tehnologia" .

bafta.

Comment

Datele pe care le vrei tu sunt destul de greu de gasit, si pana acum nu stiu sa se gaseasca undeva. Ai putea intreba la furnizori (Borla - esapament, Bosch - injectie) sau ai putea merge la un atelier de dezmembrari si iti iei singur datele.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google