Noul Sedan De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noul Sedan De La Dacia

http://www.***********/noutati-auto-...247/imagini/p2
    ce parere aveti de noul sedan de la dacia?

eu personal am impresia ca e fostul megane
    Last edited by stefannt; 14 August 2009, 11:18. Reason: Automerged Doublepost

iar abereaza astia de la promotor...

Comment

vrajeala...foarte slabi ziaristi astia de la promotor (nici sa scrie corect romaneste nu-s in stare)

Comment

deci e abureala proasta,nu?oricum,daca scotea dacia un astfel de model ce parere aveati?

Comment

abureala.au combinat loganul cu meganul si a iesit melogan.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

exact asta spuneam si eu,ca seamana mul cu loganul,da chiar nu o avea nici o legatura oficiala cu dacia?
            e pura fantezie?

Comment

ar fi bine, si ar fi pacat.

ar fi bine, constructorul sa evolueze, sa se maturizeze si sa concureze cu masini mai scumpe. sa ofere si calitate.

ar fi pacat totusi sa renunte la politica low cost, tocmai care a revitalizat vanzarile si i-a adus atat succes.

oricum ai lua-o, e un compromis.

ps: imaginatie de photoshopisti. in afara de bot si spate e 100% megane. plus 2 linii de duster, 3 de logan si stopurile pe care inca nu stiu de unde le-au furat.

Comment

si totusi o astfel de masina la pret de logan,e totusi un vis la care nu poti sa te abtiii

Comment

Cei de la promotor au o imaginatie asa de bogata... Daca unu viseaza la noapte o Dacia cu motor de Veyron, a doua zi o sa vedem asta pe site-ul lor.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

zvonuri despre noua dacia sedan au inceput sa apara de ceva vreme deja. atentie stefannt, aceleasi zvonuri useless spuneau ca noua masina nu va mai fi in categoria de pret a loganului.

Comment

extrem de nereusit ' fundul ' masinii. arata mai urat ca noul symbol si de ce nu 206 sedan )

Comment

mai urat ca fundu lu 206 sedan nu poate fi nimic

Comment

Originally posted by bro View Post
                          zvonuri despre noua dacia sedan au inceput sa apara de ceva vreme deja. atentie stefannt, aceleasi zvonuri useless spuneau ca noua masina nu va mai fi in categoria de pret a loganului.
                          stiu,tocmai din cauza asta am spus ca e un vis,pacact totusi dacao sa is lase politica low cost,pt ca dacia era cam ultima solutie sa itit ieie o masina ok la un pret rezonabil

Comment

la faruri au dat-o in bara, nu se mai poarta demult forma asta. La Megane Sedan sunt mai inalte si mai oblice

Comment

aceea e o mare prostie...nu e nimic oficial !
                              asa ca nu are rost sa comentam....astia de la promotor daca le trimit un mail acuma ca viitoru suv va avea motor 2.8 v6 si ca o sa fie si varianta r32 ... aia imediat mananca ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google