avantajul evident e ca daca vine sfarsitul lumii, noi mai avem 50 de ani de trait...
Noul Sedan De La Dacia
Collapse
X
-
Originally posted by Loganu View Postun prieten de-al meu are o vorba : bine ati venit in romania ...dati-va ceasurile cu 50 de ani in urma
On topic...daca treaba cu "Noul Sedan..." s-a dovedit o abureala de ce nu se inchide?...deoarece inevitabil se va schimba subiectul...
Comment
-
Originally posted by Loganu View Postun prieten de-al meu are o vorba : bine ati venit in romania ...dati-va ceasurile cu 50 de ani in urmaAttached Files
Comment
-
Viorel nu cred ca s-a spart treaba cu noul sedan Dacia.suspansul ramane pana la lansarea automobilului.sper doar sa fie sigla DACIA pe eaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
poate ca e asta
inceputa in 2008 http://balsan.wordpress.com/2008/02/...n-restilizata/Attached FilesCT-97-VIPsigpic
Comment
-
mai este o faza tare cu Dacia SUV.circula o data ceva zvonuri ca va aparea un SUV Dacia facut pe o platoforma noua,ce sa va zic ca semana cu Mercedes ML noul model.pana sa ne scoata francezii asa ceva mai dureaza mult si bine cu toate ca nu ar fi rau sa scoata asa cevaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Comment