Cati Dintre Voi Ar Cumpara Dacia Logan Electra ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cati Dintre Voi Ar Cumpara Dacia Logan Electra ?

Azi am gasit pe mail, primit de la un coleg de serviciu, poze cu Loganul electric ( Logan Electra ). Voi ce stiti de ea, care ar da banii pe asa ceva ? Pentru moderatori, am cautat topicuri cu ea si nu am gasit pe aici. Daca mai sunt, va rog sa-l stergeti si ... scuze.
    Attached Files
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

ce corcitura...simbyol sedan cu golan..
    probabil cineva face teste exact cum e asta http://www.***********/hobby-concept...etalii-4796811

Comment

Originally posted by ady_p View Post
      Azi am gasit pe mail, primit de la un coleg de serviciu, poze cu Loganul electric ( Logan Electra ). Voi ce stiti de ea, care ar da banii pe asa ceva ? Pentru moderatori, am cautat topicuri cu ea si nu am gasit pe aici. Daca mai sunt, va rog sa-l stergeti si ... scuze.
      ...mai era ceva similar aici
      ...insa ce ai pus tu pare mai interesant.Alte detalii?
      Last edited by viorelu; 26 August 2009, 20:36.

Comment

ce strutzo-camila,.....
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

In pdf-ul atasat sunt destul de multe detalii. Ma gandeam ce tuning ii poti aduce . Turbina eoliana si cand bate vantul esti zmeu pe circuit ...
          sigpic

Comment

Se poarta eco sa inteleg, e uratica masina dar daca ma scapa de mersul la benzinarie si o alimentez la priza de acasa, parca merge si asa .
            sigpicBIKER INSIDE

Comment

Eu mi-as cumpara un logan electric , dar sa aiba viteza maxima cel putin 110 km/h, o autonomie de cel putin 300 km si sa se incarce in cel mult 120 min.
              Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

daca sar putea face un logan asa cum vrei tu nu cred ca ai sa iti permiti sal cumperii, acum sa revenim cu picioarele pe pamant eu unul nu cred ca vor putea scoate astia de la dacia asa ceva care sa si functioneze

Comment

Ce spate urat i-au facut la primul model.
                  PS:asta cu grand sandero sunt chiar atat de banali,nu puteau ma sa deseneze un nou spate,toate break-urile arata la fel....ce kkt...Sunt niste oameni lipsiti de imaginatie.Datii o forma ma nene.
                  sigpic

Comment

Eu asi cumpara din urmatoarele motive:
                    Agilitate o masina cu motor electric rivalizeaza si chiar intrece masinile sport pe benzina
                    Fiabilitate un motor electric poate functiona ani de zile fara nici un fel de intretinere
                    Costuri de intretinere incomparabile mai mici
                    "Combustibilul" mult mai ieftin decit benzina
                    Singurul dezavantaj este autonomia nu avem bateri suficient de puternice dar asta doar pentru ca industria automobilului electric a fost sabotata mai bine de 20 de ani.
                    daca lucrurile ar fi mers normal acum 20-25 de ani si industria petrolului nu s-ar fi opus astazi am fi circulat toti cu masini electrice mult, mult mai performante decit cele cu care circulam.
                    Genul hibrid: motor electric si generator de curent cu motor pe benzina sau diesel, este varianta cea mai buna pentru o masina deocamdata.
                    Last edited by tedugoromania; 27 August 2009, 14:44.

Comment

Ce comentarii de rahat: struto-camila, comabinare intre symbol si logan...
                      Ideea era de Logan pe motor electric. Vad ca i-a bagat un motor electric.
                      Oare ce autonomie are si cu ce viteza te-ai putea deplasa extraurban ?

PS: i-au taiat curu' ca sa mai ia din greutatea masinii, sa compenseze macar cu un 5% la greutatea inumana a bateriilor.
                      Dar nah...avem numai ochi de critici, Picaso si Rembrand p-aici.

Comment

scz de off : imi pare bine de cunostinta , Octavian_30 ;)
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                          Ce comentarii de rahat: struto-camila, comabinare intre symbol si logan...
                          Ideea era de Logan pe motor electric. Vad ca i-a bagat un motor electric.
                          Oare ce autonomie are si cu ce viteza te-ai putea deplasa extraurban ?

PS: i-au taiat curu' ca sa mai ia din greutatea masinii, sa compenseze macar cu un 5% la greutatea inumana a bateriilor.
                          Dar nah...avem numai ochi de critici, Picaso si Rembrand p-aici.
                          OFF Topic: ce comentariu de rahat!! Octavian___30 stim ca le stii pe toate, dar hai sa o lasam mai moale cu aceste replici care dau nastere la discutii.....

On Topic: Nu mi-as cumpara masina electrica, cel putin nu in urmatorii 5-10 ani.

sigpic

Comment

Si pentru ca tocmai eu, initiatorul topicului nu mi-am zis parerea, o zic acum: DA mi-as lua un auto electric macar pentru oras, fie el si Logan.
                            Nu vreau sa par patetic, dar imi place sa ies in natura si sa nu las urme ale trecerii mele.
                            O singura nemultumire am vis-a-vis de aceste masini: nivelul de zgomot. Asa cum spun motociclistii, o toba de sound a devenit un safety feature, te aude lumea in trafic si nu ti se baga-n fata. La un auto electric te faci auzit ca mutu, doar sa-i legi cutii de conserve gen Just Married ca sa te remarce (in sensul bun, sa nu iti iasa in fata) ceilalti participanti la trafic.
                            sigpic

Comment

eu mi`as lua unu pt stopuri , sa`mi pun la a mea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google