gri comet este intradevar o culoare frumoasa , dar ma gandesc le este greu sa puna direct negru in paleta de culori ??
Culori Dacia Logan
Collapse
X
-
Nu are cum sa puna negru direct deoarece la soare bate spre un gri foarte inchis doar la umbra bate spre negru cel putin asa mi s-a parut mie.Albastru mineral si gri comete sunt culorile mele preferate dar avand in vedere ca eu sunt inebunit dupa albastru mi-am ales masinuta '' albastru mineral '' .
Mafia cand vii la intalnirile noastre ? Te asteptam.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by mafiaCulorile Dacia Logan , mai aproape de adevar decat cele de pe situ-ul lor ...
e bine insa ca ne-ai facut un rezumat al paletei de culori, macar asa in principiu, sa stim care mai e miscarea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Imi place foarte mult a5a culoare(bleu mineral), daca era cu un efect de perla ceva mai accentuat, ar fi fost excelenta. Iar culoarea masini mele am vazut-o cam rarut pe strada, cred ca nu a prins la populatie., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Comment
-
E doar denumirea schimbata.
Comment
Comment