Culori Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar de beige sable ce stiti? Pana la urma va fi disponibil si pe Prestige? vad ca l-au scos de la configurator....
    Se pare ca abia din ianuarie vom vedea cum arata in realitate culoarea asta.

Comment

Beige Sable va fi disponibil de la 1 ianuarie si se va putea pune si pe Prestige.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gri comete mi-a placut de prima data cand am vazut o masina in culoarea asta. Multi mi-au zis ca e pretentioasa, ca se vede praful ca e nush cum. Am ales culoarea asta si nu imi pare rau deloc.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

sal all!!pe logan berlina cel ami bine da albastru mineral!(sunt nou pe aici deocamdata conduc o dacie 1410 dar nu pt mult timp deoarece pena in data de 27 dec mi sa promis ca imi livreaza masina!!logan berlina prestige 1.6 16v albastru mineral)
          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Stuke te contrazic :P. Mie tocmai mi-a sosit Prestige Gri Platine si asta e culoarea ce-l prinde cel mai bine ;)) Astept cu nerabdare sa vad Beige Sable cum ii vine..poate imi voi schimba atunci parerea

Comment

pe ce culoare se vede cel ami repede praful???
              Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Originally posted by Stuke
                pe ce culoare se vede cel ami repede praful???
                bine-ai venit printre noi ! nu stiu pe care se vede cel mai bine, dar iti zic din proprie experienta, pe albastru egee se vede foarte bine
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In general pe culorile inchise se vede praful mai repede. Dar daca vrei o culoare inchisa, trebuie sa o intretii bine, sa o speli la maxim o saptamana.

Comment

Plus ca o culoare deshisa are avantajul ca ziua este mult mai vizibila pe sosea...

Comment

O culoarea deschisa nu e buna pe ceata. Este foarte greu vizibila.

Comment

eu am albastru mineral..culoare inchisa frumoasa imi place..DAR...e marele dar...si dezavantaj..se vede orice dar absolut orice firicel de praf pe ea..nu am reusit sa stau mai mult de o zi cu ea curata ..fara praf noroi sau altele...e pretentioasa rau...cea mai buna culoare care tine la "jeg" e gri perla sau gri platine..aproape ca nici nu se observa prafu` gros de pe masina

Comment

Am vazut ieri o masina Bleu Ottoman, e exact Albastru Egee dinainte.

Comment

Cea mai frumoasa culoare VERDE CAMELEON dadea cel mai bine.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Am vazut ieri o masina Bleu Ottoman, e exact Albastru Egee dinainte.
                              I-au schimbat doar numele? Nu se observa nici macar o mica diferenta fata de Albastru Egee?
                              In tara momentan.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google