Da este D-FENS. Numai bine
Culori Dacia Logan
Collapse
X
-
Si pe Partener se poate pune Gris Comete.
Comment
-
culoarea din poza atasata e Bleu Egée ? mersiAttached Files
Comment
-
Am si eu o intrebare.... Mi-am vopsit o portiera la masina si se vede o diferenta de nuanta, adica usa vopsita e mult mai deschisa decat restul masinii. Intrebare ar fi daca se mai inchide in timp, sau sa scot usa din balamale si sa le-o dau in cap celor de la vopsitorie??? Multam!
Comment
-
-
imi cer scuze de off ... in cele din urma am vopsit si eu masina cu albastru egee
va multumesc inca odata de ajutor
Comment
-
Foarte misto a iesit. Felicitari. Numai bine si sa ne tii la curent cu evolutia masinutei. Daca ai aborda stilul Gordini ar fi si mai superFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Albastru Azur, nu prea s-a luat, este acel bleu metalizat care din pacate este cam rar, mie unul imi place foarte mult.
Comment
-
Tin sa...*(&^&^$#*&^*&# multumesc lu' dacia ca mi-au scos verdele, culoarea mea preferata din oferta...de acu' vreo 4 - 5 ani...inca un motiv sa n-aleg pe viitor o dacie noua, ci s-o spoiesc si peticesc pe a mea cum/cat pot.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Originally posted by lungan View PostTin sa...*(&^&^$#*&^*&# multumesc lu' dacia ca mi-au scos verdele, culoarea mea preferata din oferta...de acu' vreo 4 - 5 ani...inca un motiv sa n-aleg pe viitor o dacie noua, ci s-o spoiesc si peticesc pe a mea cum/cat pot.Race me 2 tha` hill . . .
Comment
Comment