ABS - Bun Sau Rau

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ABS - Bun Sau Rau

ABS - Bun sau rau , aici nu ma refer doar la distanta de franare...

Tata mi-a zis ca a cumparat loganul fara ABS ... ma mira, se mai vand masini fara ABS?! A zis ca nici nu vrea sa-l puna pe masina, ca cica mergi in socuri cand franezi ... chiar si pe distante scurte, ca se strange roata, apoi se destrange din nou ,si ori de cate ori pui frana ai senzatii ca mergi in "socuri" ...

Cat ar costa sa-l puna?

Abs-ul are rolul...nu de a scurta distanta de franare....ci de a pastra traectoria masinii impusa de volan.
    E normal ca e mai ok sa ai ABS.

Fratilor...cuvantul destrange nu exista..
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

ti-a explicat prin termeni "mai de la tara"
      abs-ul e foarte bun. asta-i rolul lui, sa nu blocheze roata.
      in cazul in care nu ai abs, daca franezi violent, nu mai ai nici un control asupra masinii. adica, "te duci sanie"
      in cazul in care masina e echipata cu abs, cand franezi violent, inca mai ai control asupra masinii 100%. adica poti evita obstacolul din fata.
      http://www.youtube.com/watch?v=SnrUX...eature=related uite acolo ce face abs-ul
      Last edited by bogdan_1984; 24 September 2009, 17:08.
      sigpic

Comment

Facut de colegul nostru drag crististreulea
        http://www.tutorialelogan.ro/in urma trimiterii a 3 email-uri catre vocea clientului am primit si raspunsuri:1)"Referitor la intrebarea dumneavoastra, va com...

Comment

Adica ce vreti sa ziceti ? ca pot frana pe gheata? sau pot frana violent si sa virez dreapta?! sau cum de mai detin 100% din control?!

nu mi-ati raspuns la intrebare...daca franez, ma loveste in socuri ...( sau cum sa exprim sa ma inteleaga oricine)

Comment

nu numai ca poti frana pe gheata, ci poti sa detii controlul aspura masinii, adica sa poti vira stanga-dreapta si da, chiar vireaza masina.
            nu te loveste in socuri. nu permite rotii sa se blocheze.
            ai vazut cumva in filmuletul postat de mine ca este lovita masina in socuri?
            sigpic

Comment

Poi daca nu permite rotii sa se blocheaza, nu creaza socuri ...adica cand e sa se blocheaza, o "des-strange"

Si cat m-ar costa ABSul?

Comment

simti in pedala o mica vibratie...si chiar ca pasager simti vibratia

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                  simti in pedala o mica vibratie...si chiar si ca pasager simti vibratia
                  Hmmmm...mi-a mai zis cineva, ca ABS-ul iti impinge pedala in sus...dar nu l-am creazut mota-mo

Comment

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord

si cred ca se poate inchide
                    sigpic

Comment

badguy e prima ta masina ? nu ai mai condus masini cu abs ?

Comment

Nu are ABS ... eu credeam ca are... dar tata mi-a zis ca in mod intentionat l-a luat fara....

Comment

apropo nimeni nu iti va monta abs .. nici la service dacia ..
                          Eh si el cu explicatiile lui...odata ce tehnologia avanseaza ar trebui sa avansam si noi putin...numai suntem la 1300
                          toate lucrurile care se fac , se fac spre bine ..
                          PS :Cati ani ai ?

Comment

24 ani si masina nu e a mea, e al lui tata ;)

Vroiam doar sa-i pun si ABS pe ea Si sistem de alarma

Mda... m-am comvins... adio ABS ... lol

Last edited by badguygoodguy; 24 September 2009, 17:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ABS-u e bun si pe asfalt nu numai pe drum alunecos, pe mine m-a salvat de multe ori, cand am cumparat masina anul trecut in august ABS nu era pe masina, trebuia sa il pun optional si eu am tinut mult sa il pun pt. ca am stiut ca e bun.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google