ABS - Bun Sau Rau

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by badguygoodguy View Post
    ...Tata mi-a zis ca a cumparat loganul fara ABS ... A zis ca nici nu vrea sa-l puna pe masina, ca cica mergi in socuri cand franezi ... chiar si pe distante scurte, ca se strange roata, apoi se destrange din nou ,si ori de cate ori pui frana ai senzatii ca mergi in "socuri" ...
    Cat ar costa sa-l puna?
    S-a razgandit?Acum vrea ABS?

Originally posted by badguygoodguy View Post
    Nu are ABS ...... dar tata mi-a zis ca in mod intentionat l-a luat fara....
    Mare greseala...Pe mine m-a scos de 2 ori(pana acum)din rahat,odata era sa intru in masina Politiei Comunitare,daca nu era abs-ul o sfecleam.Era dupa o ploaie scurta,numai mazga era pe jos.
    Abs-ul nu intra chiar la orice apasare a pedalei,e facut pt situatii mai "de urgenta".
    E un plus de siguranta.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

O chestie. Cititi si cartea masinii ca spune clar cand intra ABS-ul calcati frana in continuare nu luati piciorul de pe frana ca de-aia vi se pare ca nu aveti frana.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Stii cum ii in general cei care au avut dacia 1310 inainte de logan nu stiu cei ala ABS si la ce foloseste, ei nu vor sa plateasca bani in plus pentru aceste dotari pentru ca nu stiu la ce le foloseste , si tata cand am luat masina m-a intrebat ca la ce imi trebe ABS si ca la ce ii bun, deci nu ii de mirare ca nu vor sa auda de asa ceva.
        sigpic

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
          Traiasca masinile fara ABS, ESP, ASR, airbag-uri si altele asemenea.
          Nu avem nevoie de asa ceva

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google