Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by fanrenault View Post
    Duceti-va in parc ca se impart masinute si jucarii!

Urmeaza logan II !
    Si, cat e macheta de Logan II? Ca doar pe asta si-o vor cumpara majoritatea romanilor.

Comment

• Uite ce face un Logan, din 2005 cu garda la sol mai jos.
      Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• Maaa,renault a inventat caroseria hatchback,sedan,monovolum, in formula 1 are traditie,multe altele..... Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc

Originally posted by mr.K View Post
        Si, cat e macheta de Logan II? Ca doar pe asta si-o vor cumpara majoritatea romanilor.
        Mai mult se vinde dacia afara,decat la noi ;)
        Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc
          Doar MASINI au mai ramas sa faca.

Uite ce face un Logan, din 2005 cu garda la sol mai jos.
          http://www.youtube.com/watch?v=x1TXY...eature=related
          Vad in fiecare an pe viu, la campionatul de raliuri, neputinta Loganului la clasa sa, comparativ cu alte masini tractiune fata.

Atunci vor inchide fabrica de aici, daca dispare piata nationala. Cu toate ca nu cred ca Europa va ma inghiti multe Logan-uri. Sunt saturati deja.
          Last edited by mr.K; 10 July 2012, 16:38.

Comment

• PCH...nu ai inteles nimic. Dar nu ma surprinde. E plina Romania de conationali ca tine, si ne intrebam de ce ne merge rau.

Comment

Maaa,renault a inventat caroseria hatchback,sedan,monovolum, in formula 1 are traditie,multe altele..... Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc

FORD este PRIMUL constructor de masini din LUME! Cand FORD facea masini, europenii si eventual francezii se plimbau cu trasura prin Paris iar nemtii trageau tunurile cu caii. Dar nu asta este discutia. Eu am avut 5 ani logan personal si 3 ani un altul de la firma, NU IMI MAI TREBUIE!. Am mers cu logan o groaza si vorbesc in cunostiinta de cauza. Nu se compara la nimic cu cele de mai sus. E bun pentru carat, hartanit, pentru firme...ieftineala. Cat dai, atata face.

Comment

• "Doar MASINI au mai ramas sa faca."-- nu fac masini? )) ex: R. megane ,laguna,clio,twingo,koleos,espace (cea mai sigura masina din lume) ,etc si sutn masini superbe,nu ai urcat in megane 3 rs sa vezi acolo.....

"Sunt saturati deja."---sa.au saturat romanii lasi de ei insisi!
                Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Sir Andrew View Post
                  PCH...nu ai inteles nimic. Dar nu ma surprinde. E plina Romania de conationali ca tine, si ne intrebam de ce ne merge rau.
                  Mai bine mergi si mai plimba loganul ala....ca tu nu ai masina sa o tii in fata blocului! Aia care au megane, focus, fluence, astra, bmw, audi, nu au bani de benzina si le tin in fata blocului!

Offff.......romanica!

Originally posted by fanrenault View Post
                  "Doar MASINI au mai ramas sa faca."-- nu fac masini? )) ex: R. megane ,laguna,clio,twingo,koleos,espace (cea mai sigura masina din lume) ,etc si sutn masini superbe,nu ai urcat in megane 3 rs sa vezi acolo.....

"Sunt saturati deja."---sa.au saturat romanii lasi de ei insisi!
                  Cine spune ca e espace CEA MAI SIGURA DIN UNIVERS? :|
                  Last edited by PCH; 10 July 2012, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ex: R. megane ,laguna,clio,twingo,koleos,espace
                    Auzi, masini superbe. In comparatie cu Loganul poate.
                    Koleos e opera unui pictor nebun plecat la pescuit de fluturi cu undita. Asa frumos este, chiar superb.

espace (cea mai sigura masina din lume)
                    Tu intr-o caruta de Espace si eu intr-un RR, ne busim frontal la 60/h, si mai vedem noi care e mai sigura. Crezi prea mult in marketing.

Comment

• "Offff.......romanica!"--adica cei ca tine! ;)

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                        filtrul de motorina se schimba la 20.000.km (40, 60 .....)
                        deci nu poti sa il pui ca facand parte nici din revizia de 10.000. sau cea de 30.000
                        cine a zis ? eu schimb in la 10000 filtrul de motorina. adica anual. si asa recomanda si ei. la dacoserv militari in dec 2011 filtru ulei, filru aer, filtru motorina+ manopera 390 lei cu reducere. uleiul l-am adus de acasa (elf evo) ca la ei costa mult.
                        cine crezi ca schimba filtru motorina la 20 mii si la motorina noastra?! am vreo 5000 km si alimentez numai omv de top si deja cred ca trebuie sa ma duc sa purjez filtrul ca a sarit consumul

Comment

"Offff.......romanica!"--adica cei ca tine! ;)
                          Cei ca VOI! Sunt sigur ca te duci sa votezi cu ponta...frumos e clio, espace, twingo FRUMOASE FOC! BOBOCEI sunt!

Regret ca nu am luat un logan si un symbol sa vad cum sunt coapte de rugina (in special loganul) dupa 1,2 ani Ooooffff....ce a fost in capul meu, nu stiu!

Fanii reno, aveti grijE la o rafala laterala pe autostrada, ca e grav!

Comment

• Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

In 2003 nu stia ford ce sunt alea 5 stele.

"Cei ca VOI! Sunt sigur ca te duci sa votezi cu ponta."--- pe bune? Pentru mine nici nu exista politica.
                            Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Sir Andrew View Post
                              foarte tare loganul i-au trebuit vreo 5 minute sa depaseasca primul camion

i-am rupt si pe astia.. le-am aratat ce inseamna masini. cand au vazut ce face renaultul fugeau ca iepurii din calea lor
                              Celebra maşină românească, Dacia 1300 chiar şi peste Ocean, in America USA .*SOUND BY Gojira vs Liviu Vasilica -- Robot Armasar Attack (SUBCARPATI - CULESE...
                              Last edited by B997NDL; 10 July 2012, 16:50.

Comment

• Mama ce frumusete....Andrea Pininfarina a facut un preinfarct de ciuda cand a vazut designul colosal al acestei "masini"....frumoasa e ma! Mrk, ne cumparam si noi cate una? Are 12 stele la siguranta
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google