Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• astra e caruta raportat la seria 3, in rest, e cam ca si celelate din clasa ei. poate un pic sub media clasei, dar cum ziceam mai multi n reptate randuri, nu se mai fac masini care sa tina 20 de ani.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, de cat costa Astra iau 2 carute Logan. Si ies mai castigat.
      Pana si Vectra e caruta, n-am vazut una mai proasta la directie daca mergi mai sprinten un pic. Am condus Vectra A, B, C, D.
      E, F, G si ce a aparut sau o mai aparea nu mai am curiozitatea. Astept Vectra Z direct. Poate se schimba ceva.
      Am vrut s afac un drive test cu Insignia, dar nu am mai avut timp. La cat costa, slabe sanse sa imi iau una si sh, nu dau atatia bani pe un Opel.

Comment

• Eu m-as baga la un Duster, cred ca un diesel

Comment

• La un Duster diesel ma gandeam si eu,dar la 15000 de euro prefer altceva decat Dacia...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce alternative la banii astia?

Comment

• Nu-i de marimea Duster-ului si nici diesel.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Nu sunt alternative la 15.000 SUV noi. Caut eu de o vreme. Dar peste 100 k, un SUV te pune in garda cu multe si n-as vrea sa dau jumatate de Logan nou doar pentru a face Sh-ul sa mearga din nou. Pacat ca Dusterul asta pe benzina nu are un motor mai potent, ca diesel nu ma bag cu motorul asta 1.5. E ca o loterie, unii au pb, unii nu, cu el.
                Last edited by mr.K; 25 June 2010, 08:03.

Comment

• Am vazut SUV nou (pe benzina) la 13000 si ceva de euro. Hyundai Tucson. A fost masina de show-room de-aia era ieftina. Nu stiu cum avea tractiunea ce-i drept. Posibil sa fi fost doar 2x4.

La 15.000 de euro deja incep sa apara turbo-benzinare noi in schema . De 150+ CP. Noi in sensul ca nu sunt second hand.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Daca e Tucson benzinar cu 140 de cai mai bine pas. Am avut unu si era lesinat rau, iar consumul 14-15 l/100 minim in Bucuresti.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• off topic:
                      am fost ieri la nalba galati, si aveau un hilux, 4 usi, 2007 parca, 67000 km, 11000 EURO.
                      poate tenteaza pe cineva; kilometri sunt putini pt. ea; si dau si garantie 6 luni la motor, transmisie.

Comment

• SUV cu 4x2 nu vad ce ar lua cineva. Exista Logan MCV.

Comment

• Pai avantajul e doar la garda si robustetea suspensiilor, abia apoi urmeaza gusturile, siguranta ceva mai mare. Una peste alta mi-ar face cu ochiul un Duster full (fara piele ca nu e Q7) Dci-ul al mai puternic. Nu sunt fan diesel musai dar face mai bine fata nevoilor si criteriilor pentru care a fost conceputa masina asta.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• la 16000 cred ca gasesti un subaru forester de 2-3 ani. eu zic ca nu se compara cu dusterul...bine...si intretinerea e alta, dar na. forester e altceva. la ala macar se blocheaza diferentialele pe teren accidentat, dusterul e ca aro. l-ai pus "diagonal" si stai si te uiti la el cum se invart rotile din aer si alea de pe sol stau la barfe.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pe undeva se spunea ca Dusterul are diferential blocabil. Pe spate. Versiunea cu ESP.
                              Last edited by Cristi_LCD; 25 June 2010, 12:42.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Forester nu se compara cu Duster. Personal as alege Duster si spun si de ce: Subaru sunt extraordinar de scumpe la intretinere, mai rentabil e un Merc decat un Subaru, chestia ca masinile japoneze ar fi perfecte si excelente e doar un mit. Plus ca stiu pe cineva din zona care a avut un Impreza varianta sport, care i-a cedat motorul dupa 60 000 km. Din cate stiu eu varianta aia era buna pt curse, si omu s-a dat la masina, dar totusi dupa 60 000 km sa crape motorasul e pacat la caruta de bani aruncata. Si ca sa nu ma injure prea mult fanii Subaru, desi e forum pt Logan aici, Forester e evident mai bun ca Duster, dar nu concureaza in aceeasi clasa si in acelasi segment Referitor la Hyundai, sfatul meu e sa nu va ganditi ca exista marca aia de masini... doar daca vreti o dacia deghizata. Am mers cu Tucson, nu e stralucit deloc, aceleasi plastice ieftine, scartaia, deci nu am avut o impresie buna.
                                Last edited by ham04; 25 June 2010, 12:47.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google