Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru cârcotașii de pe forum!
    În Germania, patria tehnicii, Loganul se află pe locul 2 după BMW, la capitolul satisfacție și să nu spuneți că fac sex în Logan, pur și simplu este o mașină pe care merită să dai bani, s-au săturat probabil să plătească mii de euro doar pentru o siglă. Din câte am văzut preferă MCV-urile.

Comment

• Pai nemtii sunt si practici. Daca nu au nevoie de o masina de 80 K euro atunci nu si-o cumpara. La noi e ca in reclama aia: cum.. doar 15.000???? la valoarea noastra? )
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

• capete de bara +bielete =520ron

Comment

• pentru conformitate

Comment

• Eu tot logan asi cumpara dar de data asta echipat cu servo si cu abs.
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Taicamiu e la al 2-lea logan 1.4 MPI . cand a fost vorba sa il cumpere pe al 2-lea m-am rugat de el sa aleaga pe cel de 1.5 DCI insa un amic avea deja modelul si in 20000km a avut numai probleme cu el.iar un alt prieten tot cu dci aceesi motorizare are deja 150000km da o suta cincizeci de mii de km cu dci intradevar la 97k km a schimbat injectoarele pt ca a bagat motorina naspa .insa de at nu a mai avut nici un fel de problema ! plus ca merge mereu cu 150km/h cu ea ...pe cea e 160 si cv dar cu erorile cam 150..in fn depinde de fiecare cum o intretine depinde de noroc...asta e...ma bate gandul sa dau mpi ul care va ramane al meu si sa imi iau un 1.6 16V cu toate ca imi place motorina dar nu vrea taicamiu

Comment

• Tatal tau a schimbat deja un Logan? Pe ce motiv, sa nu zici ca a picat sau ca v-au dat afara banii din casa si vreti numai ceva ce miroase a nou.
                In a doua varianta, recomand Chiu Septe.

Comment

• eu unul as cumpara din nou un logan, sincer! dar acum as vrea un MCV, avand in vedere ca am multe gadget-uri pe ea+10difuzoare+++++o gramada, asa cu un MCV am si spatiu si pot sa dorm si in el atunci cand fac drumuri lungi.
                  se merita Logan, tine cu casa si cu buzunarul!.
                  lipsa text

Comment

• salut ,,,am un logan MCV DIN 2009 IANUARIE construit in octombrie 2008 inainte de modelul ph2 cu filtru mai lung de motorina si mici schimbari,,,mentionez ca are 65 caluti,,,,ce pot sa va spun e ca merita toti bani DCI eu am luat masina de la dacia leasing la 20000km si intr un an jumatate am facut50000 km ACUM ARE 70000KM, zilnic o folosesc dar schimburile le am facut regulat10000KM si am luat piese originale la preturi cel mai mare ,,,bineinteles nu poti garanta ca sunt originale dar asta e lumea in care treim trecand peste mici amanunte pana in acest moment nu am nici o problema de genul injectoare ,pompa capete de bara etc singurele probleme sunt la oglinada sa rupt un papuc de plastic si a trebuit sa iau alta,becuri se arde filamentul din cand in cand cam la 6 luni bine nu am avut decat becuri ieftine ,,,cauciucurile schimbatile ptr ca i ti salveaza viata eu am LASSA oll season si am 30000 km si sunt ca noi bineinteles nu fac derapaje etc doar mers normal cu schimbari la 2500 turati minim oricum ce e important de curatat la dci e egr pe care nu va spune nimeni sa l curatati si el trebuie curatat la fiecare revizie,,,dar asta e ,,,eu la servisurile dacia am renuntat de la inceput am un prieten care se ocupa de masina care e mecanic auto ,,,,motivul este costul mult mai scazut al intretineri masini si a corctitudini,,,de as opta ptr o alta masina ar fi poate DUSTER DCI 4.4 am incercat masinuta si sunt foarte multumit,,,de comportament ul ei de tinuta si de costuri,,,ptr mine sunt multumit,,,,ce pot sa mai spun e sa nu va speriati de DCI trebuie sa stiti cateva lucruri clare de la inceputul folosiri unui dci SUBTURAREA si nefollosirea pieselor de cqalitate va vor da de furca si nu numai si la benzina sunt probleme,,,de se folosesc piese SLAB CALITATIVE,,,,e ca un lant o problema duce la alta ,,,si dupa o cumparatura duce la alta ,,,de aveti intrebari despre mecanic auto in bucuresti si despre orice altceva desprre MCV DCI va pot ajuta cu placere am mers cu studiul pana in amanunte a masini in momentul ce am cumparat o ,,,in rest va pot spune CAT MAI MULTI KM FARA ACCIDENTE VA DORESC

Comment

• tota viata(sunt fan dacia)

Comment

• Eu unu' nu as mai cumpara dacia, as mai incerca si altceva

Comment

• acum dupa 52 000 km din care cel putin 5000 pe drumuri de tara , si vreo 40.000 pe drumuri judetene, nationale dar cu gropi, denivelari si alte alea ( de aceea nici nu ma gandesc la suspensie sport ) , parca nu as mai alege logan. imi place mult, dar prea multe troncane in el. ba in torpedou, ba cd playerul, ba scaraie usa chiar daca am skimbat cuiele, ba fierul ala care muti scaunu soferului in fata si in spate, etc. poate o sa fie urmatoarea masina tot logan, ca e low cost
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• bai cat de frustrati sunte-ti unii dintre voi. eu sunt extrem de multumit de ea cu toate ca am 30 000 si ma lasat capatul de bara . asta e au facut o prostie ca au lasat toti terminatii sa produca piese. dar la banii astia si la drumurile noastre de tot rahatul ma declar ultra multumit de benzinarul meu. ca sa raspund la intrebare da tot logan ar fi dar 16 v. good luck

Comment

• zek nu baga pe toti in oala. eu unul nu-s frustrat. sunt costient cat a costa si cat trebuie sa ma astept de la masina. dar se putea si mai bine, gen o insonorizare.
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nici nu mai retin daca am postat aici, dar o fac din nou ca un "update":
                                DA! As cumpara din nou Logan...sau mai repede as cumpara Sandero Stepway sau Duster Diesel.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google