Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu sunt multumit de loganul meu si mi-as cumpara tot logan dar 1.6 16v

eu unul mi-as cumpara tot logan dar 1.6 16v
    Last edited by 20mhy; 10 May 2011, 14:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
      +3

Sincer, diferenta se simte si intre Logan si Symbol... aceeasi Marie, dar cu o palarie mai frumoasa.

Daca ar fi sa aleg, n'as mai lua Logan, din simplul motiv ca am mai mers si cu alte masini. Daca n'as avea de ales, al lua si Logan, dar nu nou.

In viitorul nu foarte indepartat, mi'ar place un C4 sau un Focus...
      De acord cu colegul Niki in totalitate
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Adica tu ai cumparat Symbolul de la Niki sau ti-ar place un C4 sau un Focus?

Comment

• Sub 10 000 euro clar Logan mi-as lua, dar sh pt ca are valoare mica si cu 7000-8000 euro pot sa-mi iau un Prestige 1.6 16v full si cu 20 000 - 30 000 km in bord. Intre 10 000 - 20 000 euro mi-as lua un seria 5 sh 520d imi place la nebunie. Am condus Symbol si e un pic mai bine finisat ca Loganul mediu nu ca cel de varf, sta un pic mai bine pe drum, dar e uratel la design. Opel Astra 1.3 CDTI m-a impresionat profund cum se comporta, Golf V cu 1.6 FSI iar imi place cum se conduce.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
            Adica tu ai cumparat Symbolul de la Niki sau ti-ar place un C4 sau un Focus?
            NU! Am uitat sa sterg anumite pasaje
            Sunt de acord in ceea ce zice despre Logan...si pentru faptul ca si mie mi-ar placea un C4 sau un Focus. Dar in principiu....prefer Honda Accord dupa 2003
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• traim intr-o tara destul de saraca si loganu' e cea mai buna alegere ca masina
              parerile sunt impartite
              fiecare e dator sa aleaga

Comment

• Eu am Logan de 2 ani si sunt multumit de el. Insa pentru urmatoarea masina imi doresc un Duster, eventual SH. Din motive de spatiu in special. Pot sa pun o bicicleta sau un carucior in portbagaj fara sa trebuiasca sa demontez ceva... Iar la lungime totala e doar cu 2 cm mai lung, unde parchezi un Logan pui si Dusterul. Cu MCV-ul e mai greu.

Comment

• Inca nu a apucat sa rugineasca daia inca esti multumit de el

Comment

• logan din nou ,super multumit poate un MVC tot benzina, acuma am berlina 16,16v(la bugetul meu asta este masina perfecta).Pentru circoasi sa stiti ca am condus masini de multe feluri de la skoda la lexus, diesel sau benzinare si pe distante apreciabile astfel incit am idee despre ce vorbesc

Comment

• Si ce impresie ti-ai facut de Skoda, Lexus si ma rog ce masini ai mai condus? Eu unu' sunt mai carcotas.

Comment

• Originally posted by ronard View Post
                        logan din nou ,super multumit poate un MVC tot benzina, acuma am berlina 16,16v(la bugetul meu asta este masina perfecta).Pentru circoasi sa stiti ca am condus masini de multe feluri de la skoda la lexus, diesel sau benzinare si pe distante apreciabile astfel incit am idee despre ce vorbesc

Si, ti-au lasat o impresie proasta "jafurile" alea, nu?
                        Tot loganu e cea mai tare. De fapt e faza aia cu cioara si cu puii ei!

Comment

• pai si asa carcotas, da-mi o varianta mai buna de masina NOUA pana in 10.000 de coco
                          si ma refer masina, nu cuptor cu microunde pe roti
                          cu totii ne dorim alte marci, si eu visez la un aston, dar zi de zi trebuie sa circulam cu ce ne permitem, si la un salariu de 200 de euro loganul nu e doar cea mai buna alegere, e singura alegere

Comment

• O fi singura alegere pentru tine.
                            Eu poate sunt mai norocos.

Comment

• pai si daca esti asa norocos de ce ai logan?
                              laguna nu se pune, am zis masini NOI
                              si tot nu mi-ai oferit o alta posibilitate de masina pana in 10.000 in afara de logan

Comment

• Renault clio, macar aia nu rugineste in primii 5 ani. Asta mi-a venit acum pe moment dar daca mai cauti cred ca gesesti cu siguranta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google