Asta asa e, dar oare le convine situatia? dupa atata tamtam prin presa prin anii 2002-2003, imi aduc si acum aminte ca sunau oamenii pe la tv in direct cum era pe atunci pe la emisiuni auto si se plangeau de clio diesel. Cred ca exasperarea era la culme atunci.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Foarte probabil ca voi lua din nou Logan, in septembrie fac 6 ani de cand o am, nici o problema serioasa cu el (s-a stricat bulbul ala din cutia de viteze care aprinde becul - schimbat pe garantie, a trebuit curatat senzorul de turatie, ceva probleme la luminile din partea de jos a bordului, o siguranta arsa, vreo 2 becuri arse si cam atat), 60.000 km. Singura nemultumire sunt cateva puncte de rugina.
Ce astept de la noul logan: siguranta mai mare (macar 4 stele), consum mai mic (mai ales in oras - sper la un consum mai mic cu vreo 20-25%), putere mai mare (cu vreo 20%), mai silentios in interior la viteze/turatii mari, tabla mai buna, stabilitate mai buna la vant lateral, aspect mai placut, pret nu cu mult mai mare. Daca indeplineste mare parte din conditiile de mai sus, foarte probabil ca voi cumpara Logan 2.
Comment
-
Salut,eu am un logan mcv 1.5 dci 70 cp si pot sa spun ca sunt foarte multumit de masina,are 135 000 km si merge fara absolut nici o problema
Masina am folosit-o mai mult sa car marfa si i-am bagat motorina de la camionagii de cate ori am avut ocazia si in plus de asta la 105000 km s-a rupt si cureaua de distributie.Reparatiile au fost destul de costisitoare dar ma bucur ca motorul merge ca nou si pana acuma nu au aparut probleme
Comment
-
Daca m-ar fi intrebat cineva acum 2 luni daca mi-as mai cumpara Logan as fi raspuns fara ezitare ca DA. Dar acum raspund fara ezitare ca NU. Am un Logan Laureate 1.6 mpi din 2005 si aproximativ 110.000 km. Probleme notabile la mecanica nu am avut dar la caroserie e jale. Cu toate ca am fost in service cand a fost acea rechemare pentru coroziune, toate interventiile la tinichigerie le-am facut numai in service autorizat, am constatat cu amaraciune ca am o gaura de toata frumusetea in aripa interioara dreapta spate, undeva in apropierea amortizorului. Remediul consta in inlocuirea aripii exterioare si a celei interioare asta pentru ca trebuie sa pastrez masina, neavand posibilitatea financiara de a o schimba, iar un petic nu ar face altceva decat sa intarzie pentru foarte putin timp rugina. Distractia costa 1700 lei. Masina a iesit din garantia anticoroziune si singurul noroc e ca am dosar pentru revopsirea aripii dreapta spate si ma mai scot la manopera si scap cu 1300 lei. Mi-e si rusine sa spun si altora ce am patit pentru ca pana acum strigam in gura mare ca singura masina noua care costa in jur de 10000 euro si care isi merita banii e Loganul. Acum tac.
Comment
-
Eu unul, mi-as lua, si imi iau logan. De ce ?!
1. Pt ca am prins oferta de 1.6 8v, 85cp, E5.. la 4500 E iar dupa niste calcule.. Am stabilit o rata lunara de 400 lei / 5 ani. O nimica toata. Timp in care, daca vreau, pot achita toata suma.. Dar la 4000 de euro.. sa iei masina NOUA.. si cu garantie / casco .. tot, tot ?! E mocangeala..
2. Pt ca am un magazin de piese auto .. iar intrerinerea pentru mine e foarte ieftina. Filtre / uleiuri .. Etc.
3. Atata timp cat te duce din A in B.. N-are rost sa ne ***** pe noi.. Daca ma dau jos din be-am-ve, am alt mers, sau cum ? ) In Romania se poarta, inca, tipologia omului cu 3 masini si-o garsoniera...
LE: Iar dpdv al dotarilor, nu are airbaguri laterale. In rest, tot. Inclusiv volan din piele si comenzi pe volan ce tin de noua colectie. :dLast edited by vlad92; 9 August 2011, 07:56.PH2 BlackLine 1.6 8v.
Comment
-
am al doi-lea logan si sunt fff multumit(pe benzina 1,4),daca si cei din fabrica si cei din serviceuri si-ar face treaba asa cum trebuie ,ar mai fii inca multi ani masina buna, dar ca orice in romania nu tine mai mult,,de 3 zile au inceput s-o fusereasca si in fabricatie si in intretinere,,ca sa nu mai vorbim de combustibilii din romania de foarte proasta calitate,de acolo pleaca majoritatea ,,bubelor..si de drumuri...dar daca ar fii nevoie as lua cu incredere tot logan
Comment
-
Acum cativa ani diferenta de pret intre logan si celelalte modele era destul de mare, in momentul de fata ceilalti producatori au scos modele noi, cu motoare noi , la preturi comparabile cu ale loganului, pe cand cei de la dacia vand acelaai logan, cu acelasi motor ca acum 10 ani.E timpul sa vina si ei cu ceva nou, cu noi motoare adaptate pietei actuale
Comment
-
Originally posted by Drogas View Post@mitzulache ce interventii de tinichigerie ai avut pana acum ?
si daca ai spalat msina iarna de sare ? cam la ce interval de timp?
Comment
Comment