Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar e thread cu rugina...ce v-am facut curiosi?de parca e prima data cand auziti...
    PS:am PH1,nu PH2.
    sigpic

Comment

dovada

Pune draga Pacco poze cu portiunile afectate de rugina.

Daca nu pui dovezi concrete restul e can-can.
      Logan GPL 1.4

Comment

vladmarcu86 da eu am trecut de 30 de mii..mai exact 33200 km in 2 ani si crede`ma ca nu am avut nici o problema cu masina merge excelent si sunt foarte multumit de ea..merg cu ea oriunde ( la tara la munte la mare si pe unde am treaba sau nevoie) si consuma si putin ca deh...e diesel...iar ca sa raspund la intrebare da as mai cumpara alt logan nou pt ca sunt multumit de ce`mi ofera la banii dati (desi se putea un pret mai rezonabil da` nah asa`i romanu` )
        tin sa precizez ca nu am avut probleme cu rugina si am mers si cu 170 cu ea si sunt multumit de ea.
        Last edited by andrrei_ro; 29 October 2009, 23:33.

Comment

puiule, sa ma scuzi, da cum draq ma tu te pui cu furtunul pe motor si pe urma zici ca e masina proasta ??? n-are nici o vina saraca

eu am un Preferance 1.4 MPI Gri Comete din 2007, da pana acum nu a trebuit sa bag nici un ban in reparatii, n-am avut probleme cu masina deci n-am avut nevoie si sper sa n-am nevoie de asa ceva nici de acum incolo.
          sunt foarte multumit de Loganelul meu

cat despre intrebare, daca ne-am mai lua Logan.. pai maine ma duc cu tata sa-si ia Prestige-ul (1.6 16v Bleu Mineral) de la dealer
          sigpic

Comment

Am 67000 km cu logan diesel din 2007.Fara probleme la injectoare si spre sa ramana asa inca multi km. Sunt multumit de el.Daca as dispunde de ~10000 Euro si ar fi sa aleg intre sh si Logan nou as lua loganul.Un pret foarte bun (psihologic) ar fi un logan diesel cu ac,abs,geamuri electrice la 8950 euro.Pana atunci visez in continuare.
            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

A mea (1.4-ul) este luata de noua din octombrie 2005 si are la activ 204.200 km. aproape. Rugina nu are (decat unde a fost julita, iar acolo e oxidat, nu e tabla mancata), merge foarte bine, consumabile schimbate mereu la timp, cu bugetul de carburant stam foarte bine, este perfecta. As cumpara Logan nou-nout, ori cel mai chel posibil 1.4 MPI ori 1.6 16v, daca nu ceva mai performant (daca va aparea). Evident ca orice masina pe benzina as avea i-as pune instalatie de GPL sa se sperie romanii de mine ca merg mai ieftin decat mersul pe jos cu performante de benzinar. GPL+forja+Logan=fiabilitate de invidiat.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

pana una alta Prestige 1.6 16v 105 CP ramane cel mai performant model, asa ca nu te astepta sa vezi ceva mai bun decat asta, mai mult de atat nu cred ca pun ei pe logan
                sigpic

Comment

tot logan mi-as lua da clar 16 volti...pentru o masina noua eu zic ca e un pret bun
                  low....&.....slow

Comment

salut loganisti

Sunt la al doilea logan diesel si as mai lua unul. Cu primul am avut un accident urat pe polei, unde am scapat 5 persoane nevatamate, masina sa facut praf. referitor la faptul ca e diesel l-am ales pentru consum, circul mult in total am 120000 km cu ambele masini, nu am avut nici cea mai mica problema tehnica pentru ca am ocolit camionagii, cfr-istii sa-mi procur motorina. Vrei motorina ieftina, iati o bulgarisma si tot la ea te vei uita ca-ti pica altceva.

Comment

buna ieri eram la o statie itp si era un logan , persoana fizica avea 240.000 mii km, si nu avea nici o problema.a schimbat omu telescoapele pe fata.masina are 2 ani.eu zic ,ca sunt fiabile motoarele:depinde ce motorina bagi si cum sunt conduse....

Comment

240k in 2 ani insamna ca omu a facut mult autostrada unde i dai treapta 5 si n-ai treaba, nu prea ai ce sa uzezi asa
                        eu am 82000 in 2 ani si am trecut ieri ITP-ul fara probleme, nici macar o ''buba''
                        http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Cand o sa renunt la actualul 1,4 MPI o sa-mi iau un MCV cu 85 caluti dci. Poate pana atunci apare SUV-ul si se mai ieftinesc celelalte modele, pentru ca acum versiunea pe care o vreau mi se pare cam scumpa ( 12.050 Euro)

Comment

off- mai bine un 16volti
                            on - Actualii propietari de logan sunt multumiti de masina lor ...ceea ce inseamna ca este un + pentru dacia... si multi dintre ei isi doresc alt model din gama lor ..sau o versiunea mai imbunatatita fata de ce au

Comment

Fiecare doreste ceva mai bun,nu ?Eu as vrea un diesel mai puternic 85cp remapat

Comment

DA.
                                Eu as mai cumpara inca o data Logan - daca as fi iar in conditiile de atunci (2006 martie - cand am avut bani in mana sa cumpar o masina - desi voiam sa pastrez banii ca avans de apartament (dar am cumparat apoi si apartamentul...)
                                Am luat Loganul in defavoarea Hyundai Accent-ului - asta mai ales pentru a nu avea rata si la masina (imi faceam cam 2-3 ani rata doar din diferenta daca luam Accent-ul).

Acum - daca ar fi sa mai am banii aia 8500 euro - ;) as cumpara ceva mai bun .. poate si SH - ca e plina piata auto.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google