Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi cer scuze daca ma bag aiurea in discutie,dar vreau sa precizez ca sunt posesorul unui logan laureat din 2008,1.5 dci,masina fiind folosita in regim taxi,masina are in momentul de fata 158000 de km,am schimbat placute,burdufuri de planetare ca se rup in draci,planetare la 80000,discuri de frana,becuri,cauciucuri,filtre,ulei in rest sunt multumit in totalitate de masina tinand cont ca este folosita in regim de taxi,mers cu ea si la consum dar a cunoscut si turatii mai mari.Urmatoarea masina tot logan o sa fie si tot dci.Va salut

Comment

• Domnilor sunt posesorul unui logan dCI si sincer ma declar multumit.nu are multi km dar o am de noua.ideea e ca multi se plang ca le cad injectoarele.motivele pt care acestea cad sunt diferite, in functie de sofer.unul baga motorina de la tiristi, sau din cine stie ce sursa, si nu Direct dintr-o statie peco, altii fac liniute si vor sa tina pasul cu masini mai puternice sau chiar logan dar variante pe benzina, altii merg prea turat cu ele, cum am zis motivele variaza.Ideea e ca daca Doamne fereste as vinde Loganul sincer urmatoarea masina va fi tot un Logan.Va salut
      sigpic
      Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• al meu 1.5 dci 85cp are 100.000 km (tata a facut vreo 80.000) si nu am avut absolut nici-o problema la motor. Am bagat motorina numai de la OMV.

Comment

• @vali.lgn: cu exceptia planetarelor restul ce-ai schimbat le schimba toata lumea la orice marca in kilometrii aia.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• si eu am facut 100.000 de km si nu am schimbat decat un cap de bara, o bascula, si 2 cauciucuri pana acum, asa ca tot logan as lua, dar tot benzina.
            problema nu e cu motorul si injectoarele ci motorina care o vand la pompa si care are pretul ca in vest si calitatea ca in est

Comment

• Solutia cea mai buna este o masina din strainatate, chiar daca este sh pentru acolo strazile nu's ca la noi.
              Ma joc in fiecare zi jocuri cu masini

Comment

• valoarea masinii din afara(e loterie) + taxa de prima inmatriculare=valoarea unui logan nou, deci trage-ti concluziile singuri! bafta!

Comment

• Datorita cursului valutar loganul nu prea se mai merita. In momuntul cand euro era in jurul a 3.5 era altceva, dar acum daca e sa calculam valoarea in lei cresterea de pret mi se pare mult prea mare.
                  Eu unul mi-am luat logan nou pentru ca m-a inantat programul rabla, si cursul valutar avantajos, si poate de asta nu imi pare rau.Insa in acelasi timp cu mine un preten s-a dus in Germaina si si-a luat un ford focus 2 cu toate dotarile de 2 ani vechime diesel pe cand eu cu aceasi bani mi-am luat un logan chel (nici macar geamuri electrice fata nu are) si pe benzina pe deasupra. Trageti voi concluzia care a iesit mai castigat

Comment

• multumeste-te cu ce ti-ai permis. nemultumitului i se ia darul !
                    el are o masina de doi ani care nu stie cum a fost exploatata. tu ai o masina care a fost noua si o ai asa cum o intreti.

eu o am de patru ani si nu ii pot reprosa nimic. merge ca in prima zi...
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Loganul e o masina ok, dar mi se pare deja mult prea scumpa, cred ca e cazul ca dacia sa mai scada preturile.

Varianta pe care am lutat-o eu era in 2008 aprox 300 milioane.
                      Acum aceasi varinata de echipare e 400 milioane.

Cum se justifica aceasta crestere de pret de 100 de milioane? Nu mai punem si uzura morala, fiind aceasi versiune la vanzare ca si acum aproape 4 ani.

mai exact diferentele sunt:
                      -in 2008 logan mcv 1.6 mpi ambiance 8600 euro 300 milioane lei vechi
                      -in 2011 logan mcv 1.6 mpi ambiance 9600 euro 417 milioane lei vechi

De unde diferenta asta de pret?
                      Last edited by Seba; 26 October 2011, 23:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ai perfecta dreptate @galeo! Si-a luat acum cateva luni un coleg de servici un Opel astra clasic din Germania, an 2001, masina arata excelent atat interior cat si exterior, nici nu zici ca masinuta aia avea 192000 de km, nu bate, troncane, tremura absolut nimic, tapiteria arata impecabil si a costat 3600 de euro, pai in cazul asta se mai merita sa mai iei logan? eu zic ca nu, intradevar poate nu au toti norocul asta si altii nimeresc masini care dupa ce le-au cumparat le pare rau.

Comment

• avand in vedere ca nu am dat niici un ban pe ea ) mi-as lua alta, dar full option cu motor de 1.6 16 V \m/
                          sigpic
                          Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

• in mod clar as lua iarasi logan, am deja unul si as mai lua inca vreo 2, de culori diferite, unul sa fie mcv si o berlina, am deja o berlina, urmatoarele logane pe care o sa le iau o sa fie faza 2, interiorul arata muult mai ok cu culoarea inchisa
                            Logan laureat 1.2

Comment

• Originally posted by galeo View Post
                              Insa in acelasi timp cu mine un preten s-a dus in Germaina si si-a luat un ford focus 2 cu toate dotarile de 2 ani vechime diesel pe cand eu cu aceasi bani mi-am luat un logan chel (nici macar geamuri electrice fata nu are) si pe benzina pe deasupra. Trageti voi concluzia care a iesit mai castigat
                              asa am socotit si eu atunci . am iesit gaura...

loganul meu full 1.6mpi 2005 - 3500 E
                              astra 2002 2.0 dti - 5000 E
                              acum ! , loganul cu rugina , astra impecabila !

/total aceiasi km aceleasi costuri in 4 ani
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Originally posted by galeo View Post
                                -in 2008 logan mcv 1.6 mpi ambiance 8600 euro 300 milioane lei vechi
                                -in 2011 logan mcv 1.6 mpi ambiance 9600 euro 417 milioane lei vechi

De unde diferenta asta de pret?

De la Euro 4 la Euro 5?
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google