Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia uite unde statea nababul cu Logan. 500 de euro sunt bani de ora la el.

Comment

• loganul e cea mai frumoasa masina ca si design... am fost intro vara in italia si am vazut numai fiaturi de alea urate, foarte urate masini, abia asteptam sa ma intorc in romania unde este loganul la putere... la fel s-a intamplat in franta, acolo am vazut numai cliouri de alea mici si urate ca noaptea, la fel symbol astea sunt cele mai urate masini... farurile alea de symbol...yaks... loganul e cea mai frumoasa masina ca design, interiorul nou pe negru arata mult mai ok ca cel vechi pe gri
      Logan laureat 1.2

Comment

• Logan5, fii atent ca acum sar pe tine baietii.
        Tu le zici de Fiat si Clio iar ei au in cap numai Audi, Golf, BMW.

Comment

• Bravo dom'ne.Auzi aici vocea patriotului nationale...combate bine.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• eu am in cap sa'mi iau modelul ph2 tot 1.5

Comment

• Patriot, patriot, cu gramatica are ceva probleme...

Si da, eu sunt din nou Gica Contra si sustin ca o masina de 2-3 ani, gen Citroenu' lu' Cezar e mult mai ok din toate punctele de vedere.
              Nu uitati ce pe langa cei care cer o sacosa de bani pe o masina care nu face, pe piata se mai gasesc si masini bune la preturi excelente.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Bine faci.Sincer.Alege dci-ul de 85cp.Eu am oscilat intre 16v si dci.

Originally posted by Niki B View Post
                Patriot, patriot, cu gramatica are ceva probleme...

Si da, eu sunt din nou Gica Contra si sustin ca o masina de 2-3 ani, gen Citroenu' lu' Cezar e mult mai ok din toate punctele de vedere.
                Nu uitati ce pe langa cei care cer o sacosa de bani pe o masina care nu face, pe piata se mai gasesc si masini bune la preturi excelente.
                Aici sunt de acord cu tine.Tot Gica contra din threadul despre ..giratoriu
                Last edited by IancuMIC; 27 October 2011, 14:47. Reason: Automerged Doublepost
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Acum pe bune...de ce luati voi masini vechi de aproape 10 ani? Cand exista alternative mult mai ok? fir-ar golful de ras, ca din 2003 pute tot pe el. Luati una de max 5-6 ani sh, nu va aruncati la cavouri cu prententii, ca prententiile se duc si ramaneti pe cap cu cavoul.

@niki: citronul l-am facut dauna. Insa ghici ce-mi iau next? Tot citron, dar de data asta poate schimba savoarea

PS: golf din 2003 cu 6400 euro? Fir-ar mama ei de troaca, ca mai mult de 3000-4000 nu merita. Ba nici atat, ca o citrorabla c4 din 2008 costa vreo 4000-5000. Ma rog, faceti ce vreti ca sunt banii vostrii, dar prea sunteti cand intr-o extrema cand in alta. Voi vorbiti de vectra B? Cand aia saraca e numai buna de cotet pentru pasari?

Comment

• incercati si un SH ca acesta:
                    http://ww w.auto.ro/rolls_royce-alt_model/699612.html#

stergeti pauza de la www
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• degeaba daca nu e bmw sau vw sa moara dujmaniii de ciuda ca eu are si ei nu are )

7 ani , 70 de mii de km , nici un ban bagat in ea (inafara de consumabile ) .. probleme cu rugina nu prea am

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                        incercati si un SH ca acesta:
                        http://ww w.auto.ro/rolls_royce-alt_model/699612.html#

stergeti pauza de la www
                        Capacitate cilindrica: 6592 cm³
                        Nici gratis nu-l iau, ca nu concep sa platesc impozit 80 de milioane pe an pe motorul asta, la ANAF.
                        Iar la un drum pana la benzinarie sa-i fac plinul, consumi 5 litri.
                        Sunteti lorzi, megaafaceristi si ardeti gazul pe forum?

Comment

• Mai razvane, ce-i cu link-ul ala? Tu pui in discutie masini sh de 200.000 euro?
                          Hai on-topic, ca asa se pot gasi masini si de 1 mil euro sh.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post

@niki: citronul l-am facut dauna. Insa ghici ce-mi iau next? Tot citron, dar de data asta poate schimba savoarea
                            Cand dom'le, ca parca mai saptamana trecuta era in poze la Poli?!
                            Vad ca esti intreg, asta'i bine.
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
                              degeaba daca nu e bmw sau vw sa moara dujmaniii de ciuda ca eu are si ei nu are )
                              perfect zis, dar ai uitat lucrul cel mai important........masina condusa de o batranica de acasa pana la farmacie doar duminica

Comment

• la batranica asta te-ai referit ?

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google