Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca si voi ati pune macar putina minte in ceea ce ati exprima din propria gandire, atunci voi vorbi si eu cuviincios ;)
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Un vecin al unui prieten ( ) a vandut un C4 cu 4000. Un cal e si mai ieftin, si mananca iarba. Ce treaba are asta cu intrebarea daca am mai cumpara Logan, nu stiu.

Comment

• Propun sa se stearga toate posturile de pana acum, iar lumea sa raspunda doar cu "da" si "nu".

Are treaba cu intrebarea, pentru ca altii au zis ca si-ar cumpara altceva in afara de Logan.
        Last edited by vitriol; 28 October 2011, 14:35.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Deh, au aparut si laudatorii.

Comment

• ce laudatori fratilor ?

hai sa ne laudam :
            - loganul e cea mai buna masina !!!!
            - loganul e cea mai ieftina , cu numeroase optionale (gen presuri)
            - loganul nu se devalorizeaza in timp
            -loganul are cea mai buna tabla si nu rugineste !

daca unora le vine rata lunar (ca si mie dealtfel) si fac spume ca rugineste loganul in parcare macar sa nu mai fie ipocriti si sa recunoasca ca nu e neaparat cea mai buna alegere. daca iti iei alta masina cu banii de logan nu inseamna ca esti tradator de tara si de neam si ti-ai luat masina sa te lauzi cu ea.
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
              Tu compari masinile de mai sus cu Loganu ?

La sh e simplu:ori ai noroc si iei una buna tinuta de un om calumea si nu ai treaba cu ea ori ai ghinion si iei un parci.
              De ex: eu daca o dau pe a mea cel care o cumpara nu are treaba cu ea in ciuda faptului ca masina are aproape 7 ani.El urmand doar sa schimbe in continuare consumabilele..etc
              De ce? Pai masina e impecabila, eu in acest timp avand grija de ea exploatand-o in conditii normale, schimbat toate cele la timp etc
              Sa zicem ca vreau sa imi iau Passat de 5 ani.
              Daca am noroc gasesc un poprietar serios ca mine si ma aleg cu o masina buna,daca am ghinion o musc

Cam atata tot e cu sh-urile, nu conteaza marca ci omu care a avut-o.
              Cunosc oameni care au luat masini sh bune si 4-5 ani nu au avut treaba cu ele,dar cunosc si oameni care nu au avut norocul asta.

PS: Passatul de mai su este doar cu titlu de prezentare
              1.el sustinea ca e fericit in romania ca loganurile sunt cele mai frumoase in timp ce in italia sunt numai masini urate. (apropo, daca vrei iti dau linkuri cu alfa 159 la 5500-600 eu )

2. nu cred ca in germania isi cumpara lumea masini si o forjeaza prin gropile de pe autobahn doar ca sa-i arda pe romanii care le cumpara sh neamtu are grija de masina. nu ziceam sa cumperi masini de la tigani sau cu numere de bulgaria

3. pe oricine intrebi iti spune ca a lui e cea mai intretinuta

dar de noul focus 1,6 105 cp cu pachet tehnologie la 11000 euro ce ziceti? sau mai bine imi iau un logan laureat dci?! http://cerereoferta.fordinromania.ro...bottom-picture

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
              Un vecin al unui prieten ( ) a vandut un C4 cu 4000. Un cal e si mai ieftin, si mananca iarba. Ce treaba are asta cu intrebarea daca am mai cumpara Logan, nu stiu.
              asa e. vad in avatar ca l-ai scos la pascut.. de ce i-ai mai ridicat si capota?! sa se vada ce?! hemi-ul de 5000 cmc?!
              Last edited by B997NDL; 28 October 2011, 18:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• in primul rand vreau sa imi cer scuze de la toti colegii de forum pentru un post mai lung...

domnule cezar, pentru ca ma provoci in repetate randuri, este prima si ultima data cand ma voi justifica in fata dumitale, desi nu am de ce

astfel in cele ce urmeaza iti voi lista cateva preturi si coduri pentru un E46, preturi obtinute de la un furnizor serios, nu de la magazine online. In toata cariera mea am schimbat doar doua piese cumparate de client online: un turbo care a luat-o pe ulei in proba de drum imediat dupa montaj (clientul era in dreapta mea si s-a ingrozit cand m-am urcat cu ambele picioare pe frana si masina continua sa traga....si in ziua de astazi imi este recunoscator ca i-am salvat motorul) si o pompa de injectie, culmea tot la un E46, care in loc de 1800 de bari facea presiune....0 (presupun ca nu ai idee ce "usor" se ajunge la o pompa de injectie la bmw, cat a platit omul manopera de doua ori, cumpara pompa noua originala)

bun, uite niste preturi pentru un E46 330xd din 2002, omul abia a plecat din service dupa ce a achitat o factura de 225.000 lei(da, ati citit bine!!!) care a vizat, printre altele turbina, pompa de injectie, injectoare:
                -brat dr.(ca asta era problema) pe lemforder cod 29595LMI pret 896,38 lei(aici ai dreptate s-a ieftinit de la 1100, cat era prin iunie) nici vorba de 212, pana si un simplu pivot pe lemf este 363 de lei
                - kit ambreaiaj SACHS 3000951232 la 1778,18 lei
                - volanta LUK 4150104 la 3937,87 lei
                - filtru aer MANN C15143/1 la 169,99 lei
                - filtru motorina MANN WK841/1 la 245,05 lei
                - filtru polen cu carbune activ MANN CUK6724 la 169,37 lei
                - filtru ulei MANN HU818X la 62,37 lei (un simplu filtru de ulei!!!! altii isi iau si 3 litri de ulei de banii astia)
                - placute frana TRW(nici nu am indraznit sa amintesc de ATE sau FERODO) cod GDB1531 la 278,62 lei
                si cireasa de pe tort.......turbina cod 11652249950 (doar original) la chilipirul de 7580,07 lei
                ATENTIE!!! sunt preturi de producator, NU originale.
                Ce ieftin este sa intretii un sh de 9 ani,nu? oare cat ar fi piesele la unul mai nou????
                Pot sa-ti mai spun ca am in intretinere, printre alte masini si un Cayenne GTS V8 si un E90 coupe 330xi, si altele....cam ce preturi crezi ca au alea, si ma refer doar la intretinere, nu la reparatii.
                Am condus masinile astea in mai multe randuri si nu reusesc sa vad diferenta aia de la cer la pamant fata de logan, tot pe pamant circula si alea, nu prin aer.
                Nu sunt genul de om care sa se umfle in pene, cu ce are si cu ce face, dar repet, m-ai provocat, si este prima/ultima oara cand mai spun ceva despre mine sau despre activitatea mea.

toate cele bune!!!

Comment

• tot pe pamant circula si alea?! frate-miu are un e 90 320d si nu se plange de intretinere. nu e mare diferenta fata de logan si mai important: nu cad chestii de pe ea ca la logan

daca ar fi cum spui toti cu bmw-uri ar trebui sa fie trasi pe dreapta cu avariile puse si cu anunturi de vanzare in geam.. hai sa fim seriosi. tot vbesti de e 46. cine a zis sa-ti iei e 46?! stii in ce an a aparut?! si cum vbiti de sh aveti avioane cu 500.000 km... ce dracu? luati-va voi de 500 mii km. nu asta inseamna sh.
                  Last edited by B997NDL; 28 October 2011, 19:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Hey baiatu "o factura de 225.000 lei(da, ati citit bine!!!) " acolo sunt 2 miliarde 250 milioane
                    Am un prieten cu un bmw e36 care a schimbat ambreiajul zilele trecute si l-a dus 8 mil cu tot cu manopera.
                    Sincer prietenul tau nu e sanatos la cap daca a dat 250 milioane
                    Last edited by MirCip; 28 October 2011, 19:50.

Comment

• @B997NDL: mda, adevarul e ca beeeemweul e90 zboara la mica distanta de sol, si mai face si cafeaua dimineata
                      oare face si curatenie singur???
                      @MirCip: intr-adevar, am gresit acolo, e 22.500 de lei, sau mai exact 225 de milioane vechi, omul nu mi-e prieten, mi-e client
                      nu stiu ce ambreiaj a pus prietenul tau, probabil unul din dezmembrari la banii astia
                      daca nu crezi, verifica codurile

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post
                        @B997NDL: mda, adevarul e ca beeeemweul e90 zboara la mica distanta de sol, si mai face si cafeaua dimineata
                        oare face si curatenie singur???
                        @MirCip: intr-adevar, am gresit acolo, e 22.500 de lei, sau mai exact 225 de milioane vechi, omul nu mi-e prieten, mi-e client
                        nu stiu ce ambreiaj a pus prietenul tau, probabil unul din dezmembrari la banii astia
                        daca nu crezi, verifica codurile
                        dupa tine, dal dracu de bugatti ca tot pe pamant merge. daca zici ca esti mecanic si asta e argumentatia ta... m-am lamurit... "toate e la fel..." nu?!

si uite un motiv de bucurie pt tine: http://stirileprotv.ro/stiri/social/...m_nooverride=1

Comment

• a fost achizitionat dintr-un magazin de piese auto,cumnatul meu la un fiat punto 1.2 a dat 200 lei pe kit(fiind de fata cand l-a achizitionat)

Comment

• @B997NDL: ai bani de bugatti? sau doar iti faci viata grea?
                            nu, nu sunt mecanic, nu am invatat 16 ani de zile ca sa fiu DOAR un mecanic
                            intr-o unitate service nu exista doar mecanici
                            P.S.: chestia de la stiri se stie de vreo doua luni, nu e nimic sigur inca
                            mie mi-ar face placere sa fie cat mai multi cu masini sh aduse din afara, doar trebuie sa traiesc si eu bine, asa loganuri sunt putine tare in service si majoritatea diesel

Comment

• de fapt nici nu era nevoie sa fii mecanic. asta era o maxima demna de bunica-mea: ca nu e diferenta intre un logan si un cayenne sau e90 ca toate merg pe pamant. ce naiba?! si tu clasifici masinile ca femeile: dupa culori?! ps: nu te supara ca te tutuiesc pt ca sunt mai batran decat tine.

Comment

• ok, gata, ai dreptate
                                loganul e de rahat, toate celelalte junghiuri sunt ZA BEST
                                maine o sa le propun celor de la uzina sa-si declare falimentul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google