Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.4 mpi. Acum raspunde si tu.

Comment

• eu cred ca minti. si ala de sus o sa te pedepseasca. dar vad ca la motorizare ai scris 3.0 v6 240 in loc sa scrii 1,4 mpi

Comment

• Am scris ce mi-ar placea sa am.
        Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare...

Comment

• Cezar,m-ai pacalit si pe mine!
          Motorizarea lui franz o stim,dar ce masina este?
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?

L.E: Pai tocmai aia e ca sa inveti 3 limbi trebuie sa cunosti foarte bine limba romana prima oara..
            Last edited by maestrupiersic; 24 November 2011, 17:46.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              Am scris ce mi-ar placea sa am.
              Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare...
              pai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine. mai bine asa, oricum nu are importanta.

Originally posted by maestrupiersic View Post
              @franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?
              nu ma mai corecta ca e in zadar. oricum eu vorbesc trei limbi. tu poate numa romana o vb. deci ...... si nu pe mine ma intereseaza ce motorizare are alalaltu, ci el m-a intrebat pe mine. deci .....
              Last edited by franz34sm; 24 November 2011, 17:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine.
                Hai ca n-o fi aparut Veyron cu 1.9 tedei. E top top secret masina?

Comment

• Originally posted by franz34sm View Post
                  pai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine. mai bine asa, oricum nu are importanta.
                  Te rog,incearca-ne...

Originally posted by franz34sm View Post
                  nu ma mai corecta ca e in zadar. oricum eu vorbesc trei limbi. tu poate numa romana o vb. deci ...... si nu pe mine ma intereseaza ce motorizare are alalaltu, ci el m-a intrebat pe mine. deci .....
                  Nu conteaza cate limbi vorbesti,trebuie sa le vorbesti corect.Cu tot respectul,dar ne iei cam de sus.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• BMW 318 Ti compact, scula nu alta

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                      BMW 318 Ti compact, scula nu alta
                      ppppfffffaaaaaaiiiiii ......... de unde ai aflat ?

Comment

• About franz34sm
                        Marca Masina
                        bmw
                        Model masina
                        318 ti compact
                        Motorizare
                        1895
                        Culoarea / Color
                        negru

Comment

• Eeee...trebuie sa ai multa minte sa vezi un profil. Greu greu, nu alta.

Hai mai spune-ne placa cu dieselul)

Comment

• Frumos ar fi sa aiba vreun Golf 4 1.9 tdi, in realitate.

Comment

• amu hai toti sariti pe mine si dati-ma afara. un ban ceva. rapid. ca oricum nu ma suportati. si sa nu-mi ziceti ca nu-i asa ca nu cred.

Comment

• Sa te dam afara de ce? Ca ai BMW?
                                Un alt supermoderator are un E90, eu am un Mercedes, ba si proprietarul site-ului are alte 2 tipuri de masini, si nu logan. Deci relax, daca iei ban, iei pe barba ta, nu pe a tipului de masina pe care-l conduci.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google