Logan 1.4 mpi. Acum raspunde si tu.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?
L.E: Pai tocmai aia e ca sa inveti 3 limbi trebuie sa cunosti foarte bine limba romana prima oara..Last edited by maestrupiersic; 24 November 2011, 17:46.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAm scris ce mi-ar placea sa am.
Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare...
Originally posted by maestrupiersic View Post@franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?
Comment
-
Originally posted by franz34sm View Postpai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine. mai bine asa, oricum nu are importanta.
Originally posted by franz34sm View Postnu ma mai corecta ca e in zadar. oricum eu vorbesc trei limbi. tu poate numa romana o vb. deci ...... si nu pe mine ma intereseaza ce motorizare are alalaltu, ci el m-a intrebat pe mine. deci .....Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Sa te dam afara de ce? Ca ai BMW?
Un alt supermoderator are un E90, eu am un Mercedes, ba si proprietarul site-ului are alte 2 tipuri de masini, si nu logan. Deci relax, daca iei ban, iei pe barba ta, nu pe a tipului de masina pe care-l conduci.
Comment
Comment