Da tot logan mi-as lua eventual un MCV. Pentru drumurile noastre sunt bune.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Logan 1,5 DCI 2006 AMBIANCE primul propietar, 72.000 km nici o problema,doar consumabile,iar daca ar fi sa imi iau alt Logan,cu siguranta DA,dar LAUREATE si tot dizal,dar sa am micile optiuni ale LAUREAT-uluisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
tot logan o sa imi iau ! ...1,6 16v
actuala are 140.000km - 29.11.2007 probleme nu prea am avut ! ...consumabile si o planetara
Comment
-
Loganul ramane tot o masina fiabila si buna pentru aceste drumuri nationale si europene ce ne strabat tara! Masina mea are 76000km si nu s a schimbat mai nimic la ea decat distributia la 60000 si uleiul bineinteles din 10 in 10mii.Deci si eu tot Logan as cumpara dar o motorizare 1.6MPI nu as da bani pe 1.5DCI...Nicioadata nu am avut motorinar,desi am fost sofer pe un Peugeot 407diesel ...nu mi place...putoare de motor!...concluzie...Nu dau banii pe Mertzan sunt mai smecher in Logan vorba lu` Guta!CARPE DIEM!
Comment
-
Eu am avut Audi/Mercedes si multe altele...masini tata nu gluma:P..iar acum le-am dat din cauza taxelor si a consumului lor...Loganul pe care il am ..nu-mi aduce aminte deloc de prima dacia pe care am avut-o si mi-as lua un logan nou dar tot mcv diesel...Allways on the move ...
http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg
Comment
-
Si eu. Nu e mai scump daca faci reviziile la 15.000 Km si nu la 10.000 Km, iar filtrul de motorina il schimbi o data cu distributia, care apropo, se poate schimba la 90.000 km si nu la 60.000km. E politica comerciala....Am 117.000 Km si merge perfect. Doar capete de bara schimbate. Si 4litri ulei sunt suficienti. De ce ar fi mai scump un diesel decat un benzinar?
Comment
-
Eu tot un logan mi-as cumpara dar din alta tara.Cred ca cele exportate sunt mult mai bune decat cele care se vand la noi in tara.As cumpara dieselul de 90 cp care abia a aparut.Filtrul de motorina il schimb la fiecare 15 mii de km si culmea este ca la 50 d mii mi-a cazut caseta de directie.La diesel imi place ca se simte cand trage pentru ca are cuplu mare
Comment
Comment