Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am pe motorina si am 60000 si pina acum doamne multam nam avut nici un necaz

Comment

• si maine as mai lua un logan ...masini f fiabile

Comment

• Mi-ar placea la nebunie un MCV cu motorul de 110 CP (1.5 dci ), pacat ca nu se monteaza pe MCV motorul asta.

Comment

• Originally posted by laus2006_ro View Post
          Eu tot un logan mi-as cumpara dar din alta tara.Cred ca cele exportate sunt mult mai bune decat cele care se vand la noi in tara.As cumpara dieselul de 90 cp care abia a aparut.Filtrul de motorina il schimb la fiecare 15 mii de km si culmea este ca la 50 d mii mi-a cazut caseta de directie.La diesel imi place ca se simte cand trage pentru ca are cuplu mare
          stai linistit ca nu stiu ce are in plus al meu o fost adus din franta si tot una ii

Comment

• Si eu mi-as mai lua Logan, dar sa aiba un pret mai corect, ca in ultimul timp si datorita cursului euro vad ca un Laureate dotat ajunge 40 000 de lei, numai ca la banii aia cu 3 prime de casare imi iau un opel astra 1.4 care macar e mai confortabil si poate si mai dotat.

Comment

• Raspunsul este da.Si tot benzina.Am dat 250 de lei la revizia de 45.000 km.Totusi sunt doar 250 de lei,nu 1250 de lei sau mai stiu eu ce sume.Masina foarte buna avand in vedere raportul calitate/pret.
              sigpic

Comment

• Si eu tot Logan, numai ca poate un mcv, imi place mai mult cum arata. Sunt foarte multuit si de cel pe care il am, pana acum nu am avut nici o problema!
                ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Cand va venii timpul sa schimb masina probabil ca tot Dacie imi voi lua, pana acum am fost multumit de ea mai putin cu tabla ce este subtire si punctele de rugina aparute pe sub chedere. In rest toate bune!
                  sigpic

Comment

• Am un Logan MCV din 2009 , Diesel, 36.000 km super multumit, si urmatoarea masina va fi tot Logan sau poate Duster

Comment

• eu unu am 4 ani cu loganul diesel si consider ca nu trebuie sa te zgacesti la filtre sau la ulei ca dupa aia pierzi mai mult...
                      si mai conteaza ceva ... este vorba de cum mergi cu ea..., conteaza mult , aproape la fel de mult ca intretinerea... si inca ceva am vorbit cu 3 pompagii de la serviceuri diferite in iarna asta si la motorina noastra trebuie adaugat cam 200 ml de ulei la un plin pentru ca injectoarele sa isi faca ungerea cum trebuie dar nu orice fel de ulei ci ulei T2 ca acela se dizolva mai bine...
                      bafta...

Comment

• Eu, unul, nu imi mai cumpar Logan vreodata.La Opel Insignia revizia costa 6 milioane, iar eu am dat la MVC GPL 7 milioane anul trecut;ce sa mai spun de piesele de schimb - neobrazatii astia de francezi au niste preturi...Cu banii pe care i-am dat pe Loganul meu, am descoperit ca imi luam un Ford Focus hatcback full option.

Comment

• La Opel Insignia poate prima revizie costa 6 milioane ) n-ai vrea sa stii cat costa la 60 000 km sau 120 000 km atunci ai sa vrei sa ai Logan. Normal daca te-ai dus la reprezentanta logic ca te-au rupt. Cat despre Ford pana acum ii cantai prohodul la suspensii la ce drumuri avem, n-ai vrea sa ai Ford Focus. Nu laud Loganul, probabil nici eu nu mi-as mai lua unul daca as avea bani de vreun Opel Insignia, dar e buna ca masina pt drumurile noastre si iesi ieftin si la intretinere daca nu apelezi la reprezentante.

Comment

• insignia? iax...aia e masina? in afara de faptul ca lucesc plasticurile in ea, sunt la fel de tari ca alea din logan ma intreb cum s-or auzi dupa cca 50-60000km prin gropile noastre. speram sa vad ca sunteti fani de ceva mai evoluat decat un vectra cu plasticuri de twingo.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu am un dci de 85cp a implinit 81000 fara nimic bagat in el in afara de motorina buna si reviziile la timp. A si placutele de frana pe fata la 75000, as lua din nou tot diesel, tot 85 sau mai mare... Am si la munca un mcv de 70cp care a facut 150000 forjat de cine vrea, nimic schimbat la el in afara de frane, si ceva pe la directie din cauza gropilor, dar motorina a fost numai din omv sau rompetrol

Comment

• Si eu mi-as lua logan daca m-ar interesa aspectele la care este de-a dreptul genial.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google