Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu as lua tot logan diesel il am cel de 85 cai kiss f,are 63000 km si sunt foarte multumit

Comment

• doua loganuri: 1 la servici din 2007, 76000 km,forjat 5 soferi, motorina si, si,schimbat in afara de consumabile placute si discuri de frina, 0 probleme
      2 personal din 2008, 32000 km,mers peste 2000 turatii/minut,motorina si, si 0 probleme
      Fara discutie as cumpara din nou logan, dar tot nou

Comment

• am avut 1,5 sh, exceptional acum am 1,4 tot sh dar ca si masina e foarte buna dupa parerea mea

Comment

• mor cand aud tot felul de zgomote in usi, bord, la scaune....in rest loganu meu 1,4 din 2007 cu 60000km merge ceas!!!!
          singura problema am avut la 4500km cand mi s-a dus pompa servo....am schimbat-o pe garantie!!!baietii de la dacia au zis ca e defect de piesa...ca au mai avut o gramada de loganuri in service cu aceeasi hiba!!!!
          in fine, dupa 4 ani m-am cam saturat de ea....o voi lasa tatalui meu si voi lua ceva nemtesc!!!!un A4 din 2006-2007....in functie de buget si de cat imi va mai taia boc din salar

Comment

• e singura masina noua pe care o pot intretine din salar :;is multumit de ea,dar are si multe neajunsuri si ma pune in dilema de a ma orienta catre altceva

Comment

• maine as cumpara un mcv 1.6 16v , daca as putea
              sigpic #

Comment

• Nu as mai cumpara alta dacie (logan) mi-a ajuns o teapa

Comment

• Am mai cumpara tot "dacia" logan sau duster,ca stiu ca e buna,ma rog poti nimeri orice masina cu probleme,eu am nimerito bine 6 ani ,am schimbat consumabile.Zilele trecute am schimbat un senzor de la servo si ceva garnituri care au fost mancate de caldura ,care deja sunt bagate si ele in categoria consumabile pe care le uzeaza anii.

Originally posted by jelly View Post
                  Nu as mai cumpara alta dacie (logan) mi-a ajuns o teapa
                  Sa nu generalizam,de exemplu un rpieten si-a luat golf 5 cu care a avut probleme multe ,si a zis ca nu isi mai ia volkswagen niciodata,dar nu sunt toate cu probleme,din pacate e ca la lotto
                  Last edited by fanrenault; 26 April 2011, 22:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Dupa parerea mea....sigur nu m-as mai pricopsi cu o alta Dacie ca ''mostenire". Asta din principalul motiv ca daca nu stai sa o demontezi si sa o izolezi...sa o bibilesti calumea....adica mai pe scurt sa faci treaba care trebuia facuta de cei de la Dacia inaintea asamblarii....nu zici ca esti intr-o masina care sta sub ''aripa'' Renault. In rest...partea tehnica este ok...si asta doar ca este facuta de Renault
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• eu sunt la al 2-lea logan, pe ambele le-am avut de noi . Prima a fost 1,4 +GPL ambiance 300.000km fara probleme majore, iar actuala este 1,6 si are 161.000km tot la fel suuuper multumit de ea . O sa urmeze in scurt timp o schimbare si tot logan va fii ) 1,6 16v sau 1,5 85cp
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• O problema care a aparut si mi se pare ca sunt mai multe persoane care se confrunta cu asta este RUGINA care apare de la tabla prost tratata de sub vopsea... in rest multumit de logan este o masina usor de intretinut si de reparat masina are 4 ani si nu este rugina de la pietre care au fisurat vopseaua.
                        Urmatoarea masina este o alegere oarecum dificila pentru ca rugina pentru mine este ca o carie la masea si te doare! Nu cred ca as alege tot marca Renault... oricum ceva 4x4 este in program
                        Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
                        În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.

Comment

• Problema cu rugina a aparut si la mine. Cu toate ca masina face luna viitoare 4 ani ( este din mai 2007), am observat rugina sub chederele de la geamuri...

Comment

• conserva romaneasca de 7mii de euro, o sa ma lovesc si eu de aceeasi treaba cand se mai invecheste

Comment

• Pe mine m-a surprins lucrul acesta(rugina)...pentru ca masina este tinuta in garaj...nu undeva unde sa ploua mereu pe ea...sau sa ninga. Am vazut multe masini mai vechi decat Loganul meu din 2007, care nu aveau pic de rugina)

Comment

• ma cam pune pe ganduri rugina pe masina,cred ca am sa o infund cu vaselina prin toate gaurile posibile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google