Am vazut Clio ruginite dupa 2 ani, am vazut Ford Mondeo de 3 ani cu rugina, deci e relativa chestia asta, de aceea nu merita sa se zica ca numai Loganul rugineste. A mea are aproape 7 ani si a stat iarna cate o luna nespalata cu sarea pe ea, singurul lucru ruginit e scutul la cati bolovani a ras... in rest masina se prezinta excelent la capitolul asta. Imi pare rau pt cei care au avut probleme, dar per total nu se poate spune ca Loganul are probleme cu rugina.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ham04 View PostAm vazut Clio ruginite dupa 2 ani, am vazut Ford Mondeo de 3 ani cu rugina, deci e relativa chestia asta, de aceea nu merita sa se zica ca numai Loganul rugineste. A mea are aproape 7 ani si a stat iarna cate o luna nespalata cu sarea pe ea, singurul lucru ruginit e scutul la cati bolovani a ras... in rest masina se prezinta excelent la capitolul asta. Imi pare rau pt cei care au avut probleme, dar per total nu se poate spune ca Loganul are probleme cu rugina.
Chiar asa, nu se poate spune ca Loganul are probleme cu rugina? Dar cu ce are? Sau n'are deloc? Vai... e masina perfecta, doar ca o buna parte dintre noi nu realizeaza asta.
Daca retin cat de cat, tu ai Loganul din 2004 sau 2005. Cati km ai in prezent?
Am avut Clio, aproape 6 ani vechime, nu spun ca nu avea rugina nicaieri, dar iti zic ca nu avea nici macar vopseaua sarita la aripile spate. Acelasi lucru nu'l poate insa confirma un prieten, cu Logan din 2007 si ~60.000 km.
Iti mai dau un exemplu, tot "propus" de tine: Mondeo 2006, ~110.000 km, lovit capacul portbagajului si sarita vopseaua de mai bine de un an, "nema" rugina.
Ete ca la altii se poate...If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu cred ca un Logan din 2004-2005 nu are rugina decat in cateva locuri. Cunosc Logan din 2005 si ~80.000 de km care are rugina pe caroserie in locuri neatinse de pietrele de pe sosea. Pur si simplu a intrat rugina in ea cat cuprinde. La mine deocamdata nu sunt probleme cu rugina. Masina e din 2007 si ~40.000 km....rugina decat in cateva locuri sub chedere si intr-un singur loc la aripa spate unde vopseaua e sarita de un an si ceva...Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Legat de rugina, eu am loganul din 2005, culoarea e albastru marine, adica cu probleme cica, dar rugina n-am pe nicaieri. Asta cred ca tine de felul in care iti ingrijesti masina.
Deci legat de rugina, fiabilitate si costuri de intretinere, loganul mi se pare super ok. De aceea am achizitionat si duster.
Dar nu mai vreau logan ci altceva pentru plus de putere, de confort si un look mai placut. Practic imi doresc ceva premium sh undeva in jur de 15000 euro.
Comment
-
-
Originally posted by Niki B View PostMai citeste odata ce'ai scris!
Chiar asa, nu se poate spune ca Loganul are probleme cu rugina? Dar cu ce are? Sau n'are deloc? Vai... e masina perfecta, doar ca o buna parte dintre noi nu realizeaza asta.
Daca retin cat de cat, tu ai Loganul din 2004 sau 2005. Cati km ai in prezent?
Am avut Clio, aproape 6 ani vechime, nu spun ca nu avea rugina nicaieri, dar iti zic ca nu avea nici macar vopseaua sarita la aripile spate. Acelasi lucru nu'l poate insa confirma un prieten, cu Logan din 2007 si ~60.000 km.
Iti mai dau un exemplu, tot "propus" de tine: Mondeo 2006, ~110.000 km, lovit capacul portbagajului si sarita vopseaua de mai bine de un an, "nema" rugina.
Ete ca la altii se poate...
aaa si era sa uit - nu sustin ca e masina perfecta, nici o masina nu e perfecta, sunt multe capitole de imbunatatit si la logan cum ar fi antifonarea, materialele din interior, stabilitatea, confortul. Dar daca nu pui prea mult pret pe astea te satisface binisor si Loganul.Last edited by ham04; 11 May 2011, 10:32.
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostLegat de rugina, eu am loganul din 2005, culoarea e albastru marine, adica cu probleme cica, dar rugina n-am pe nicaieri. Asta cred ca tine de felul in care iti ingrijesti masina.Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Pe mine m-a mancat in "1-2-3" si m-am uitat si sub chedere si peste tot, recent. N-are. Are in schimb 6 ani.
De ruginit, pai a fost asa: o aripa spate pun pic infundata de nu stiu cine, reparata la service si baietii au sablat aripa, dar la vopsit, ei bine au uitat (sa-i 1-2-3....) aripioara aia de care se prinde spoilerul spate. Si cum acolo se aduna apa, sare, nisip normal ca a ruginit, am observat, am desfacut, am smirgheluit, dar cu spray, gata.
Masina o dau cu ceara din aia solida, nu panarama lichida care pleaca la prima spalare.
Arata si bine si protejeaza. Cam la 3 luni fac operatiunea.
Comment
Comment