Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• punctat de k foarte bine
    noroc ca au fost oblgati sa bage abs satandard ca altfel ii duceam doru
    de banii astia o puteau face altfel loganu,mai bine finisat' mai ergonomic mai multa fiabilitate in plasticurile cu care-i dotata
    Vitriol are probabil strictul necesar sau dotarile unui om sarac ac,abs,geamuri

Comment

• Romeo, ce varianta de echipare este Logan-ul tau?
      Iti spun dupa aia unde vreau sa ajung.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ce smecher esti?
        hai sa fie e preferance la baza
        imi'faci mucii haturi??

Comment

• Nu mai zic nimic, vad ca te-ai prins de idee.
          Esti de acord cu mine, nu?

Comment

• Ca bun mai e AC asta iarna, cand il dau pe cald macar dezaburesc habitaclul mai repede.
            Am si buton cu impuls pentru geamul soferului.
            A, uitasem. Am si proiectoare.

Daca dadeau in 10 mii si tractiune integrala, voiam si eu. Altfel nu.

Comment

• mda Vitriol e dreptate

Comment

• Cred ca parerea celor de la Dacia e ca deja au dat prea multe la o masina de 10.000 de euro....iar voi mai vreti si alte alea. Probabil s-au gandit ca daca ii pun si alte dotari o sa se ingreuneze prea mult masina...si la aia 75 de ponei pe care ii are 1.4...deja va deveni o masina "paralizata"
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Mda... se pare ca Retro nu a inteles, desi s-a mai discutat de 478 de mii de ori pe aici.
                  Bun, sa incepem asa... La BMW, la VW, la Honda, la orice masina vrei tu dă pă pamantul asta, optionalele se platesc, si nu se platesc pentru ca vezi Doamne, hai sa facem niste bani, ci pentru ca alea costa, ca sa le produci... te costa. Mi se pare normal ca atunci cand cineva vrea sa fie mai ceva decat Papa, sa dea niste bani in plus pentru confort. Logic, nu?
                  Hai sa luam de ex. BMW... nici ala nu vine standard cu 12 pungi de aer si cu climatronic (modelele mai vechi veneau cu geamuri electrice doar pe fata, pentru geamuri spate, trebuia sa platesti vreo 350 E), BMW, care e totusi o masina de 30 000 E, nu ca Logan-ul de 10 000 E.
                  Si acum te intreb eu pe tine... cum vrei tu ca o masina de 10 000 E sa vina si cu climatronic, si cu ESP si cu tapiserie din piele de maimuta, si cu navigatie, si cu... cu, in conditiile in care nici la... nu zic Ferarri (si astea mai au o lista de optionale care te costa)... nici la BMW nu vine cu toate astea?
                  Retro, tu ce varianta de echipare ai pe Logan?
                  Last edited by vitriol; 12 May 2011, 15:25.

Comment

• Eu am avut o Dacia 1310 cu "optionale". Vopsea metalizata si geamuri spate+luneta ionizate.
                    Au costat destul in plus.

Configurati pe site-ul Reno o Laguna 3 sa vedeti cum creste suma ametitor cu orice optiune adaugata. Eu unul m-am oprit pe la 28 de mii si nu pusesem prea multe.

Oricum, in ziua de azi un AC sau climatronic e un optional de bun simt ce trebuie sa-l achitati. Eu unul nu voi mai cumpara vreodata o masina fara AC manual macar.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                      Mda... se pare ca Retro nu a inteles, desi s-a mai discutat de 478 de mii de ori pe aici.
                      Bun, sa incepem asa... La BMW, la VW, la Honda, la orice masina vrei tu dă pă pamantul asta, optionalele se platesc, si nu se platesc pentru ca vezi Doamne, hai sa facem niste bani, ci pentru ca alea costa, ca sa le produci... te costa. Mi se pare normal ca atunci cand cineva vrea sa fie mai ceva decat Papa, sa dea niste bani in plus pentru confort. Logic, nu?
                      Hai sa luam de ex. BMW... nici ala nu vine standard cu 12 pungi de aer si cu climatronic (modelele mai vechi veneau cu geamuri electrice doar pe fata, pentru geamuri spate, trebuia sa platesti vreo 350 E), BMW, care e totusi o masina de 30 000 E, nu ca Logan-ul de 10 000 E.
                      Si acum te intreb eu pe tine... cum vrei tu ca o masina de 10 000 E sa vina si cu climatronic, si cu ESP si cu tapiserie din piele de maimuta, si cu navigatie, si cu... cu, in conditiile in care nici la... nu zic Ferarri (si astea mai au o lista de optionale care te costa)... nici la BMW nu vine cu toate astea?
                      Retro, tu ce varianta de echipare ai pe Logan?
                      Mda...chiar ca nu prea am inteles
                      Ma mandresc cu un Laureate Plus

Comment

• Pentru logan e suficient AC ul , restul optionalelor te poti lipsi de ele. Dar ca sa ai AC trebuie cel putin laureate, care costa.... Era interesant daca pe versiunea Logan se putea pune doar AC, dar na politica de vanzari.

Comment

• Pai si de ce nu ti-ai luat Prestige 1.6 16v? Ala are toate optiunile posibile.

L.E. Intrebarea e pentru Retro.

Comment

• Din lipsa de fonduri evident. M-au multumit dotarile unui Laureate pentru nevoile si posibilitatile mele. Principalul era sa aiba AC

Comment

• Pai si daca in lista de optionale ar fi fost incluse ESP, tapiserie din piele, navigatie, xenon si toate alea, cu ce te-ar fi incalzit pe tine, din moment ce nu esti dispus sa platesti in plus pentru asa ceva.
                              Cam asta e ideea Logan-ului, este o masina low cost, pentru oameni ca mine si ca tine, oameni care nu isi permit optionalele alea de mai sus.

Comment

• Pe mine nu m-ar fi incalzit cu absolut nimic. Dar dupa cate am vazut...unii sunt dispusi sa plateasca in plus pentru astfel de optionale. Deci nu ar fi stricat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google