Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cei care isi permit sa plateasca in plus pentru optionalele alea de mai sus, cu siguranta se vor orienta spre alti constructori.
    Sau pot face greseala pe care am facut-o eu... Inainte de Logan, am avut o Vectra B din 97, 2.5 v6, cu tot ce se putea pe ea (piele, roti pe 17, climatronic, cutie automata, incalzire in scaune, comenzi pe volan, trapa electrica si multe care nu-mi vin acum in cap) si cu 300k la bord. Masina aia mi-a tocat nervii si tineretea, in sensul ca tot timpul pica ceva la ea (pompa de apa, alternatorul, nu stiu ce furtun, elemente de articulatie etc). Pur si simplu imi era frica sa plec cu ea la un drum mai lung.
    In Logan am nimerit fara sa vreau, pentru ca eu aveam de gand sa scap de "mizerie" si sa-mi iau o Astra Clasic 1.4 16v. Spuneam ca am nimerit fara sa vreau... Prin 2005 mi-au zis aia de la munca sa ma duc la dealer si sa ridic viitoarea mea masina de servici. Mama!!! Cand am auzit de Logan, de frigiderul ala pe roti de... si asa mai departe , eram complet demoralizat, dar dupa ce am vazut ca masina aia inghitea kilometri fara bani de reparatii, am zis: "clar, imi iau Logan". Pot sa spun, cu mana pe inima, ca nu imi pare rau de alegerea facuta, fie ea si fara optionalele alea.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Aici chiar ai dreptate. Eu personal sunt nemultumit de calitatea plasticelor din interior...si a tablariei...care deja e punctata in mai multe locuri de grindina.
      Cu siguranta are si alte vicii. Dar "inghite kilometrii" destul de bine...cum spuneai...fara costuri mari de reparatii...infara de consumabile
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Stai mah linistit... si daca te prinde grindina in S-Klasse, tot iti indoaie tabla.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• numa' in s-klasse???

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
            Stai mah linistit... si daca te prinde grindina in S-Klasse, tot iti indoaie tabla.
            Si lista poate continua...

Comment

• ma gandeam asa: daca nu ar fi fost renoul iar la mioveni ce s-ar fi intamplat?
              cine s-ar fi bagat peste dacia? s-o salveze de la productia im masa a aceluiasi model vreo 30 de ani.....

Comment

• la fel cu s-a intamplat cu multe alte fabrici arfi fost vanduta la fier vechi probabil...
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

• Se aude ceva de vreun Logan nou in 2011-2012?
                  Scuzati de offtopic.

Comment

• daca ar fi sa-mi iau alta masina tot logan ar fi. nu de alta dar rezista cu succes la "hamaleala" si nici pe drum nu sta rau daca ai si niste arcuri sport.
                    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• loganul este si va ramane masina romanilor. mare parte din cei ce au scris aici si-ar lua tot logan daca ar fi sa aleaga iar. una este o masina luata de noua pe care o intretine fiecare asa cum vrea sa o aiba si alta rulata 2-300.000km la care te astepti oricand sa pice ceva. dar ma rog sunt si destui care vor sa se laude ca au la scara un bmw, un mercedes, opel, ford.... desi curg tablele de pe ele si banii de salariu se duc in diverse reparatii. un logan cu aer conditionat ramane in continuare o alegere buna. scuze daca am deranjat pe cineva nu a fost cu intentie
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• pai daca ai deranjat o sa iasa la interval si isi ''arunca'' parerea aici
                        bine punctat Razvane

Comment

• Chiar foarte bine punctat. Sunt de acord in proportie de 90%

Comment

• Originally posted by alexgame View Post
                            Se aude ceva de vreun Logan nou in 2011-2012?
                            Scuzati de offtopic.
                            se aude ceva, dar de sandero
                            Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                              Stai mah linistit... si daca te prinde grindina in S-Klasse, tot iti indoaie tabla.
                              Si-n Corolla. Nou nouta, a fost nevoie sa fie revopsita.

Comment

• Macar sa'i fi tras vreo culoare mai "desteapta". Si sper sa nu fi fost argintie.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google