Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bleu-ul ala metalizat standard. Tabla subtire n-are doar Logan, la o Honda Acord cand pun degetul pe tabla portbagajului pacane precum cutia de cola.

Comment

• Originally posted by claudiu_iosip View Post
      se aude ceva, dar de sandero
      Nu numai de Sandero, 2012 va fi anul de lansare si pt Dacia City si pt noul Logan care imprumuta multe elemente de la Fluence inclusiv designul. Noul Sandero am inteles ca va semana putin cu Golf V la aspect.

Comment

• Detin un MCV de 4 ani de acum si sunt multumit de el intro mare masura dar nu as mai da banii pe nimic de la Dacia. Motivul!? e simplu... inteleg ca platicul e ieftin si in general materialele din care e facuta sunt ieftine ca deh masina este ieftina, inteleg motorul slab dar nu am sa inteleg niciodata de ce este asamblata atat de prost si de neglijent, nu inteleg tendinta comunista a culorii gri la mai toate modelele (de fapt pe asta o inteleg, designerii sunt in mare parte aceeasi dinozauri) nu inteleg de ce a trebuit sa tai eu capacul pentru filtru de particule si sa imi montez singur, nu inteleg de ce lucrurile astea marunte care puteau fi facute in fabrica suntem nevoiti sa le facem noi in parcare, lucruri care de fel costa foarte putin spre nimic. Desi la ultimele modele au inceput sa apara filtru de particule si o alta culoare a interiorului decat gri mat, asamblarea este la fel de defectuasa. Am condus masini de 20 de ani vechime ce nu scartaiau si trancaneau din toate incheieturile cum scartaie si trancane loganul dupa cativa ani. Zilele trecute a trebuit sa imi strang suruburile care tin centurile de siguranta, acum ceva timp a trebuit sa reasez plasticul care imbraca stalpii din fata, parasolarele le strang la saptamana, incet incet o sa pierd piese pe drum. Nu ma intelegeti gresit masina este ok pentru ce ofera, ca daca nu era nu avea atata succes si in alte tari, isi face treaba fara nici o problema, nu am schimbat nimic la ea inafara de consumabile dar la partea de asamblare si de mici detalii sta execrabil.

Comment

• uite ceva inteligent spus
          asa suntem noi romanii,asta avem cu asta ne mandrim

Comment

• Cred ca pentru majoritatea celor ce aleg Loganul intervine decisiv argumentul suprem si anume pretul , restul ca poate fi imbunatatit cu n chestii sunt total de acord , dar per ansamblu iti faci treaba cu ea si la costuri zic eu minime doar daca nu esti un ghinionist din nastere.

Comment

• Originally posted by mmaarriiaann View Post
              Detin un MCV de 4 ani de acum si sunt multumit de el intro mare masura dar nu as mai da banii pe nimic de la Dacia. Motivul!? e simplu... inteleg ca platicul e ieftin si in general materialele din care e facuta sunt ieftine ca deh masina este ieftina, inteleg motorul slab dar nu am sa inteleg niciodata de ce este asamblata atat de prost si de neglijent, nu inteleg tendinta comunista a culorii gri la mai toate modelele (de fapt pe asta o inteleg, designerii sunt in mare parte aceeasi dinozauri) nu inteleg de ce a trebuit sa tai eu capacul pentru filtru de particule si sa imi montez singur, nu inteleg de ce lucrurile astea marunte care puteau fi facute in fabrica suntem nevoiti sa le facem noi in parcare, lucruri care de fel costa foarte putin spre nimic. Desi la ultimele modele au inceput sa apara filtru de particule si o alta culoare a interiorului decat gri mat, asamblarea este la fel de defectuasa. Am condus masini de 20 de ani vechime ce nu scartaiau si trancaneau din toate incheieturile cum scartaie si trancane loganul dupa cativa ani. Zilele trecute a trebuit sa imi strang suruburile care tin centurile de siguranta, acum ceva timp a trebuit sa reasez plasticul care imbraca stalpii din fata, parasolarele le strang la saptamana, incet incet o sa pierd piese pe drum. Nu ma intelegeti gresit masina este ok pentru ce ofera, ca daca nu era nu avea atata succes si in alte tari, isi face treaba fara nici o problema, nu am schimbat nimic la ea inafara de consumabile dar la partea de asamblare si de mici detalii sta execrabil.
              Ai perfecta dreptate, sa nu mai zic de putina izolare fonica, de unde, mai au mult de invatat, foarte mult.
              Ei mai bine s-ar concentra pe un singur model si sa fie facut calumea, nu sa faca n modele si toate de mantuiala ...
              Personal nu mi-as mai lua logan, nu pentru ca ar avea cine stie ce probleme, dar pentru mine conteaza foarte mult confortul si siguranta, pefer un sh.
              Last edited by dorinionel; 13 May 2011, 13:57.
              http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
              Everything sounds better . . .

Comment

• O mica corectare. Designerii nu-s "dinozauri comunisti" ci scotieni (din cate imi amintesc). Designul trebuie sa fie simplist pentru o linie de productie relativ simplista, pentru preturi scazute. Nu poti avea forma de Pagani Zonda la pret de Dacia.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Åžtiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ÅŸtiri externe si interne în timp real, ÅŸtiri politice, ÅŸtiri economice, mondene, sociale si din sport.

"De altfel, am participat la dezvoltarea interioarelor pentru modelele Renault Megane III, Dacia Logan, Sandero, Duster, pentru a da ca exemple ultimele proiecte", spune Bogdan Popescu."

teapa, ne-au tradat fratii si pretenii

Comment

• Originally posted by dorinionel View Post
                    Ai perfecta dreptate, sa nu mai zic de putina izolare fonica, de unde, mai au mult de invatat, foarte mult.
                    Ei mai bine s-ar concentra pe un singur model si sa fie facut calumea, nu sa faca n modele si toate de mantuiala ...
                    Personal nu mi-as mai lua logan, nu pentru ca ar avea cine stie ce probleme, dar pentru mine conteaza foarte mult confortul si siguranta, pefer un sh.
                    ai mare dreptate fratele meu... ia-ti SH si cand iei salariul sa te gandesti bine ce cumperi : hrana cea de toate zilele sau piese pentru SH. dar ramai cu mandria ca ai la scara mert sau bmw sau altceva cu nume exotic.
                    daca ati fi pusi sa alegeti ati lua logan fara comentarii dar ce mama naibii este usor sa scrii ce ti-ai dori sau ca ti-ai lua. realitatea este intotdeauna alta.

rog frumos macar un user care scrie aici : in momentul in care ar lua sa posteze aici fotografii cu achizitia si cu actul de vanzare datat. nu o sa vedem asa ceva curand pentru ca acesta este un topic de facut posturi.

este usor sa spui imi iau BMW. imi iau MERT, imi iau OPEL .... lulu.. dovezi
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                      Si, ti-au lasat o impresie proasta "jafurile" alea, nu?
                      Tot loganu e cea mai tare. De fapt e faza aia cu cioara si cu puii ei!
                      prietene daca voiam sa ma dau in barci la ani mei de Anglia imi permiteam cu mult mai mult.Cum am zis sunt multumit de masina mea logan 16.16v prestige.Da, Lexus este o experienta acu sa stau sa iti povestesc cred ca nu are rost trebuie sa fii acolo ,la fel este si Mazda sport 2 locuri motor rotativ sii mai am dar, eu nu am luat masina sa oftic vecini asta ma intrereseaza putin spre deloc masina mea este o masina onesta pentru bani pe care iam dat cind se duce sa fie sanatoasa,cumpar alta .Masina este o unealta nicidecum un simbol social cel putin asa o vad eu.SI ASTA ESTE ULTIMA DATA CIND RASPUND LA ASTIA CU MISTOURI

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                        ai mare dreptate fratele meu... ia-ti SH si cand iei salariul sa te gandesti bine ce cumperi : hrana cea de toate zilele sau piese pentru SH. dar ramai cu mandria ca ai la scara mert sau bmw sau altceva cu nume exotic.
                        daca ati fi pusi sa alegeti ati lua logan fara comentarii dar ce mama naibii este usor sa scrii ce ti-ai dori sau ca ti-ai lua. realitatea este intotdeauna alta.

rog frumos macar un user care scrie aici : in momentul in care ar lua sa posteze aici fotografii cu achizitia si cu actul de vanzare datat. nu o sa vedem asa ceva curand pentru ca acesta este un topic de facut posturi.

este usor sa spui imi iau BMW. imi iau MERT, imi iau OPEL .... lulu.. dovezi
                        Eu zic ca la 8000 de euro, iti gasesti o alternativa second hand buna (as merge pe opel, astra classic III sau II spre exemplu), nu vreau sa impresionez pe nimeni cu masina, vreau doar sa ma simt eu bine in ea, mi-am expus parerea referitoare la topic.
                        http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
                        Everything sounds better . . .

Comment

• Mda... Am citit eu pe aici si vad ca lumea o freaca la melodie cu Opel-ul, cu "scuze pentru cine se simte", cu asta, si m-am gandit sa recitesc eu ultimul meu post, zic, ma ce dreacu' am scris acolo?!.
                          Da... se poate intelege altceva, este adevarat. Ca sa clarific neintelegearea, atunci cand am zis ca am facut o greseala, m-am referit la saracia aia de Vectra B pe care o luasem acum multi ani cu un pret bun, si cum am si scris, cu 300k. Nu ma refeream la alegerea mea dintre Logan si Astra Clasic. Am si specificat la sfarsit ca nu-mi pare rau de alegerea facuta, adica, in traducere, sunt multumit cu Logan-ul.
                          Daca nu ati inteles nici acum, va mai explic o data.
                          @dorinionel: nu exista Opel Astra Clasic I, II, sau III. Opel Astra Clasic a fost doar modelul din poza nr. 1, zis si Astra G, si s-a numit "Clasic" doar in ultimii lui ani de viata, cand s-a fabricat in paralel cu Astra H (poza nr. doi).
                          Attached Files
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• tare as fi curios cum ar arata loganu cand va avea vreo 10 ani
                            oare tot asa de multumiti o sa fiti?

Comment

• mai oameni buni la viteza cu care evolueaza tehnologia peste 10 ani ne teleportam nu am luat masina sa o tin 20 ca printi nostri.Eu am luat masina sa o folosesc acum,acumsunt multumit de ea de ce vreti voi sa zicem ca nu sutem daca suntem este dreptul nostru sa spunem asta daca voi sinteti nemultumiti la fel,este dreptul vostru sa ziceti asta dar nu trebuie sa ne convingeti pe noi ca nu stim ce spunem.Mie imi este perfecta la acest moment ce va fi o sa vad eu cind ajung acolo pina atunci noi sa fim sanatosi.

Comment

• Sunt multi aici care au logan din 2004-2005 deci ar putea spune cum e masina dupa 6-7ani. Sunt sigur ca pe multi o sa ii prinda 10 ani in acelasi logan. o sa vedem atunci, mie mi-e cam frica de dieseluri la 10 ani, cred ca multe o sa ajunga epave.

Nu mi lipseste nici o dotare la logan, nu am nevoie de ele , as fi vrut doar sa puna bordul dintr-o singura bucata si sa il imbine mai bine, atat. Si tabla mai rezistenta la rugina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google