Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, sunt deja la al doilea.

Originally posted by D-FENS View Post
    Prestige 1.6 MPI?Esti sigur?
    Tot MPI e si 16v-ul...

Comment

• @proteinman: discuri de frana schimbate la 180.000 de km?!
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Nu este imposibil daca mergi doar in afara orasului.
        Un coleg de forum are vreo 80 000 km si nu a schimbat placutele de frana.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Colegul zicea de 180.000 de km...nu de 80.000 de km. Totusi...nu cred ca niste discuri de frana care au mers 180.000 de km...indiferent daca in afara sau in oras...mai sunt de folos in cazul unei franari mai bruste. Asta ca sa nu zic de o franare de urgenta...

Comment

• Eu am zis de placute de frana, nu de discuri de frana. Nu ti se pare normal ca discurle nu sunt uzate, atata vreme cat placutele nu sunt uzate?
            Last edited by vitriol; 18 May 2011, 15:39.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by retro 590 View Post
              @proteinman: discuri de frana schimbate la 180.000 de km?!
              si eu le-am schimbat la 150.000 si mai mergeau. is pline nu ventilate si erau uzate sub jumatate din grosimea discului (peste limita data de producator e adevarat) , dar uniform si le-am schimbat pt ca oricum imi luasem unele noi si mi se dusesera si placutele (al 4 lea set cred)...

si on topic: eu nu mi-as lua logan nou full.
              diesel nu am incredere in injectia delphi si in motorina din Romania. benzina si la aproape 10-11.000 euro gasesti ceva mai calitativ decat logan.
              undeva la 6-7000 cash mi-as lua sh aproape nou.
              credit pt masina eu nu-mi fac ...
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

• ai mai avut masina sau numai tractor.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                  Eu am zis de placute de frana, nu de discuri de frana. Nu ti se pare normal ca discurle nu sunt uzate, atata vreme cat placutele nu sunt uzate?
                  Nu mi se pare chiar normal...
                  Dar ma rog...nu am prea multe cunostine...

Comment

• Pai este simplu ce este asa de greu de inteles fac romania germania la fiecare 2 saptamani intr`un an merg sa zicem de 25 ori inmultit cu sa zicem 4.000 km rezulta 100.000km pe an facuti in exterior placutele sunt ca noi pentru ca 80% sunt facuti inafara orasului... deci uzura placute 20-40% pe an concluzia ca la 2 ani schimbi placutele sa fi sigur ca sunt bune si la 2 ani ai 200mii km si schimbi prima data placutele. simplu de inteles avand in vedere ca pe autostrada inafara tarii pui frana doar cand vrei sa te opresti sau apare vreo restricite :P

teoretic se poate acum nu stiu care ar cumpara logan sa faca astfel de drumuri io nu m-as risca
                    Last edited by meen; 20 May 2011, 18:36.
                    Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
                    În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.

Comment

• Imi aduc aminte o intamplare: cu ceva zile inainte de schimbarea discurilor la 180.000 am avut nevoie de o franare Foarte violenta ( o remorca nesemnalizata si neiluminata pe la 10 seara de cara oameni la camp parcata pe sosea undeva intre Slobozia si Braila intr-o curba si venea cineva pe contrasens) de la peste 100km/h si si-au facut treaba perfect eu in general doar in oras folosesc frana mai intens, extraurban mai deloc iarna catre 0. Tamburii spate (sunt din fabrica) i-am verificat la 220.000 sub 40% uzura la ferodou.
                      P.S. Gume medii catre proaste uzeaza abuziv placutele/discurile datorita socurilor date de ABS, la fel si placutele contrafacute. GT3-urile de a venit masina noua ma dispera o sa le tin pana la iarna cand voi pune de iarna apoi la primavara Dunlop Sport Fast Response.
                      Last edited by 77sky; 21 May 2011, 08:47.

Comment

• Ai Logan Van?
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Berlinanu VAN

Comment

• Si a venit cu GoodYear din fabrica?

Comment

• Niki, vanul asa vine!

eu nu as mai cumpara logan, mai ales dupa peripetia cu rugina de saptamana asta! consider ca merit sa fac pasul spre MASINA!

Comment

• Da ma, stiu ca VAN'ul vine cu GoodYear, dar omul a spus ca are berlina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google