Ma bucur ca mai sunt oameni pe acest forum care vad realitatea lucrurilor.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da. astia care 3 ani n-am bagat decat benzina suntem niste retardati, sau aia care la 180000km n-au schimbat inca planetarele si credem ca daca pe langa faptul ca nu s-a stricat, nici n-a ruginit, e buna.cand colo, e total gresit, masina e de rahat...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ok , pentru mine problema costurilor am rezolvat-o onorabil cu o instalatie gpl deci o foarte mare diferenta la bani nu prea mai e nici fata de diesel daramite fata de alta benzinara (chiar si mai mica) , cat despre taxe cred ca este irelevant 100 ron pe an (poate nici atat).In rest prefer sa pot folosi masina in toate conditiile posibile fara stres ca nu pot depasi un tir sau cine stie ce alta chestie, oricum ideea de baza este ca loganul a devenit scump iar o motorizare f mica si/sau o versiune cheala cel putin pt mine nu mi se pare potrivita .
Originally posted by stolniceanulucian View PostSi asta este adevarat.
Insa uite inca un calcul:
Tu ai 1.6 16v. Altcineva are 1.2 16v.
In oras mergeti cu aceeasi viteza medie, pentru ca e aglomerat si nu se poate merge tare.
Sa zicem ca in interval de un an faceti 8 calatorii mai lungi, cam de cate 1 000 de kilometri fiecare calatorie.
La fiecare calatorie tu ajungi cu 2 ore mai devreme pentru ca ai motor mai puternic.
In total castigi 16 ore intr-un an.
Pe de alta parte intr-un an tu consumi mai multa benzina si platesti taxe mai mari pentru ca ai motor mai mare.
In principiu cheltui cam cu 1 000 de RON mai mult pe an decat daca ai avea 1.2 16v (pentru o medie de 15 000 de km pe an)
Intrebarea este: cate zile (8 ore pe zi) trebuie sa lucrezi pentru cei 1 000 de RON ?
Daca in 2 zile lucratoare (16 ore) castigi 1 000 de RON atunci e bine.
Dar daca pentru cei 1 000 de RON in plus, trebuie sa muncesti 7-8-9-... zile in plus atunci unde este castigul ? Pentru 16 ore castigate, va trebui sa muncesti in plus 7-8-9-... zile sau cine stie cat.
Sper ca nu am scris ceva prea plictisitor sau intortocheat Pana la urma este un forum public unde putem sa ne impartasim ideile (bune sau nebune)
Comment
-
@seba, subscriu la parerea ta, peste 4 luni masina mea are 7 ani
singura reparatie a fost inlocuirea termostatului in primavara asta, in rest pana si bateria originala o am pe masina
in toti anii astia doar benzina si reviziile normale ale masinii
mai trebuie sa spun cati bani au bagat in masini sh prieteni/colegi/cunostinte de ale mele in timpul asta?
cand stateau masinile prin service cate 2-3 saptamani ziceau: ce bun e loganul ca poti merge cu el, nu trebuie sa-l tiii tras pe dreapta
Comment
-
la masinile low cost nu prea ai la ce sa te astepti.sunt unii care se lauda ca nu au schimbat mai nimic,dar daca intrebi cat au facut cu ea, o sa-ti spuna ca au cate 30-40 mii km in 6 ani.mama ce fiabila e!e valabil cam la toate marcile.tot ce e sub 10 mii euro e cam de cacao.atat dai ,atat face.multumitor intr-un fel.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Daca ar costa maxim 10.000e, mcv-ul laureat ii 13.600e, un pret nesimtit de mare pentru ceea ce ofera.http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
as daca as avea bani mi-as lua doua loganuri si as face un monster truck din ele sa moara toti dujmanii mei ), si sa le dau clasa la aia cu mertane si bmw-uri
si sa fiu ontopic, pentru drumurile noastre loganu e perfect, il cumparam, il ajustam, il modificam si la final va iesi ceva frumos
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postla masinile low cost nu prea ai la ce sa te astepti.sunt unii care se lauda ca nu au schimbat mai nimic,dar daca intrebi cat au facut cu ea, o sa-ti spuna ca au cate 30-40 mii km in 6 ani.mama ce fiabila e!e valabil cam la toate marcile.tot ce e sub 10 mii euro e cam de cacao.atat dai ,atat face.multumitor intr-un fel.
ce-i drept in cei aproape 7 ani(in octombrie) am facut doar 33.000 km si cam 80% in craterele din orasul meu ca aici primaria nu a descoperit asfaltul ci doar gropile, dar meseria imi permite sa circul cu o groaza de alte masini, si sa stii ca nici alea nu-s mai breze, plus ca sunt multe modele cu care am atins burta/baia masinii acolo unde cu loganul trec fluierand iar cu altele nici nu pot visa sa ajung acolo unde merg cu loganul
dar asa suntem noi romanii...tot ce-i romanesc e de c...., iar jegurile nemtesti de 20 de ani sunt THE BEST
de asta am ajuns de la granarul europei cersetori in europa
n-o fi loganul ozn dar e ok
Comment
-
Ma abtin ...http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Eu nu ma abtin ba chiar sunt multumit de ea eu fac cam 25 mii pe an dar pe unde merg si mai ales cum merg eu cu ea alte marci mult mai scumpe nu cred ar putea .astea sunt drumurile si ea se preteaza foarte ok,deci sunt multumit.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
Comment