Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca dacia logan ar fi echipata cu dci 110 asi ramane la ea dar am de gand sa trec la o clasa mai superioara ,duster 4x4 dci
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• un duster 4x4 pe motorina m-ar tenta si pe mine...pacat ca e acoperit cu aceeasi tabla subtire
      My ride

Comment

• normal ca daca mi-as permite as cumpara altceva dar cum nu mi-am permis decat un amarat de preference asta e viata . poate altadata va fi mai bine

Comment

• `ello everyone! interesanta discutie Si eu as mai opta pt o DACIE! imi pare rau ca dezamagesc multa lume...dar,pt mine e o mashina destul de buna!am laureate 1,4 gpl fabrica 2007 octombrie, am 75000 km. Adunat,mashina a stat pe bara mai mult de un an.Asta imi e meseria ,) i`m just a f.ucking trucker...
          una peste alta(sau unu peste altu`,sau..... ,) )cat a fost folosita (de 3 ori in Austria,o data in Ita la pescara+ toata Romania)si in ce conditii am utilizat`o ... va spun sincer..E SUPER BUNA!!
          E o meserie dura sa fiu vesnic pe sosea...Dar sunt Sofer! Si asta e Viata Mea

Comment

• si eu tot o dacie as lua daca as avea banuti , un laureat + cu 1.6 16V la care dupa doua zile ar veni o instalatie gpl , ma f_t pe ea de garantie , nare nici pe dracu . super multumit de lauretau meu iun 2005 cu 75600 km din care 28000 pe gpl . eu am o vorba "apa , paie si bataie " altceva nu vede de la mine .

Comment

• Daca as putea da timpul inapoi, as fi mai asteptat si as fi cumparat Logan sh, nu nou. Asta e singurul regret... 8200 euro si nici nu am AC.

Comment

• Parerea mea: un pasionat niciodata nu se plange de masina indiferent ca e trabant, dacie sau Pagani Zonda. Sunt multi care trateaza masina cu indiferenta. Nici macar reviziile nu le fac cand trebuie si cum trebuie si pe urma urla ca e masina de *****, jos Dacia hai cu BMW-u. Daca tratezi BMW-u cu aceeasi indiferenta n-o sa tina nici aia. Totul se rezuma la pasiune si la bani ca sa ai o masina sanatoasa. Unu care strange din buci pentru o curea de distributie sau pur si simplu nu il intereseaza deloc fenomenul, normal ca o sa aiba probleme cu masina. Masini bune sunt toate insa exista 2 factori care le fac mai sensibile: service-urile care nu executa corect operatiile de mentenanta / reparatii si proprietarii. Spuneti ca Dacia e masina proasta ? Atunci de ce mai vad dacii din '70 pe strada ? Acelasi lucru nu l-as putea spune despre alte marci pe care le aveti voi astia cu gura mare in garaj sau in fata blocului.
                Daca as avea bani recunosc ca mi-as lua o Honda S2000 insa de Logan nu m-as desparti nici mort.

Comment

• @Raziel : Felicitari ! Cred ca este cea mai clara si de bun simt opinie referitoare la masini si cei care le folosesc !

Comment

• Haideti sa va spun si eu parerea mea in ceea ce priveste Logan-ul!! Pe de o parte, avind in vedere ca am inca un "diesel" n-as putea spune ca sunt foarte entuziasmat ca am Logan!! Pe de alta parte vreau sa va spun ca intentia mea este sa-mi cumpar alta masina care va fi ...tot Logan daaar ..pe benzina!! Nu pot sa spun ca in cei 5 ani de zile de cind am Logan-ul pe motorina, am avut neaparat de pierdut!! Financiar nu am pierdut!! Dar nici nu am cistigat ...iar cei care au un diesel stiu despre ce vorbesc. Cheltuielile in plus care se fac la un diesel fata de un benzinar se scot la consum. Problema este atunci cind te lasa injectoarele..!! Apare problema aceea...ma duc la masina, dau cheie, poate pleaca...poate nu...poate o mai chinui si pleaca ...asta e!! Din punctul meu de vedere acesta e unul din punctele cu adevarat slabe ale Logan-ului(un fel de "sabia lui Damocles"!! De aceea eu sper ca in curind sa ma scap de motorizarea diesel si sa trec pe benzina!!

Comment

• Mai este inca ceva: Voi cand va luati Logan la ce va asteptati ? Dar cand luati o Honda sau un Mercedes ? Masina este un moft pentru multi dintre noi (inclusiv pentru mine), nu o entitate fara de care nu poti trai. Multi fac greseala sa compare Logan-ul - dupa ce il cumpara si intampina prima problema - cu VW sau Audi de exemplu. Pai tata inainte sa-ti iei masina te uiti in buzunar, arunci un ochi pe forumurile de cluburi, auzi o parere, te pui la curent cu problemele curente si nu in ultimul rand trebuie sa te intrebi la ce iti trebuie masina. Vrei sa te urci pe Everest cu ea, vrei raliu, vrei masina de familie etc... In functie de asta ajungi la un compromis.
                      Luati-va Chevrolet Cruze sa va duceti cu pinioanele din cutie in mana, sa le aratati motorina care iese pe langa injectoare, sa ai geometrie varza de noua, sa-ti intre in a 2-a numai dupa ce se incalzeste motoru' si multe altele si sa va spuna inginerii de la reprezentanta ca e normal. Cei care detin un astfel de model probabil ca stiu despre ce vorbesc, mai ales cei cu diesel.
                      Deci Logan-u e o masina foarte buna si foarte fiabila pentru pretul pe care il platim. Ca ii mai cade lu' unu cate un injector, turbina, caseta sau ceva mai scump asta e... se intampla destul de des si la case mai mari.

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                        Haideti sa va spun si eu parerea mea in ceea ce priveste Logan-ul!! Pe de o parte, avind in vedere ca am inca un "diesel" n-as putea spune ca sunt foarte entuziasmat ca am Logan!! Pe de alta parte vreau sa va spun ca intentia mea este sa-mi cumpar alta masina care va fi ...tot Logan daaar ..pe benzina!! Nu pot sa spun ca in cei 5 ani de zile de cind am Logan-ul pe motorina, am avut neaparat de pierdut!! Financiar nu am pierdut!! Dar nici nu am cistigat ...iar cei care au un diesel stiu despre ce vorbesc. Cheltuielile in plus care se fac la un diesel fata de un benzinar se scot la consum. Problema este atunci cind te lasa injectoarele..!! Apare problema aceea...ma duc la masina, dau cheie, poate pleaca...poate nu...poate o mai chinui si pleaca ...asta e!! Din punctul meu de vedere acesta e unul din punctele cu adevarat slabe ale Logan-ului(un fel de "sabia lui Damocles"!! De aceea eu sper ca in curind sa ma scap de motorizarea diesel si sa trec pe benzina!!
                        injectoarele nu or sa iti pice atata vreme cat pui motorina de calitate. daca pui de la peco no-name, de la prietenul care s-a descurcat de la prietenul, de la camionagii atunci da te scarpini in buzunar cum a facut un amic. eu am 120.000km si nu am avut niciun simptom. motorina doar rompetrol si petrom.
                        atata vreme cat merge degeaba nu am de gand sa ma zgarcesc sa nu pun din peco.
                        in paralel conduc si un vw 1.9tdi 2008 si puteti sa ganditi orice dar prefer sa ma deplasez cu loganul. vw-ul are 19.000.km
                        si da daca ar fi sa iau alta masina as lua tot logan. dar de data asta MCV bineinteles diesel
                        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• daca ar fi sa aleg intre un dci ph2 si o alta masina mai ''bengoasa'' pe benzina as alege loganul......am un 1.4mpi ph1...
                          MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Am un logan 1.2 16v din 2009, am aproape 20.000km cu el, merge ok, e instabila la viteze mari (120 in sus), consuma putin (dar nu imi pasa de consum daca merg cu ea la 5000rpm consuma cat hummeru asa ca ma doare in plosca) e ok ca masina de mers la tzara, de carat un cartof, un ciment, o matusa pe la spital cam atata, confort...am mers 1200km cu ea continuu m-a durut carca 3 zile. inca nu am probleme cu ea, imi convine momentan sa conduc dacia logan, dar pe viitor nu mai vreau sa imi cumpar Logan, sau orice altcva frantzuz...nu ca alte marci nu pica atc cnd scrie la hartie adica (100.000km) sau mai stiu eu...asta este parerea mea...

Greu cu gramatica, semnele de punctuatie...
                            Last edited by 77sky; 8 July 2011, 23:44.

Comment

• Ia-ti orice masina mai veche de 25 de ani si vei fi fericit. dar tot loganul ramane fruntea pentru roman. cara, plimba, spatios, silentios pot spune, econom, garda inalta ... etc
                              Last edited by 77sky; 8 July 2011, 23:42.
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by Cristi Webber View Post
                                am un logan 1.2 16v din 2009, am aproape 20.000km cu el, merge ok, e instabila la viteze mari (120 in sus), consuma putin (dar nu imi pasa de consum daca merg cu ea la 5000rpm consuma cat hummeru asa ca ma doare in plosca) e ok ca masina de mers la tzara, de carat un cartof, un ciment, o matusa pe la spital cam atata, confort....am mers 1200km cu ea continuu m-a durut carca 3 zile. inca nu am probleme cu ea, imi convine momentan sa conduc dacia logan, dar pe viitor numai vreau sa imi cumpar Logan, sau orice altcva frantzuz...nu ca alte marci nu pica atc cnd scrie la hartie adica (100.000km) sau mai stiu eu...asta este parerea mea...
                                Eu am facut weekendul trecut 1200 de km fara absolut nici o problema de spate, de picioare sau alte chestii.

Pentru drumuri lungi este obligatoriu sa iti montezi cotiera si sa iti reglezi scaunul cu spatarul un pic mai lasat pe spate astfel incat sa nu stai prea vertical.

Ca si picanterie, cumnatul unui coleg de servici are BMW seria 3 si la fiecare drum mai lung il doare spatele. La servici are un Logan MCV si a spus ca in Logan nu a avut niciodata probleme cu spatele chiar daca il conduce zilnic.
                                Last edited by 77sky; 8 July 2011, 23:44.
                                Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google