Loganul are scaune destul de confortabile,pozitia lor e putin ciudata in comparatie cu alte masini...in sensul ca sunt oarecum inalte,dar altfel,nu am de ce sa ma plang. Cat despre silentiozitate,dak ar fi sa-i dau o nota de la 1 la 10,as da 8.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca ar fi sa.mi dau loganul as alege tot un logan sau un duster, pentru ca sunt foarte multumit de ea, fiabilitate, piese de schimb ieftine (in comparatie cu alte marci), garda la sol mare, special gandita pentru drumurile noastre, care sunt cum sunt...sigpic
Comment
-
Foarte mare dreptate ai RAZIEL.
Originally posted by Cristi Webber View Postam un logan 1.2 16v din 2009, am aproape 20.000km cu el, merge ok, e instabila la viteze mari (120 in sus), consuma putin (dar nu imi pasa de consum daca merg cu ea la 5000rpm consuma cat hummeru asa ca ma doare in plosca) e ok ca masina de mers la tzara, de carat un cartof, un ciment, o matusa pe la spital cam atata, confort paula....am mers 1200km cu ea continuu m-a durut carca 3 zile. inca nu am probleme cu ea, imi convine momentan sa conduc dacia logan, dar pe viitor numai vreau sa imi cumpar Logan, sau orice altcva frantzuz...nu ca alte marci nu pica atc cnd scrie la hartie adica (100.000km) sau mai stiu eu...asta este parerea mea...E o meserie dura sa fiu vesnic pe sosea...Dar sunt Sofer! Si asta e Viata Mea
Comment
-
Eu unul nu as mai cumpara logan sincer si sa va spun de ce:
La 1000Km apare un tacanit la motor,bag motorina numai de la pompa
La 12000 se cojeste volanul,
La 14400 se deplaseaza chederul din josul parbrizului,incet incet ma face sa cumpar o masina la mana a doua...
Parerea mea!
Comment
-
ceau
am citit parerile voastre, si vreau sa spun ca nu inteleg problemele cu injectoarele la diesel, socrumiu are un mcv diesel 65 cp si vreau sa zic ca nu are nici o problema cu el are 130 000 cu el si nimik si nu o luato de noi si nati vra sa stiti felult de mers ca mi se face mie mila cateo data de masina aia.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by mariuSEL View PostEu unul nu as mai cumpara logan sincer si sa va spun de ce:
La 1000Km apare un tacanit la motor,bag motorina numai de la pompa
La 12000 se cojeste volanul,
La 14400 se deplaseaza chederul din josul parbrizului,incet incet ma face sa cumpar o masina la mana a doua...
Parerea mea!Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Eu am un Logan, tata un Chevrolet Cruze, cel mai ieftin, asta de e la oferta cu 10000 eur. Sincer Loganul nu o sa il schimb 10 ani de acum incolo, pentru ca e prima mea masina, m-am atasat de ea, dar urmatoarea masina clar nu va fi tot un Logan. Si intre Chevrolet Cruze si Logan eu zic ca este o diferenta imensa, de calitate, performante, confort etc, si o diferenta destul de mica de preturi.sigpic
Comment
-
azi am mers cu un opel insignia full.
daca ar fi sa aleg intre si logan as alege tot loganul
doamne ce finisaje proaste pe opel... si ce diferenta de clasa intre cele doua
mai am si un vw jetta 2008. se simte bine confortul si finisajele oferite de nemti dar si diferenta de pret.
daca vreti ceva ieftin si rezonabil ramane tot loganul. daca aveti de aruncat peste 20.000 euro plus taxe de intretinere orientati-va spre ceva nemtesc si cu traditieLast edited by RAZVAN-005; 10 July 2011, 23:09.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Sa vedeti cum se plang de injectoare cei cu megane 1.5 si clio, aprope mai multe cazuri decat pe logan. Numai ca baietii de pe celalalt forum cu dacii au ajuns la concluzia ca problema principala nu e de la motorina, ci un defect de fabricatie la pompa de inalta pres. asa cum arata si un coleg de-al nostru pe youtube. As putea afirma, fara sa am dovezi desigur ca inginerii de la Renault au ales intentionat sist. asta de injectie Delhpi mai ales dupa experienta cu Clio.
Comment
Comment