piata de azi e plina de noutati multe din ele netestate ca fiabilitate, toti vor profit sigur si imediat,deaia au aparut ieftinaciunile astea de masini, rugina o sa faca toate cele de nivelul asta 5-10 mii euro,daca vreti o masina pe viata nu luati logan,si ieftin sii bun....pretentii de rolls la logan ?
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by vlad92 View PostEu unul, mi-as lua, si imi iau logan. De ce ?!
3. Atata timp cat te duce din A in B.. N-are rost sa ne ***** pe noi.. Daca ma dau jos din be-am-ve, am alt mers, sau cum ? ) In Romania se poarta, inca, tipologia omului cu 3 masini si-o garsoniera...
Nu prea mai merită Loganul banii iar dacă iei varianta ieftină îţi dai seama că te-ai însurat cu ea pe viaţă. Sunt indecis azi dar tind să cred că aş putea găsi ceva mai altfel.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Cine cumpara logan clar e sarac ,sau zgarcit,nu e vorba de varianta ieftina sau cea scumpa la logan, tablaria e aceeas,pe romani ii doare RUGINA,iar a-ti cumpara o masina scumpa nu inseamna neaparat butoane si gadgeturi(ca atat are in plus loganul)poate insemna dotari minime dar caroserie zincata ,,,ca exemplu,,. Multi isi cumpara masina ,,dupa dotari,, pe care nici macar nu stiu sa le foloseasca,gen computer bord==inutil,sau nu le folosesc din zgarcenie ,gen aer conditionat,,, ca consuma!!!,,,cunosc multi ifosisti dinastia (care ies cu masina doar cand le permite nevasta sau cand merg la biserica).,.E bine sa cumperi exact ce ai nevoie ,la cati bani te poti intinde,,ca la o eventuala revanzare oricum esti in pierdere iar gadgeturile astea cu cat sun mai putine,, cu atat mai putine defectiuni in viitor. succese
Comment
-
Originally posted by chiteslv View PostCine cumpara logan clar e sarac ,sau zgarcitLast edited by vlad92; 11 August 2011, 18:06.PH2 BlackLine 1.6 8v.
Comment
-
Ma cam indoiesc ca vor pune asemenea panarame de motoare pe Logan, un motor de 0,9 cat de turbo o fi el, nu poate dezvolta puteri prea mari plus ca nici cuplu motor n-o sa aiba, si daca e prea chinuit, nu va fi fiabil. Astea sunt doar zvonuri, nu cred ca sunt bazate pe date reale. Mi-ar placea sa vad un 1.2 16v 85 CP, un 1.4 16v de 100-110 CP si un 1.6 16v de vreo 140, dar deja visez poate prea frumos
Comment
-
N-as crede. Urmatoarea masina daca ar fi 100% made by renault, chiar daca e low cost, atunci va fi una buna, altfel ...Last edited by dorinionel; 11 August 2011, 22:06.http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Auzeam ca va fi de 90 cp cel de 0,9 si 115 cel de 1,2 , turbo. Eu cred ca e destul de probabil sa apara asa ceva avand in vedere orientarile actuale. Mi-ar placea sa vad si un 1,4 turbo pe logan dar nu cred ca se intinde renault cu loganul la o asa putere din pacate. Probabil o sa vedem asa ceva pe megane As cumpara logan dar tind tot catre un 1,6 16v aspirat si eventual usor modificat la motor decat 1,2 turbo. Dar totul depinde de cum va arata si ce dotari va avea precum si pretul.
Cel de 0,9 am inteles ca va fi in 3 cilindri si pune semne de intrebare la capitolul vibratii si zgomot. Mai ramane problema fiabilitatii turbinei, ma gandesc ca o turbina de motor pe benzina e ceva mai solicitata ca una pe diesel asa ca ar putea ridica nice emotii.
Comment
-
Cand am fost cu cateva saptamani in urma la revizie era un tip pe acolo care pretindea ca lucreaza la dacia , simplu muncitor . El a zis ca sunt in teste motoarele de 0,9 litri cu turbina si din toamna vor aparea pe logan , se vor produce in serie . Doar zvonuri .
Comment
Comment