Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la tine in carnetul de garantie nu scrie ca ai 6 ani garantie anticoroziune? daca ti s-a gaurit tabla dintr-o parte in alta, sunt obligati s-o schimbe pe garantie.
    eu altceva ziceam, ca si acum 7 ani, cat si acum, daca vrei o masina noua cu oarece dotari si nu ai mai mult de 8-9000 de euro, atunci doar dacie iti iei. pt ca sa fim seriosi, un aveo la dotari de laureate bate peste 13-14000. si nu vrei sa stii cate pot sa se strice la aveo in primii 50000 de km si ce garantie ofera chevrolet
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Masina a iesit din garantie in luna iunie. Rugina a "lucrat" pervers sub protectiile din plastic, nu s-a vazut nimic. Iar in portbagaj, langa amortizorul din dreapta a aparut o mica pata de sub stratul de tratament aplicat la rechemarea in service. Insa mica pata s-a dovedit o mare gaura dupa ce am curatat locul. Poate e si vina mea ca nu am scos mocheta mai des dar protectiile alea nu cred ca le scoate cineva in fiecare an, mai ales daca sunt bine fixate.

Comment

• ai facut ultima revizie la ei? n-au vazut atunci ca sunt probleme? sau nici nu s-au uitat? cumva ar trebui sa-i poti convinge ca gaura n-a aparut in 2-3 zile, iar daca n-au depistat-o, e exclusiv vina lor.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nu i-am convin eu , desi mi se terminase garantia de cateva zile , maxim o saptamana...

raspunsul lor :-E gata ? Pa la revedere ... vinde-o repede ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Rugina a "lucrat" pervers sub protectiile din plastic, nu s-a vazut nimic.

Prerea mea este ca au montat protectiile peste bubele aparute multttt inainte adica mici fisuri in vopsea aparute de le pitrele care luvesc muchia si in timp rezultatul a fost ......
            Am protectii montate din 2007 si de curiozitate le'am dat jos pe cele dp spate si spre surprinderea mea nu a ruginit muchia cu pricina
            Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Raspuns strict la intrebarea topicului: EU DA!
              Asta e, nu-s fericit peste masura ca spun asta, dar atat pot.
              Topicul nu e despre ce as cumpara daca as avea 15000 sau 25000 sau 50000de EURO, ci despre ce as cumpara eu, asta care citeste pe aici si scrie acum, cu posibilitatile proprii.

Spuneti voi o alta marca/model care la 9000 de euro (pret de nou) are aceleasi dotari si este net superioara daciei.

Toate cele bune
              fara semnatura, ca nu e voie cu linkuri!
              asta e, in Somalia unii o duc mult mai rau...

Comment

• Dupa 5 ani de folosinta cand iese un nou ph sau o alta serie faci un buy-back, profiti de o oferta de moment + niste tichete rabla si un mic discount de la dealer pentru ca esti client fidel si cu o diferenta de 2500E+/- iar miroase a nou in masina.

Comment

• Fir-ar mirositul nou in masina....
                  Toti ne plangem ca suntem saraci, ca atat ne permitem, ca rahat in sus, rahat in jos.
                  Pai mai oameni buni, daca eram cu adevarat saraci nici nu ne uitam la o masina noua.
                  Vreti sa-mi spuneti ca n-ati face aceeasi treaba si cu un logan SH? La o treime din pret?
                  Ba da, doar ca se prefera sa se dea o suma maricica, ce ulterior se pierde, pentru ca asta este, masinile se devalorizeaza.
                  Asa ca n-o mai tineti sus si tare ca sunteti saraci, ca nu prea sunteti

Comment

• Hai ca o iau altfel ca sa imi fie clar punctul meu de vedere.
                    Dacia face parte din grupul Renaul-Nissan.
                    Nu iti place Logan ? Ia-ti frate Megane,Laguna,Qashqai,etc...
                    Arata-mi tu o masina care are dotarile mentionate de tine la 7-8000 E.
                    Acum o sa imi zici ca un MCV costa 12.000E.
                    @Cezar:eu si cred ca multi altii ne-am luat masina noua ca DA nu avem bani de una SH.Nu aveam 4000E in mana sa iau un Logan sh + ca nu ai nicio garantie la ea.Am luat-o noua ,e in rate,si multumesc lui Dumnezeu am 60.000 km si nicio problema.
                    Daca aveam bani de SH imi luam sh.Si nu cred ca sunt singurul in situatia asta.
                    sigpic

Comment

• Si nu-i asa?
                      Daca traiam in India ne luam Tata Nano. Doar daca eram in clasa medie ne permiteam Mahindra Logan.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                        Fir-ar mirositul nou in masina....
                        Toti ne plangem ca suntem saraci, ca atat ne permitem, ca rahat in sus, rahat in jos.
                        Pai mai oameni buni, daca eram cu adevarat saraci nici nu ne uitam la o masina noua.
                        Vreti sa-mi spuneti ca n-ati face aceeasi treaba si cu un logan SH? La o treime din pret?
                        Ba da, doar ca se prefera sa se dea o suma maricica, ce ulterior se pierde, pentru ca asta este, masinile se devalorizeaza.
                        Asa ca n-o mai tineti sus si tare ca sunteti saraci, ca nu prea sunteti
                        e placerea aia de a da primul o basina in ea.eu sunt lamurit cu sh.am avut multe sh-uri de la rude primite unele cumparate.numai rable.mai mare incredere aveam sa ma duc cu papucul pe benzina 1000km decat cu ragalia aia de cielo a lu socrumiu.am vrut si eu sa am nou si ultimile trei achizitii au fost noi.e adevarat ca la aceeasi bani, daca luam sh mai ramaneau de 2 masini sh si cred ca si de carburant.stiu foarte multi(printre care si eu)care au luat masina sh si dupa o perioada de timp relativ scurta s-a stricat.parca e un facut.sa vedeti ce misto e cand incepi sa schimbi suspensiile,distributii si alte rahaturi pe o sacosa de bani.cand am luat loganul eu am vrut sa-mi i-au un passat din 2002.misto ,piele ,automat,4x4 etc.nu l-am luat de gura lu nevestei.masina ajuns la un preot prieten de familie.in primul an a stat cumulat 2 luni in service la Bacau din cauza cutiei automate.nici acum nu merge bine.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Eu sa zicem ca sunt exceptia cu sh ) Loganul din poza e sh luat in 2007 cu 16 000 km in bord. Foarte bine intretinut de o persoana mai in varsta, masina mai mult de duminica Pana acum n-am schimbat la ea decat consumabilele. Am tranti-o prin gropi, m-am dus in sant cu ea odata. In afara de greierasi, nu prea am ce sa-i reprosez. De-abia acum incep sa se resimta flansele de la amortizoare si cred ca in curand ma vor lasa si capetele de bara, e si firesc. N-o folosesc des dar cand pun mana pe ea o chinui. Cazul meu e unul fericit deocamdata nu se stie ce surprize pot avea pe viitor

Comment

• Salutare tuturor!
                            Mai relaxati-va :

Enjoy reading!
                            Drumuri bune!

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                              e placerea aia de a da primul o basina in ea.eu sunt lamurit cu sh.am avut multe sh-uri de la rude primite unele cumparate.numai rable.mai mare incredere aveam sa ma duc cu papucul pe benzina 1000km decat cu ragalia aia de cielo a lu socrumiu.am vrut si eu sa am nou si ultimile trei achizitii au fost noi.e adevarat ca la aceeasi bani, daca luam sh mai ramaneau de 2 masini sh si cred ca si de carburant.stiu foarte multi(printre care si eu)care au luat masina sh si dupa o perioada de timp relativ scurta s-a stricat.parca e un facut.sa vedeti ce misto e cand incepi sa schimbi suspensiile,distributii si alte rahaturi pe o sacosa de bani.cand am luat loganul eu am vrut sa-mi i-au un passat din 2002.misto ,piele ,automat,4x4 etc.nu l-am luat de gura lu nevestei.masina ajuns la un preot prieten de familie.in primul an a stat cumulat 2 luni in service la Bacau din cauza cutiei automate.nici acum nu merge bine.
                              Eu inteleg prea bine ce spui, insa eu vb de sh-uri reale, nu cazane de 10 ani.
                              Sh, adica masini de 2-3 ani, cu un nr decent de km.

Comment

• Masinile SH de 2-3 ani si cu km. "decenti" au preturi destul de apropiate cu cele noi( tinand cont de ofertele la cele noi si contextul economic actual) deci nu se merita la o diferenta de 2000-2500e fata de cea noua sa o iei SH.

Chilipiruri mai sunt(ma refer la cei care au nevoie urgent de bani si lasa foarte mult la pret) dar trebuie sa fii pe faza si pregatit in orice moment cu banii cash altfel ti-o insfaca altul si sunt foarte rare ocaziile astea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google