Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu m-am cam plictisit de logan, mi s-a cam facut lehamite de el. E adevarat a fost SH, dar nu uzura data de km ma deranjeaza ci ma dispera micile neajunsuri, defecte de fabricatie, chestii facute in graba ( sa nu spun prost gandite sau prost facute intentionat). Uitati-va la Streulea cata munca a depus ( felicitari pt treaba asta si pt. tutoriale) sa aduca masina la un nivel de functionalitate si confort de masina decenta, doar pt. ca fabricantilor le-au "scapat" niste aspecte.
    Ieri eram pe o straduta ingusta si incercam sa parchez lateral intre masini in timp ce din deal se auzeau sirenele de la SMURD. Nu se vede nimic in oglinda dreapta, am parcat aproape orbeste, in graba sa nu incurc salvarea. Cand merg mult cu masina ma dau jos din scaunul ala si zici ca sunt anchilozat. Acum ceva vreme cand apasam pedala de frana lucea becul de lumini de ceata in bord, noroc de Streulea si tutorialul sau. In portbagaj apare rugina. Si lista e lunga tare, deficiente f. multe. Deja in capul meu apar comparatii cu dacia 1310, dar macar de la aia nu aveam pretentii (fiind net inferioara) desi culmea scaunule stock erau mult mai comode iar in oglinzi vedeam coltul masinii fara sa ma uit ca disperatul sau sa scot capul pe geam.

Cu toate acestea insa urmatoarea masina tot logan va fi, diesel, tot SH. Nu ma incanta ideea unui golf4 cu 150mii km "reali". Loganul SH nu are rival pe piata masinilor. Nu mai gasesti nici o alta masina de aceste dimensiuni (berlina 4usi) care sa coste 3500-5000E si care sa aiba maxim 3-4 ani si 70mii km maxim. Si care, din cate am citit aici pe forum, sa te tina fara reparatii serioase cel putin 7-8ani si 150mii km. Sunt de acord cu Cezar, SH merita cel mai mult.

Comment

• Bine ca eviti golfuri si alte rapciugi, AKA "cazane cu pretentii", Loganul cea mai buna masina ca SH: ieftina si buna, cu toate neajunsurile ei.
      Eu sigur imi iau una in viitorul apropiat.

Comment

• din discutiile cu un mecanic auto motorul de 1,5 litri cu care e dotat loganul are probleme de fabricatie. a intalnit aceeasi problema pe un renault clio ca si puiu. deci nu motorina, nu utilizatorul ci motorul are hibe.

Comment

• motorul de 1.5 are probleme inchipuite de constructie. daca nu il exploatezi asa cum trebuie da nu te ajuta dar daca urmezi cerintele constructorului jos palaria. azi am facut revizia de 120.000. km (model 2008) si motorul toarce si trage ca in prima zi. (si masina a cunoscut si mers subturat si supraturat si incarcata la refuz si doar cu un singur pasager si la curse si mers "batranesc") asa ca va rog respectuoa sa nu vorbiti de motorul de 1.5 (logan) din auzite sau ca ati discutat cu un "mecanic". daca nu l-ati avut in ograda si nu l-ati condus cel putin 50.000. km va rog sa va abtineti de la concluzii pripite.
          va multumesc si va doresc o zi insorita ! (si un 1.5 econom )
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Pe viitor tot logan mi-as lua dar 1.6 16v!

Comment

• Bineinteles ca motorul este de vina. Ce ati vrea sa faca un motor de 1,6 la ditamai hurdugaia. Si pret mic si masina buna ...nu se poate!

Comment

• si tu vorbesti din auzite?
                internal combustionizer

Comment

• Eh, el are matiz, il intelegem
                  Keyboard error or no keyboard present.
                  Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• Originally posted by crass View Post
                    Bineinteles ca motorul este de vina. Ce ati vrea sa faca un motor de 1,6 la ditamai hurdugaia. Si pret mic si masina buna ...nu se poate!
                    skoda octavia 1.480cp la 1300kg, nu-i motor mic la ditamai hurdugaia, nu? si are si pretul mic...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Degeaba ii dai date el cantareste masina din ochi si puterea unui motor numai dupa capacitatea cilindrica, sunt niste metode ce duc la niste rezultate foarte sigure.
                      Si Scirocco are 1,3 tone si motor de 1,4 si mai e si scump si superb, cine si-ar lua scirocco cu motor asa mic? Aaaa, stai, ca n-are "decat" 160 de cai la 1,4
                      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• 1.4 TSI bre. Confunzi merele cu perele. Loganul are motoare aspirate. Acusi ne zici si cat vor avea viitoarele motoare verzi de 1.6 din Formula 1 si le compari cu motorul de 1.6 85CP de le Logan.
                        Last edited by mr.K; 14 October 2011, 10:42.

Comment

• Sau cine si-ar lua mazda rx8 de 1.3 si 'doar' 240 cai ?
                          Ca ii are pe la vreo 9000 de ture si ca de fapt ala e motor rotativ de unica folosinta nu intereseaza pe nimeni, cai (verzi pe pereti) sa fie
                          Keyboard error or no keyboard present.
                          Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• De curiozitate, uitati-va un pic pe forum la vw, sa vedeti acolo bajetii cu TSI ingroziti de consumuri uriase. Si asta e ce recunosc ei, si acolo tot oameni sunt, si ei au tendinta sa exagereze consumurile in minus. Acolo chiar trebuie sa fii atent la pedala, ca daca te infigi cat de putin, te arde la buzunar rau de tot. Consumurile date de producator le obtii numai daca mergi cu pedala la milimetru, ceea ce un om normal nu prea poate.
                            Dar daca tot e s-o facem lata, de ce va limitati la Scirocco si de-astea? Bagati macar un Porsche, ca ala are putere pe bune. Parca aici era vorba cine mai vrea Logan in continuare. Ei, daca mi se ofera un Porsche.... tot nu-l vreau, nici gratis, ca n-am bani nici pentru benzina si asigurare pentru el.
                            Last edited by ParuLuScorilo; 14 October 2011, 12:29.

Comment

• Originally posted by lungan View Post
                              Sau cine si-ar lua mazda rx8 de 1.3 si 'doar' 240 cai ?
                              Ca ii are pe la vreo 9000 de ture si ca de fapt ala e motor rotativ de unica folosinta nu intereseaza pe nimeni, cai (verzi pe pereti) sa fie
                              Motorul ala de pe RX8, in Romania este considerat de RAR ca fiind de 2.5, deci vei plati taxe si impozite ca pentru unu' de 2.5. La nemti este considerat de 1.3.
                              A, consuma cam 20 in oras si vreo 12 in afara orasului.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ca veni vorba de vw. am un jeta 1.9tdi si ma cam uit urat cand vad consum de 5.7 - 6.8. tot mai bun 1.5dci cu consum de 4.2-4.8. sustin in continuare : daca ar fi sa aleg tot logan as alege si tot diesel
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google