Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu merita sa-ti iei logan. am mai sustinut asta si pe alte topicuri. uite ce spun niste baieti destepti care se pricep si nu vorbesc ca noi, din orgoliu de posesori de logan : http://www.click.ro/extra/auto/Logan...088891127.html

si uite ce pregatesc si cehii ( cu vw in spate ) ca sa ia fata loganului: http://www.auto-bild.ro/articole/nou...65&p=1&index=1

Comment

• pai cand o sa fie skoda aia 4000 de euro cu programul rabla promit ca eu personal imi iau doua bucati, nu una

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post
        pai cand o sa fie skoda aia 4000 de euro cu programul rabla promit ca eu personal imi iau doua bucati, nu una
        la 4000 cu rabla iei una fara servo, airbag, geamuri electrice...etc cam ca o dacia berlina

Comment

• Din punctul de vedere al nemtilor cele mai bune masini sunt cele ...germane.Era de asteptat.Marketing urat(vezi cazul loganului pe care l-au rastunat).Sa interzica importul de masini Logan.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
            nu merita sa-ti iei logan. am mai sustinut asta si pe alte topicuri. uite ce spun niste baieti destepti care se pricep si nu vorbesc ca noi, din orgoliu de posesori de logan : http://www.click.ro/extra/auto/Logan...088891127.html

si uite ce pregatesc si cehii ( cu vw in spate ) ca sa ia fata loganului: http://www.auto-bild.ro/articole/nou...65&p=1&index=1
            Auto Bild e tot ce ne poti da? Pai aia sunt un fel de CanCan al revistelor auto.

Testele tehnice pe Dacia Logan au semnalat probleme la direcţie, pierderi de ulei, un motor prea zgomotos şi faza lungă setată deseori prost, informează sursa citată.

Mama, ce de-a probleme. Alea cu directia se intampla in special la casetele de pe varianta cheala,, ulei de unde dracu sa se piarda, ca n-au motoarele gauri in bloc (au fost niste probleme cu un semering sau doua, dar nu generalizat, probleme ce pot apare la orice marca) , motor zgomotos, sa-si ia pe baterii atunci, iar probleme cu faza lunga setata prost, asta e culmea si-un deal. Farurile se regleaza. Hai da-o in papadie!

Sa spuna neamtul, cea mai ieftina masina de la ei, vreun amarat de Lupo, de la ce pret incepe, nu cumva peste 10 mii de euro? Si cate cacaturi de dotari smechere de Eurofighter are?
            Eu am 1.89 inaltime, cum incap intr-un Lupo sau Polo? Aste-as panarame de masini, in linie cu maretele Yaris si Aygo, C1 si C3 etc. Scumpe, pitice si a dracului de costisitoare la intretinut .

Da, un sh de putini ani vechime si cu putini km, poate sa bata un Logan la dotari, la un pret echivalent.
            Totul e sa vrei sa-l ai. E ca si cu o nevasta pe care ti-o iei si a mai fost maritata, nu stii ce defecte are, indiferent cat de bine arata. Descoperi dupa aia. Oricum, virgina nu mai e, clar.
            Last edited by mr.K; 27 October 2011, 10:21.

Comment

• Sssst...sa nu te auda cineva de pe aici cu C3 .

Comment

• Bat si toba, daca e vorba de Citronada aia.
                Are si cutie automata?

Comment

• K'ule, Yaris mi se pare o masina ok, ca si spatiu interior, privit din perspectiva soferului.
                  Altfel, sunt persoane care se simt inghesuite si intr'un A6.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ma rog, mie Yaris mi s-a parut un carucior unde stau cu bordul in brate efectiv, imi clantane dintii de la suspensie, iar pretul..........de nepretuit. Pentru restul exista cash.
                    Total nelalocul lui pretul. Nu mai zic, bombele de Toyota se fac pe la turci (Corolla), doar la Avensis spui ca dai un ban pe ceva de calitate.

Comment

• Pana la urma consider Lganul o masina decenta,cu un pret corect.Sigur daca ne dorim altceva,oferta e larga.Nu cred ca la achizitionarea unei masini noi se pune problema daca am castigat sau pirdut;luam ce platim de cele mai multe ori.

Comment

• Al dracului de corect, sa dai ~11.500 pe o berlina cu acelasi design de 7 ani jumate.
                        Nu ma luati ca vezi dom'ne e 4000 cu programul Rabla, bla, bla, bla...

Logan are un pret corect, daca o cumperi SH. Altfel, nu vad rostul a arunca 400 de milioane pe o masina ce rugineste sub chedere, dupa 4 ani de exploatare normala.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Niki are dreptate.
                          Loganul nu are un pret corect. Cum nu au nici Yaris, C3 sau alta magaoaie. Pe principiul asta, nu ne mai cumparam masina.
                          Am zis de Avensis, o masina de calitate, design european facut special de japonezi etc. Ei bine, nici asta nu-si justifica pretul la peste 25 de mii de euro.
                          Oare un Ferrari isi justifica pretul? Nuuuuuuuuuuuuuu!

Singurele masini care-si justifica pretul sunt cele care produc bani (autotractoare, autocare, utilaje etc.).

Comment

• Eu personal nu mi-as mai lua niciodata un logan nou ca nu-si justifica banii pentru calitatea si dotarile slabe. Mai bine as da 3000 de euroni pe un sh din DE care mai duce lejer vreo 100.000 de km

Comment

• Da tu 3000 E pe un sh din D (deutschland) si vorbim dupa aia cati bani mai bagi in ea in 100 000 km.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• As vrea sa vad si eu masina aia de 3.000 euro;tinerica,tinerica,vopsea ,vosea,cu 170.000 la bord(reali 430.000), motor,motor.Ce s-or mai bucura baietii de la service.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google