Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by usr1 View Post
    Eu personal nu mi-as mai lua niciodata un logan nou ca nu-si justifica banii pentru calitatea si dotarile slabe. Mai bine as da 3000 de euroni pe un sh din DE care mai duce lejer vreo 100.000 de km
    Povesti am auzit multe, masini bune la 3000 de euro (inclusiv inmatricularea in Romania) nu am vazut.

Cred ca un Polo d'ala hatchback din 2001 cu 186.000 la bord (real nu stiu cat) si voia 2850 de euro, inmatriculata in Romania in 2007. Cat de mult mi-as dori o maisina, una de 10 ani nu doresc. Plus ca Polo ala e o cascarabeta de masina.
    Un Astra G cat de cat acceptabil nu il incadrezi in 3000 de euro.

CU 3000 de euro iti iei un Vectra B de prin '96, dar nu iti ajung banii si de inmatriculare (nu mai zic ca nu trece RAR-ul fara alti bani bagati). Pai bre, eu in '96 eram la facultate, am facut si adunarea de 10 ani acum mult timp, sa-mi iau masina de pe vremea aia?

Comment

• Numai nemtoaice visati.... Dar la citroen C4 nu va uitati? E ieftin, relativ nou, si bunut.
      Cat despre cavourile vechi de 10 ani si la bani multi, mai bine lasa. Decat mortaciune, mai bine deloc.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
        Da tu 3000 E pe un sh din D (deutschland) si vorbim dupa aia cati bani mai bagi in ea in 100 000 km.
        Si crezi ca in logan nu bag bani? Macar la un astra g sau vectra b de exemplu sunt mai ieftine piesele si are vopseaua mai buna decit asta pe baza de apa plus ca tabla e tabla nu e foaie de tigara.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
          Auto Bild e tot ce ne poti da? Pai aia sunt un fel de CanCan al revistelor auto.

Testele tehnice pe Dacia Logan au semnalat probleme la direcţie, pierderi de ulei, un motor prea zgomotos şi faza lungă setată deseori prost, informează sursa citată.

Mama, ce de-a probleme. Alea cu directia se intampla in special la casetele de pe varianta cheala,, ulei de unde dracu sa se piarda, ca n-au motoarele gauri in bloc (au fost niste probleme cu un semering sau doua, dar nu generalizat, probleme ce pot apare la orice marca) , motor zgomotos, sa-si ia pe baterii atunci, iar probleme cu faza lunga setata prost, asta e culmea si-un deal. Farurile se regleaza. Hai da-o in papadie!

Sa spuna neamtul, cea mai ieftina masina de la ei, vreun amarat de Lupo, de la ce pret incepe, nu cumva peste 10 mii de euro? Si cate cacaturi de dotari smechere de Eurofighter are?
          Eu am 1.89 inaltime, cum incap intr-un Lupo sau Polo? Aste-as panarame de masini, in linie cu maretele Yaris si Aygo, C1 si C3 etc. Scumpe, pitice si a dracului de costisitoare la intretinut .

Da, un sh de putini ani vechime si cu putini km, poate sa bata un Logan la dotari, la un pret echivalent.
          Totul e sa vrei sa-l ai. E ca si cu o nevasta pe care ti-o iei si a mai fost maritata, nu stii ce defecte are, indiferent cat de bine arata. Descoperi dupa aia. Oricum, virgina nu mai e, clar.
          daca tu mai astepti sa-ti iei nevasta virgina.... si nu era vba de auto-bild. daca citeai atent vedeai ca asta spun cei de la tuv sud care sunt printre cei mai in masura s-o spuna si sunt facute teste pe 2-3 ani. nu asa...un drive test. loganu o fi bina pt noi ca suntem saraci dar cam atat . ai vazut unde stam la fiabilitate, de care toti vbesc aici ca ar fi atuul loganului... sa fim seriosi. intr-adevar e ieftina si sa zicem ieftina la intretinere. dar in rest?!

Originally posted by IancuMIC View Post
          As vrea sa vad si eu masina aia de 3.000 euro;tinerica,tinerica,vopsea ,vosea,cu 170.000 la bord(reali 430.000), motor,motor.Ce s-or mai bucura baietii de la service.
          nu era vba neaparat de 3000, dar cu 5500-6000 cat as putea lua pe a mea gasesti masina buna
          Last edited by B997NDL; 27 October 2011, 13:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ba baiatule, pe toate topicule tu esti ala cu esenta miscarii. Ce ziceau aia de fiabilitate? Cateva chestii, minore dupa mine, ca e zgomotos motorul deja mi se pare o enormitate, ti-am zis, ia-ti troleu pe baterii. Si ca suntem peste Volvo XC90, asta mai zicea. Stii cat e un XC90? Muult, bah baiatule, bah. A dreaqului de mult.
            Si da mah, tu-mi dai linkuri pe ziarul?!!! Click?
            Pai orbesc numai daca citesc tot ce scrie acolo, deja am inflamatie oculara.

Asta e pe autobild sau nu? Ca-ncepi sa ma acuzi ca nu vad bine. De la Click mi se trage.

Deşi evaluarea TÃœV nu face onoare maşinii produse la Mioveni, Peugeot 407, Volvo XC 90 şi Kia Carnival stau chiar mai prost la aceeaşi categorie, potrivit Deutsche Welle.

Aia cu virgina era ....imi bat gura degeaba cu tine.

Apropo, ai masina de prin iunie si deja ii bati in experienta pe toti de pe aici.
            Vezi ca se mai gasesc rable la 5000 de euro in Germanica, da fuguta si ia una, doua, noua, pana nimeresti ceva acceptabil.
            Last edited by mr.K; 27 October 2011, 13:24.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
              loganu o fi bina pt noi ca suntem saraci

[...]

...dar cu 5500-6000 cat as putea lua pe a mea gasesti masina buna
              Masina buna = masina scumpa. Daca tot esti sarac, la ce dracu' iti foloseste o masina scumpa?

A, esti roman adevarat si esti extrem de preocupat de parerea vecinului tau, care, probabil, acum rade de tine ca n'ai avut bani decat de Dacia.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ww golf 1.6 benzinar 2003, 190.000km,6.4000 euro, taxa de inm. 450.euro,cumparat de nepotul meu acum 2 luni de la Braila.Cum vi se pare?
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• mi se pare ca nr de km e dat inapoi ... ia va o verificare amanuntita a masinii
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                    ww golf 1.6 benzinar 2003, 190.000km,6.4000 euro, taxa de inm. 450.euro,cumparat de nepotul meu acum 2 luni de la Braila.Cum vi se pare?
                    Pai depinde.
                    Golful e de la Braila, sau nepotul?
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                      Masina buna = masina scumpa. Daca tot esti sarac, la ce dracu' iti foloseste o masina scumpa?

A, esti roman adevarat si esti extrem de preocupat de parerea vecinului tau, care, probabil, acum rade de tine ca n'ai avut bani decat de Dacia.
                      1. piesele de origine dacia numai ieftine nu sunt (am da 46 lei pe ochiul de pisica de bara spate...un plastic, un capac roata 35 lei, un capac roata cu antifurt 65 lei)

2. chiar daca ar fi fost ieftine le ce bun, daca-ti pica toate?!

3. nu putem compara puterea, confortul si tinuta de drum. si in special siguranta pe care o ai in masina.. cam de astea prefer un sh strain. dar unii sunt prea berbeci ca sa priceapa

Comment

• Cat de important este asta pentru tine?
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Ai cumparat vreun capac original de Ford vreodata? Sau de alta marca?
                          Eu zic sa le faci in ciuda la acei berbeci ruland cu o mandra nemtoaica trecuta de jumatate de milion de km, vopsita de 3 ori si cu maxim 150k km pe bord.

Nu contesta nimeni superioritatea unor marci fata de Logan, dar nu la 5000 de euro oameni buni. Mai plusati.

Comment

• Apropo, ai masina de prin iunie si deja ii bati in experienta pe toti de pe aici.
                            Vezi ca se mai gasesc rable la 5000 de euro in Germanica, da fuguta si ia una, doua, noua, pana nimeresti ceva acceptabil.[/QUOTE]

daca atata te pricepi.... s-o iei pe ghicite.... exista ADAC in germania unde platesti si iti testeaza masina de la un cap la altul

Comment

• E plina Romania de masini perfecte trecute pe la ADAC. Numai eu stiu cateva.

Comment

• iunie 2009

s-au zgarcit la 500 de euro
                                Last edited by B997NDL; 27 October 2011, 14:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google