Ia uite unde statea nababul cu Logan. 500 de euro sunt bani de ora la el.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
loganul e cea mai frumoasa masina ca si design... am fost intro vara in italia si am vazut numai fiaturi de alea urate, foarte urate masini, abia asteptam sa ma intorc in romania unde este loganul la putere... la fel s-a intamplat in franta, acolo am vazut numai cliouri de alea mici si urate ca noaptea, la fel symbol astea sunt cele mai urate masini... farurile alea de symbol...yaks... loganul e cea mai frumoasa masina ca design, interiorul nou pe negru arata mult mai ok ca cel vechi pe griLogan laureat 1.2
Comment
-
Patriot, patriot, cu gramatica are ceva probleme...
Si da, eu sunt din nou Gica Contra si sustin ca o masina de 2-3 ani, gen Citroenu' lu' Cezar e mult mai ok din toate punctele de vedere.
Nu uitati ce pe langa cei care cer o sacosa de bani pe o masina care nu face, pe piata se mai gasesc si masini bune la preturi excelente.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Bine faci.Sincer.Alege dci-ul de 85cp.Eu am oscilat intre 16v si dci.
Originally posted by Niki B View PostPatriot, patriot, cu gramatica are ceva probleme...
Si da, eu sunt din nou Gica Contra si sustin ca o masina de 2-3 ani, gen Citroenu' lu' Cezar e mult mai ok din toate punctele de vedere.
Nu uitati ce pe langa cei care cer o sacosa de bani pe o masina care nu face, pe piata se mai gasesc si masini bune la preturi excelente.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Acum pe bune...de ce luati voi masini vechi de aproape 10 ani? Cand exista alternative mult mai ok? fir-ar golful de ras, ca din 2003 pute tot pe el. Luati una de max 5-6 ani sh, nu va aruncati la cavouri cu prententii, ca prententiile se duc si ramaneti pe cap cu cavoul.
@niki: citronul l-am facut dauna. Insa ghici ce-mi iau next? Tot citron, dar de data asta poate schimba savoarea
PS: golf din 2003 cu 6400 euro? Fir-ar mama ei de troaca, ca mai mult de 3000-4000 nu merita. Ba nici atat, ca o citrorabla c4 din 2008 costa vreo 4000-5000. Ma rog, faceti ce vreti ca sunt banii vostrii, dar prea sunteti cand intr-o extrema cand in alta. Voi vorbiti de vectra B? Cand aia saraca e numai buna de cotet pentru pasari?
Comment
-
Nici gratis nu-l iau, ca nu concep sa platesc impozit 80 de milioane pe an pe motorul asta, la ANAF.
Iar la un drum pana la benzinarie sa-i fac plinul, consumi 5 litri.
Sunteti lorzi, megaafaceristi si ardeti gazul pe forum?
Comment
-
Comment