Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt putine loganuri in service?! noroc cu mercedes-urile si audi-urile ca se mai strica de fapt la logan daca ii sare lantul sau se descentreaza ghidonul si-o fac oamenii singuri

ok. am incheiat polemica
    Last edited by B997NDL; 28 October 2011, 20:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post

...un E90 coupe 330xi, si altele...
      Am condus masinile astea in mai multe randuri si nu reusesc sa vad diferenta aia de la cer la pamant fata de logan ...
      Pai diferenta e mai mare de atata de aia nu ai cum s-o simti/vezi. )
      Mama unde ati ajuns cu discutiile.
      Chiar la un motor de 3 litri ? Si chiar e90 ?
      Last edited by dorinionel; 28 October 2011, 22:39.
      http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
      Everything sounds better . . .

Comment

• @mariusniculae: nu te cred. Si stii de ce? Pt ca si eu acces la baza de date a importatorilor de piese, asa cum o are orice service. De ce? Pt ca exista in service in familie. Tot astept referintele alea si vad ca le lasi asteptate.
        Iar pentru informatia dumitale, revizie pentru o masina din 2008, 3000cmc cu 40 000 km in bord: 900 lei. Filtre Mann si ulei Mobil (8l). Uite ca stiu cam cat costa si intretinerea pentru genul ala de masini. Sac

PS: Si nu ma lua cu ai condus x si y, ca n-are a face cu topicul de aici. Plus de asta nu te-ai umflat in pene deloc, doar ai spus ca ai grija de niste masini. Unde-i aroganta in asta? Pana una alta relax, nu o lua personal, caci aici facem schimb de informatii, nu de cohones.

Comment

• sa vedeti noul model pe care il vor scoate si multi dintre voi isi vor schimba cu mult parerea despre Dacia:d. eu unul am vazut interirul astazi,piese ce fac parte din interior iar pretul se preconizeaza a fi acelasi cu cel al Loganului de acum

Comment

• tu chiar crezi ca va fi acelasi pret?! deja le-au scumpit. daca noul va fi pe platforma fluence cred ca se va simti bine la pret. sunt curios ce interior ar putea sa-i faca...tot unul spartan ca sa se incadreze in pret. si cand il vor scoate lumea nu va mai avea bani sa schimbe masina. ar insemna sa le dea pe cele de acum pe nimic.. cine sa mai cumpere? o dai pe asta si mai pui 8000?! pana atunci romanii vor fi lungiti de foame.

si genul de romani pe care nu-i afecteaza criza, nu-si cumpara logan.
            Last edited by 77sky; 29 October 2011, 09:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca as avea doar 10.000E si ar trebui sa aleg o masina noua as alege tot Logan.Daca as avea mai mult as alege Astra.

[QUOTE=IancuMIC;1096566]Daca as avea doar 10.000E si ar trebui sa aleg o masina noua as alege tot Logan.Daca as avea mai mult as alege o varianta de Megane,fie si numai pentru motoare. Asadar sunt pentru Renault.(scuze pentru postarea anterioara,se tot vorbea in birou de o firma de asigurari si m-a luat ...gura./QUOTE]
              Last edited by IancuMIC; 2 November 2011, 13:48. Reason: Automerged Doublepost
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• [QUOTE=IancuMIC;1096566]Daca as avea doar 10.000E si ar trebui sa aleg o masina noua as alege tot Logan.Daca as avea mai mult as alege Astra.

Originally posted by IancuMIC View Post
                Daca as avea doar 10.000E si ar trebui sa aleg o masina noua as alege tot Logan.Daca as avea mai mult as alege o varianta de Megane,fie si numai pentru motoare. Asadar sunt pentru Renault.(scuze pentru postarea anterioara,se tot vorbea in birou de o firma de asigurari si m-a luat ...gura./QUOTE]
                n-as mai da 10000 pe logan nici daca i-as gasi pe jos. aveti voi ceva cu masinile frantuzesti... nu va mai invatati minte. au oferta la noul focus cu pachet tehnologie la 11000. nu cred ca se compara... nici macar la consum.

Comment

• Ia mai bine un Mercedes. E doar o stea. Bine, i se mai zice si Steaua cazatoare in ultimul timp.

Japoneze frate, mai bine. Nu mai sunt asa urate ca inainte iar fiabilitatea e buna. Pretul e cel care nu te impinge sa le cumperi.
                  Focusul ala la 11 mii nu cumva e in pretul de program Rabla?

Comment

• Eu as alege un BMW de la nemti cu 14323401928 km ... cel mai bun :P

407 m-am indragostit de aceasta masina

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Ia mai bine un Mercedes. E doar o stea. Bine, i se mai zice si Steaua cazatoare in ultimul timp.

Japoneze frate, mai bine. Nu mai sunt asa urate ca inainte iar fiabilitatea e buna. Pretul e cel care nu te impinge sa le cumperi.
                      Focusul ala la 11 mii nu cumva e in pretul de program Rabla?
                      steaua cazatoare?! deja vorbim fraze...

Comment

• N-am dat eu denumirea. Cat despre BMW, ia un ursulet sau un rechin. Sa faci impresie. Mai ales cand ti-o cadea vreo piesa din masina cand parchezi langa vreun Logan nou.

Decat BMW cu peste 15 ani vechime, ia o Avensis.

Comment

• Originally posted by maestrupiersic View Post
                          Eu as alege un BMW de la nemti cu 14323401928 km ... cel mai bun :P

407 m-am indragostit de aceasta masina
                          vezi ca la 10000 iti iei un e90 care n-are nici pe departe km pe care ii crezi tu

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

poti sa-ti "tunezi" cum vrei tu loganul ca nici nu poate ridica privirea... documenteaza-te intai

Originally posted by mr.K View Post
                          N-am dat eu denumirea. Cat despre BMW, ia un ursulet sau un rechin. Sa faci impresie. Mai ales cand ti-o cadea vreo piesa din masina cand parchezi langa vreun Logan nou.

Decat BMW cu peste 15 ani vechime, ia o Avensis.
                          vezi ce am postat. nu mai vorbiti prostii!
                          Last edited by B997NDL; 2 November 2011, 14:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• [
                            QUOTE=B997NDL;1096586].......... au oferta la noul focus cu pachet tehnologie la 11000. nu cred ca se compara... nici macar la consum. :wink]
                            Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 23.11.2011, la dealerii participanţi la Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto 2011. Preţul include TVA şi contravaloarea a 3 tichete valorice pentru Focus Trend, 5 uşi, motorizare 1,6 105 CP, Euro 5. Consum mixt: 6,0 l/100 km; emisii CO2: 139 g/km.

vezi ce am postat. nu mai vorbiti prostii!
                            Tocmai ti-am zis ca tu vorbesti prostii referitor la pretul Focusului. Mergi si cumpara BMW-urile alea. Sa te uiti atent sa nu fie rasturnate, accidentate rau de tot si cosmetizate, sa nu fie lipite 2 jumatati de masina etc.
                            Last edited by mr.K; 2 November 2011, 14:22.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              [
                              Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 23.11.2011, la dealerii participanţi la Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto 2011. Preţul include TVA şi contravaloarea a 3 tichete valorice pentru Focus Trend, 5 uşi, motorizare 1,6 105 CP, Euro 5. Consum mixt: 6,0 l/100 km; emisii CO2: 139 g/km.
                              asa... si?! cat are loganul de 1,6 consum mixt?!

Comment

• Pretul domnule. Si-apoi, de cand poluezi topicul asta, puteai sa vinzi masina ta de 2 ori si sa-ti cumperi ce visezi.
                                Consumul mixt anuntat e strict teoretic, nimeni nu merge in viata reala in conditiile in care au masurat ei cat gaz consuma masina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google